Kropp i obalans

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.7 Fantastiskt bra(48 betyg)
Regnbågsgatan 14, 135 40, Tyresö
Meddelande till oss endast via www.kroppiobalans.se/kontakt

Boka tjänst

TYRESÖ SCANNING NYBESÖK (Es-Teck)

 • TYRESÖ SCANNING VUXEN 1545 kr (75 min)75 minuter, 1 545 kr · Mer info
  Boka
 • TYRESÖ SCANNING UNGDOM upp till 24 år (75 min)75 minuter, 1 045 kr · Mer info
  Boka
 • TYRESÖ SCANNING VUXEN 2100 kr (105 min) 105 minuter, 2 100 kr · Mer info
  Boka

TYRESÖ SCANNING ÅTERBESÖK

 • ÅTERBESÖK 45 minuter ES-TECK 1045 kr45 minuter, 1 045 kr · Mer info
  Boka
 • ÅTERBESÖK 75 minuter ES-TECK / OBERON 1545 kr75 minuter, 1 545 kr · Mer info
  Boka

SCANNING ÖVRIGA ORTER (Es-Teck)

 • GÖTEBORG SCANNING - NYBESÖK 72 timmar avbokning75 minuter, 1 695 kr · Mer info
  Boka
 • GÖTEBORG UNGDOM - NYBESÖK 72 timmar avbokning75 minuter, 1 495 kr · Mer info
  Boka
 • GÖTEBORG - ÅTERBESÖK 45 minuter 72 timmar avbokning45 minuter, 1 095 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Terapeut

noImage
Pia Bjärevall
(48 betyg)
NäringsterapeutPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
48 betyg
Intressant. Och att någon känner igen ens problem. Som inte vct gör.
Rekommenderar varmt ett besök hos Pia och gör en kroppskanning. Jag kände själv att något inte riktigt stämde med kroppen, men inte exakt vad. Pia hjälpte mig att förstå var problemet var och vad jag kan göra för att förbättra min hälsa. Pia vill verkligen hjälpa andra, så om man behöver hjälp med att förstå sin kropp och hälsotillstånd är Pia den rätta personen. Tack Pia!
Mycket insikter och svar på en hel del frågor. Nu inväntar jag Med spänning effekt av behandling och ändrat mindset.
Ödmjuk och förstående människa som var väldigt lätt att prata med. Hon lyckades hålla mitt fokus och intresse uppe under hela besöket. Jag brukar normalt sett bli väldigt trött av möten med mycket information! Jag lärde mig jättemycket om min egen kropp och rekommenderar Pia varmt till alla som undrar hur deras kropp mår!

Om företaget

www.kroppiobalans.se Många av oss bär på olika symptom och diagnoser som oftast har en orsak pga vitamin och mineralbrister som gör att kroppen hamnar i obalans. Symptom som tex utbrändhet, extrem trötthet, problem med magen, sköldkörtelproblem, huvudvärk, sömnproblem, IBS, fibromyalgi, depression, kroniskt trötthetssyndrom, ledvärk, viktproblem, utmattning, minnesproblem och många olika krämpor som oftast har en koppling till vår livsstil, vitamin och mineralbrister. Es-Teck är en IT baserad analysmetod med en unik teknologi som kan ge en total funktionsanalys av både organ och system i kroppen. Es-Teck är medicinskt godkänd av Amerikanska Food och Drug Administration, världens tuffaste tillståndsmyndighet. EU:s tillståndsmyndighet har godkänt Es-Teck och den används idag av läkare, sjukhus och terapeuter runt om i världen. Analysen ger dig en helhetsbild över eventuellt brister och obalanser som många av oss bär på idag och som ofta kan rättas till. Es-Teck mäter: Ph -värde Signalsubstanser - stresshormoner - dopamin - serotonin -GABA Kolesterol Diabetes screening Kroppssammansättning Sköldkörtelns funktion Fria radikaler - oxidativ stress Status för vissa mineraler Hur cellens energiomsättning fungerar Grundämnesomsättning Hur cirkulation och syresättningen fungerar; båda viktiga faktorer för bl a närings-transport, avgiftning och värmereglering. Om det finns lokala inflammationer och om kroppen arbetar med att försöka läka dem. Metabolismen, ämnesomsättningen, sköldkörtelns funktion. Om aktiviteten är för hög, går det åt väldigt mycket energi och på sikt ökar risken för utbrändhet. Hjärt - kärlsystemet. Ger en bild av hjärt-kärlsystemet. Nerver - hudområden. Indikationer för kroppsterapi Livsstilsanalys visar hur individen påverkas av den aktuella livsstilen. Sportevaluering om sättet att träna/motionera är uppbyggande eller nedbrytande

Bilder