Kinesiologikliniken Helix - Malmö

betyg4.8 Fantastiskt bra(137 betyg)
Stora Nygatan 7, 211 37, Malmö

Boka tjänst

  • Kinesiologi - Djur - Malmö60 minuter, 950 kr · Mer info
  • Kinesiologi 2022 - Malmö 60 minuter, 950 kr · Mer info

utövare

noImage
Thomas Christensson
(137 betyg)
Kinesiolog

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
137 betyg
till Thomas Christensson
Först ett lugnt välkomnande och en slags inledning av denna för mig nya typ av behandling. Där min kropp blir inbjuden till en resa in i mitt kända det jag upplever med de censorer kroppen består av och som är som växlingsstationer. Kändes väldigt skönt att koppla bort föreställningar och låta de kunskaper som gavs in i mitt eget kropps system att väcka dem så att de på nytt vaknar och återföds genom den här guidade turen genom mitt system. Tack. Igår kom också den medicin. Behandling är fortfarande verksam, de plågor jag burit omkring en tid finns inte där längre. Det är som min kropp samarbetar med den stark fysiska turen som behandling gjorde gör med mig. Tack ännu en gång .

Visa mer

till Thomas Christensson
Vad mer kan jag säga än att Thomas är top klass.

Visa mer

till Thomas Christensson
Fantastiskt! Thomas har ett lugnt och avslappnat bemötande och behandlingen var precis vad jag behövde! Jag har bokat en ny tid!

Visa mer

till Thomas Christensson
Väldigt spännande behandling, känner redan stor skillnad och ser fram emot att komma tillbaka! Tack! 🙏🏼🌸

Visa mer

Om företaget

Inom kinesiologin anser man att sjukdomar och skador beror på att kroppen kommit i obalans. Kinesiologi är en metod som används för att kommunicera med människans nerv- och energisystem genom manuella muskeltester. Metoden gör det möjligt att hitta, undersöka och behandla olika behov och avvikande tillstånd i kroppen genom att lokalisera ett problem, dess grundorsak och hur problemet bör behandlas. Det kan röra sig om svagheter i kroppens inre organ, näringsbrist, smärtor, stelhet, obalanser i muskler, allergier, reumatiska sjukdomar eller störningar relaterade till stress eller oro för att nämna några.

Bilder

Inga bilder ännu.