Vad vill du boka?

Välkommen!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kiropraktik

Välj denna behandling om vi träffats tidigare och jag har fått en god inblick angående dina besvär. Du behandlas ofta med ledmanipulation samt behandling av involverade muskler med massage/tryck. Du får ofta råd angående övningar/träning och andra interventioner som du kan göra för att minska smärtan.

Återbesök tar ofta mellan 30 och 45 minuter.
Välj denna behandling om du har smärta som du vill bli av med. Behandling kommer innehålla en genomgång av din smärtproblematik med hjälp av anamnes, neurologisk, motorisk och ortopedisk analys. Du behandlas ofta med ledmanipulation samt behandling av involverade muskler med massage/tryck. Du får ofta råd angående övningar/träning och andra interventioner som du kan göra för att minska smärtan.

Nybesök tar ofta mellan 45 och 60 minuter.

Massage

Behandling med tryck och massage sker på involverade muskler för sökorsak. Töjning och stretcha av involverade muskler kan också utföras om det anses adekvat.
Behandling med tryck och massage sker på involverade muskler för sökorsak. Töjning och stretcha av involverade muskler kan också utföras om det anses adekvat.
Medlem i Kiropraktiska Föreningen i Sverige

Kiropraktorvård Uppsala

Vi diagnostiserar samt behandlar smärta från rörelseapparaten. Vid ett besök hos oss kommer vi att ställa frågor om din smärta t.ex. när och var den uppkommer. Detta görs för att ta reda på vad som är grunden till smärtan.

Hittar du inte en tid som du kan komma i kalendern? Hör av dig till oss per telefon.

Diego - 0704695348
Daniel - 0736269048
Fredrik - 0722199750


Vårt behandlingsrum hittar du i Klinik Sköldens lokaler. Vi tar emot kort, kontant och swish.

Avbokning sker minst 24 timmar innan bokad tid, för uteblivet besök debiteras normal taxa.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Senare kvällstider eller helgtider kan bokas via telefon.
Välkommen att ringa!
Adress
Sköldungagatan 57
753 35 Uppsala
Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗