Vad vill du boka?

Välkommen till Kiropraktorkliniken!

Legitimerad kiropraktor sedan 1999
Medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige sedan 1997

Behandlar rygg, nack, led och muskelbesvär. med:

- Kiropraktik och Triggerpunktsbehandling
- Kiropraktik och laserbehandling

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kiropraktisk behandling

Nybesök är lämpligt val för dig som aldrig besökt en kiropraktor på kliniken, söker hjälp för besvär som du inte haft tidigare eller om du inte varit här på flera år.

Besöket innefattar att vi samtalar om dina besvär, sk anamnes. Därefter görs en kiropraktiskt behandling med undersökning av olika tester och en diagnos ställs samt behandlingsplan läggs upp.
Detta är ett lämpligt val om du varit hos Kiropraktor på kliniken nyligen eller har liknande besvär som du haft tidigare.


Om du aldrig besökt en Kiropraktor på kliniken, söker hjälp för besvär som du inte haft tidigare eller om du inte varit här på flera år, så är Nybesök det bästa valet.

Du behandlas ofta med ledjusteringar samt mjukdelsbehandling som innefattar: muskler bindväv samt triggerpunktsbehanling.
Du får ofta råd angående övningar/träning som du själv kan göra för att minska smärtan.

Laserbehanling

Laserbehandlingen kan även kombineras med kiropraktisk behandling.

Medicinsk laserbehandling som kan hjälpa b.la för stela och skadade muskler och senor.

Hjälper dig med:

Nackvärk
Axelsmärta
Diskbråck
Akuta skador samt efter operation


Medicinsk laserbehandling stimulerar cellfunktionen (immunförsvaret) och minskar smärtan. Den hjälper kroppen att reducera inflammation, svullnader och ödem samt främjar läkningen.
Medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige

Kiropraktorkliniken

Kiropraktik är en naturlig och skonsam metod som används för att diagnostisera, behandla och förebygga besvär i kroppens rörelseapparat, dvs. skelett, leder, muskler och nervsystem. Här får du hjälp med t.ex. ryggskott, nackspärr eller andra problem i rygg, nacke eller skuldror. Du kan även få behandling vid vissa typer av huvudvärk eller domningar och utstrålande smärta i arm eller ben.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sturegatan 1
753 14 Uppsala
Luthagen
Öppna i Google Maps 🗗