1. Hem
 2. Friskvård Gävle

Kinesiolog Stina Garp

betyg4.9 Fantastiskt bra(172 betyg)
Norra Skeppsbron 5A, 803 10, Gävle
Bokningskalendern uppdateras regelbundet och det finns alltid tider med 2-3 veckors framförhållning att boka. Har du svårt att hitta en tid så är du varmt välkommen att höra av dig till mig på info@stinagarp.se så löser vi det. Jag jobbar med Holografisk Kinesiologi HKT®, en metod utvecklad av Ulf Kilman på Kilmaninstitutet. Holografisk kinesiologi stannar inte vid symptomen, utan undersöker vad det är som hindrar kroppens egna processer att lösa olika tillstånd. Behandlingen stödjer och stärker kroppen så att den kan rensa ut gifter, balansera hormoner och justera signaltrafiken i kroppen. Det sker bland annat med hjälp av näringstillskott som är anpassade exakt i dos och sort för att passa varje klient. Genom att under behandlingen kontrollera att kroppen/nervsystemet är i kommunikation och förstår, säkerställs att hela kroppen mår bra av behandlingen och blir så exakt som möjligt för just Dig och Dina förutsättningar just nu. Exempel på vad du kan få hjälp med: - Återkommande skador och sjukdomar - Värk - migrän, huvudvärk, rygg- och nackproblematik, ledbesvär - Mag- och tarmproblem - Prestationshöjning - mer energi i vardagen med högre fokus - Idrottsprestation - ökad uthållighet, funktion, rörlighet, balans, kondition och styrka
12801

Boka tjänst

Kinesiologisk behandling - HKT®

 • HKT® - nybesök 120-150 min
  150 minuter, 1 900 krMer info
 • HKT® - återbesök 90-120 min
  120 minuter, 1 700 krMer info
 • HKT® - stärkande behandling 60 min
  60 minuter, 950 krMer info

Kinesiologisk käkledsbehandling

 • Kinesiologisk käkledsbehandling 60 min
  60 minuter, 950 krMer info

Utbildning

 • @home - kurs i kinesiologi för hemmabruk 22-23/4
  180 minuter, 2 900 krMer info

utövare

noImage
Stina Garp
4.9
(172 betyg)
Kinesiolog

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
172 betyg
Marjo S.
till Stina Garp
Så tacksam för hur Stina kan lyssna in min kropp och förstå vad den behöver.

Visa mer

Rebecca W.
till Stina Garp
Superintressant upplevelse. Min första kinesologiska behandling. Det var spännande att se hur Stina pratade med min kropp och fick tydliga svar. Efteråt var jag skönt trött. Jag sökte bland annat flr mitt höga blodtryck och det har redan gått ner! Kan knappt tro det. Hoppas på ännu fler förbättringar framöver i mitt mående med den 2 månader långa kuren jag blivit ordinerad. Rekomenderar Stinas kinesologibehandling mycket starkt!

Visa mer

Tess W.
till Stina Garp
Stina är fantastisk! Otroligt proffsig och kunnig. Stina har även förmågan att få sin patient att känna sig omhändertagen och hon är noga med att förklara hur allt i kroppen hänger samman. Jag kan verkligen rekommendera ett besök!

Visa mer

Sara J.
till Stina Garp
Jag är ju redan en frälst HKT:are men det var första gången jag besökte Stina. Professionell, kunnig och inkännande. Samt väldigt trevlig. 🙂 Kroppen känns lätt och lugnare än på länge.

Visa mer

Om företaget

Min främsta ambition är att hjälpa dig vara så bra som bara du kan vara, vare sig det gäller din hälsa eller att kunna öka dina prestationer. Till min hjälp har jag kinesiologin där jag har utbildat mig på Svenska Kinesiologiskolan och sedan på Kilmaninstitutet. Det är den Holografiska Kinesiologin (HKT), utvecklad av Ulf Kilman som jag främst jobbar med. En fantastisk metod som stöttar kroppen att fungera bättre och kunna självläka. Jag är sedan tidigare utbildad civilekonom och skolad i Lean production där man hela tiden söker rotorsaken till en avvikelse med olika metoder. HKT grundar sig på samma tanke där man söker varje individs rotorsak till obalans och löser problemet. Jag förundras varje dag över de möjligheter denna terapiform ger till hälsa och självläkning. Kroppen har svaren! Läs gärna mer på https://kilmanhealth.com/behandling/hkt/

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • MånStängd
  • Tis10:00 - 16:30
  • Ons11:00 - 17:30
  • Tor10:00 - 16:30
  • Fre10:30 - 13:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07684605 XXVisa nummer

 • Norra Skeppsbron 5A, 803 10, Gävle