Keyson Medicinsk fotvård

betyg4.6 Fantastiskt bra(51 betyg)
Studievägen 8, 191 50, Sollentuna
Hej!    I medicinsk fotvårdsbehandling ingår; fotstatus, nagelvård, rensning, klippning, slipning av tånaglar, fräsning av tjocka tånaglar, borttagning av förhårdnader och liktorn, behandling av nageltrång, hälsprickor, svamp, vårtor m.m. Rådgivning för egenvård. Avslutas med skön insmörjning av fötterna. Jag gör silikonavlastningar/ tåspridare som är individuellt gjuten och anpassad efter din egen tå. Den ger en exakt avlastning jämfört med de generella som går att köpa. De hjälper till vid olika deformiteter. Jag gjuter direkt under behandlingen och du går hem med dem. Livslängd 1-2 år. Introduktionspris: 400 kr Nyhet! En ny metod att ta bort vårtor med, koagulationsmetoden. Det innebär innebär att högfrekvent el orsakar vävnadsskada. Kapillärerna som försörjer vårtan med blod förstörs och vårtan börjar minska i storlek. Behandlingen upprepas efter 2-3 veckor, antalet behandlingar går ej att förutspå. Ca 30 min, 300 kr. Metoden är snabb och man känner små nålstick, vid smärta kan styrkan varieras. Svåra nageltrång där speciella tillbehör krävs hänvisar jag till någon som har mer resurser för detta och satsat på denna behandling. Vårdcentralen kan ofta hjälpa till vid svåra fall.

Boka tjänst

  • Medicinsk Fotvård 50 min600 kr · Mer info
  • Med. Fotvård, lack och liten massage, 75 min75 minuter, 900 kr · Mer info
  • Med. Fotvård & lackning av tånaglar, 65 min65 minuter, 700 kr · Mer info
  • Med. Fotvård, fokus på nagelsvampen, 55 min55 minuter, 700 kr · Mer info
  • Med.Fotvård och liten underbensmassage, 65 min65 minuter, 800 kr · Mer info
  • Silikonavlastningar / tåspridare, 30 min30 minuter, 400 kr · Mer info
  • Vårtbehandling /koagulationsteknik, max 30 min30 minuter, 300 kr · Mer info
  • Fotvård + underbensmassage, Wellnet /Epassi 65 minuter, 990 kr · Mer info
  • Fotvård, Wellnet/Epassi50 minuter, 790 kr · Mer info

utövare

noImage
Johanna Keyson
(50 betyg)
Medicinsk fotterapeut /Undersköterska
+5

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
51 betyg
till Johanna Keyson
Lugn trevlig miljö, avslappnad grundlig fotvård med underbensmassage. Gick som på moln när jag gick därifrån. Kommer att boka tid snart igen.

Visa mer

till Johanna Keyson
Hon är väldigt professionell 👍🏽

Visa mer

till Johanna Keyson
Som alltid bra och trevligt

Visa mer

till Johanna Keyson
Jättebra att det finns fortvård nära hem. Fina fötter och naglar

Visa mer

Om företaget

Hej! Jag gör hembesök inom Sollentuna, dessa kostar 1100 kr, kan endast betalas med Swish, kontanter eller plusgiro. Ring mig innan bokning. Ni är välkomna till mig Johanna Keyson, och min fotvårdsklinik. I grunden är jag specialist-undersköterska inom demensvård och fotterapeut. Jag har gått diverse utbildningar; Diabetesutbildning på SLL, borrkurs, silkonavlastningar och koguleringskurs för borttagningen av vårtor på fötterna. Du kan känna Dig trygg hos mig, jag arbetar under tystnadsplikt och följer förbundets etiska regler. Jag uppfyller hygien kraven för en fotvårdsklinik, och innehar ansvarsförsäkring. Självklart är jag medlem i Sveriges Fotterapeuter. Du träffar mig på Studievägen 8 i Häggviks centrum där möjlighet till fri parkering och handikapparkering finns. Jag samarbetar med Wellnet och Epassi för de som har friskvårdsbidrag. Betalning sker helst med Swish men även med kort. Jag säljer min egna presentkort på kliniken och skickar hem gratis vid behov. Jag tar INTE remisser. Jag säljer strumpor i bambu och bomull, med lös resår. Bara 49:-/paret. Jag säljer också stödstrumpor i bomull, bambu och ull. Avbokning lämnas via sms eller telefon(svarare) senast 24 timmar innan behandling. Därefter debiteras fullt pris. Vid kontakt skicka gärna sms på mitt mobilnummer eller ring. Välkomna! Johanna

Bilder