Kiropraktorvård Uppsala

Medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige
betyg4.7 Fantastiskt bra(232 betyg)
Sköldungagatan 57, 753 35, Uppsala
Sedan smittspridning har ökat i samhället har vi ytterligare förstärkt våra rutiner. Vid tillfällen som vi är närmare än 1,5 meter från den person vi träffar kommer vi bära visir. Detta kan kännas annorlunda när man inte är van vid det men man vänjer sig snabbt. För 1 år sedan kändes det väldigt konstigt att inte välkomna en person genom att ta i handen men idag är det normalt. Vi hoppas att det inte behöver vara såhär en längre tid men vi följer utvecklingen och när samhället förändrar sig kommer även vi att göra detta. Våra kollegor på Länsvaccinationer har nu börjat att vaccinera för säsongsinfluensan. Detta kommer medföra att det är mycket mer människor i lokalen än normalt. När ni ska besöka oss ber vi därför er att sätta er i väntrummet till vänster så hämtar vi er där. Vi diagnostiserar samt behandlar smärta från rörelseapparaten. Vid ett besök hos oss kommer vi att ställa frågor om din smärta t.ex. när och var den uppkommer. Detta görs för att ta reda på vad som är grunden till smärtan. Hittar du inte en tid som du kan komma i kalendern? Hör av dig till oss per telefon. Diego - 0704695348 Daniel - 0736269048 Fredrik - 0722199750 Vårt behandlingsrum hittar du i Klinik Sköldens lokaler. Vi tar emot kort, kontant och swish. Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras normal taxa. Vi har just nu en pandemi i samhället. För att minska spridningen ytterligare av denna ber vi er att inte boka samt att avboka era besök om ni känner er sjuka med symptom som liknar de som coronaviruset kan ge. För information om coronaviruset ber vi er att gå till Folkhälsomyndighets hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/ Om ni är friska är ni som alltid varmt välkomna till oss. Vid frågor eller funderingar kring detta är det bara att höra av sig.

Boka tjänst

Kiropraktik / Kiropraktor

  • Kiropraktisk Behandling45 minuter, 600 kr · Mer info
    Boka

Massage

  • Massagebehandling 45 min45 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka
  • Massagebehandling 60 min60 minuter, 700 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Utövare

noImage
Fredrik Svensson
(78 betyg)
Leg. Kiropraktor MassageterapeutPresentkort
noImage
Diego Cuevas
(44 betyg)
Leg. Kiropraktor
noImage
Daniel Ljung
(110 betyg)
Leg. Kiropraktor MassageterapeutPresentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
232 betyg
Daniel ljung var saklig, lyssnade noga och kändes lugn och duktig i det han gör. En stor tumme upp👍 bästa kiropraktorn jag varit hos.
Mycket proffesionellt bemötande, rekommenderas varmt
Lyhörd, trevlig och riktigt duktig på lösa muskelbesvär. Fullpott!
Daniel är proffsig och engagerad. Min nackspärr var helt borta dagen efter!

Om företaget

Vi diagnostiserar samt behandlar smärta från rörelseapparaten. Vid ett besök hos oss kommer vi att ställa frågor om din smärta t.ex. när och var den uppkommer. Detta görs för att ta reda på vad som är grunden till smärtan. Hittar du inte en tid som du kan komma i kalendern? Hör av dig till oss per telefon. Diego - 0704695348 Daniel - 0736269048 Fredrik - 0722199750 Vårt behandlingsrum hittar du i Klinik Sköldens lokaler. Vi tar emot kort, kontant och swish. Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras normal taxa.

Bilder