Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

I behandlingen ingår fotkonsultation, en skön avkopplande fotbad, nagelvård (naglar och nagelbanden rengörs, klippning och slipning av naglar). Avlägsning av ev.liktornar,behandling av vårtor, nageltrång, svamp, förhårdnader och hälsprickor. Varje behandling avslutas med en skön cirkulationshöjande fotmassage.
Fotvårdsbehandling som avslutas med cirkulationshöjande fot-och underbensmassage.
Om du behöver hjälp med ett specifikt problem t.ex liktornar, nageltrång,vårtor, hälsprickor eller om du vill bara ha naglarna klippta kan boka en delbehandling.Tid 30 minuter.
Avkopplande och cirkulationshöjande massage.Behandlingen inleds med ett fotbad och därefter massage som ökar cirkulationen och löser upp spänningarna.
Behandling av fötter i förebyggande syfte.
Behandlingen inleds med avkopplande fotbad,därefter nagelklippning samt slipning.Eventuella förhårdnader tas bort. Avslutas med en skön och avkopplande fotmassage. Behandlingen är momsbelagd och anpassad för dig som får friskvårdsbidrag av din arbetsgivare.

Nagelkorrigering kan göras efter återkommande nageltrång.Jag använder Podofix. En plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och som strävar efter att korrigera nageln.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Kristinas medicinska fotvård

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppettider från 1 september 2017 Måndag - fredag.
Adress
Sandviksgatan 71D
972 34 Luleå
Inne på gården
Öppna i Google Maps 🗗