1. Hem
  2. Alternativmedicin Sundsvall

Kristina Englund

betyg4.9 Fantastiskt bra(10 betyg)
Bergsgatan 9, 852 36, Sundsvall
Varmt välkommen att boka behandling hos mig. Tar emot tidsbokning via BokaDirekt två dagar i veckan, övriga dagar kan du ringa/sms eller maila mig för att boka en tid.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Öronakupunktur/akupressur
    60 minuter, 850 krMer info
  • Shiatsu (Japansk kroppsterapi)
    60 minuter, 850 krMer info

Utövare

noImage
Kristina Englund
(10 betyg)
Kroppsterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
10 betyg
Jennie A.
till Kristina Englund
Kristina har hjälpt mig att må bättre, både fysiskt och psykiskt, vilket sjukvården inte har kunnat hjälpa mig med. Det är värd varje krona. Nu behöver jag inte lika mycket mediciner eftersom jag blivit mycket lugnare och stabilare av behandlingarna. Kristina vet vad hon håller på med.

Visa mer

Peter N.
till Kristina Englund
Jag har prövat klassisk svensk massage och thai-massage tidigare och denna gång blev det Shiatsu som är en japansk massage. Det är lite svårt att förklara men jag kan bara säga att alla borde verkligen testa på detta, det var fullkomligt magiskt och avslappnande till den högsta grad och mer därtill. Man behåller kläderna på och inga kladdiga oljor används. Kristina är en snäll, omtänksam och en genuin själ. Det märks tydligt hur självsäker, erfaren och professionell hon är i sitt utförande och den stora kunskap som hon besitter. Detta var inte sista gången! :)

Visa mer

Sara S.
till Kristina Englund
Så mysig lokal och en mycket avslappnande och skön behandling! Rekommenderar varmt att gå till Kristina för shiatsu och akupunktur.

Visa mer

Om företaget

Jag utför till största delen Shiatsubehandlingar-En japansk kroppsterapi som bygger på Anman (japansk traditionell massage) och traditionell kinesisk medicin (TCM). I Shiatsu används inga nålar. Terapeuten använder händer, armbågar, knän för att stimulera akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler) Jag använder ibland även Öronakupunktur,Handakupunktur och viss Kroppsakupunktur som ett komplement i mina behandlingar. Shiatsu, Kroppsakupunktur, Öronakupunktur och Handakupunktur är alla fristående behandlingsformer som kan användas var och en för sig, men kan även kombineras för att förstärka behandlingen. Är även Qigong instruktör. Har en lång utbildning. och arbetat med detta i ca 10 år. Är diplomerad, kvalitetsäkrad och har ansvarsförsäkring. för mer info: www.sundsvallshiatsu.se

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt