Vad vill du boka?


Välkommen till oss på Kroppscompagniet!

Hos oss tar våra Hudterapeuter hand om dig i en lugn och rogivande miljö.
Salongen ligger nära Odenplan med goda kommunikationer.

Varmt välkommen att boka din tid!

Vi som jobbar här:
Cecilia, Selina, My och Patricia
Patricia är tillsvidare föräldraledig

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

01. Aktuellt erbjudande

Ansiktsbehandlingen passar:
Alla hudtyper. Vi utformar den bästa ansiktsbehandlingen för dig och din huds behov.

Denna ansiktsbehandling rekommenderar vi att du bokar om du besöker oss för första gången. Vi har avsatt längre tid för dig för att ha gott om tid för en behovs- och hudanalys och även tips och råd för hemmavården med rekommendationer. Med vår kunskap och dina önskade resultat så skräddarsyr viden ultimata behandlingen för dig. Vi lägger tid och fokus på det din hud behöver och anpassar momenten efter det.

02. Ansiktsbehandlingar Ekologiska

Klassisk ansiktsbehandling
Passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter just dina speciella behov och önskemål. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande Maria Åkerberg/Dermanordprodukt.

Passar en trött och glåmig hud med många porer. Fokus ligger på en rejäl djuprengöring av huden med passande produkter. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, mask samt avslutande produkt från Maria Åkerberg/Dermanord.

Speciellt anpassad ansiktsbehandling för mannens hud. Mannens hud är oftast grövre och kan lätt drabbas av olika irritationer som till exempel vid regelbunden rakning. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkt från Maria Åkerberg/Dermanord.
I behandlingen ingår; rengöring, mjukgörande peeling, ansning av bryn, porrengöring vid behov, stärkande fuktmask, ansiktsmassage, peel-off mask med alger som tillför mycket fukt, serum, ansiktscreme samt ögoncreme. Massage av dekolletage, axlar, nacke som släpper på spänningar.En djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling för dig i tonåren som kan ha problem med pormaskar, oren hy och acne.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter. Samt råd om hur du tar bäst hand om huden hemma.
För ungdomar upp till 19 år!
Passar alla hudtyper. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter just din huds speciella behov och önskemål. (BehandIingen kan fås som Aroma, Klassisk eller Djuprengörande)
I ansiktsbehandlingen ingår; rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning vid behov, massage, mask samt avslutande Maria Åkerberg/Dermanordprodukt.

I lyxbehandlingen ingår även frans och brynfärg
Ansiktsbehandlingen passar: alla hudtyper.
När huden behöver uppfräschning och ny lyster.
Stärker collagenfibrerna i huden, åldersfläckar, ärr och rynkor minimeras.

Motverkar acne, oren hud, pormaskar och verkar sammandragande på stora porer.

För bäst effekt rekommenderas en kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum.

I ansiktsbehandlingen ingår: Dubbelrengöring, AHA-syra, lugnande och fuktgivande ansiktsmask och avslutande créme.

Vi rekommenderar att man inleder behandlingen med en Klassisk ansiktsbehandling.
Ge din hud en ordentlig uppfräschning i form av en resultatgivande kur-behandling, en behandling per vecka.

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, AHA-peeling, massage av nacke och dekolletage, ansiktsmask och avslutande créme.

Effekterna av behandlingen:

Ökad fukt, spänst och lyster
Föryngrande
Mindre markerade linjer, rynkor
Mindre markerade pigmentfläckar
Motverkar oren hy

Prispaket för kur: 1960 kr (ord.pris 2450 kr) 5x25 min/behandling

I behandlingen används Maria Åkerberg ekologiska produkter och AHA-syra från sockerbeta.
En avkopplande mini-ansiktsbehandling som ger din hud uppfräschning och lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage med aromatiska oljor, mask, samt fuktgivande ansiktscréme.

03. Ansiktsbehandling Resultatinriktad

En kraftfull professionell kemisk peeling som passar dig som vill jobba med specifika hudproblem/tillstånd eller vill ha en rejäl uppfräschning. Har även en föryngrande anti-age effekt.

Effekterna av behandlingen:

-Exfolierar
-Lindrar irritationer och rodnader
-Förbättrar synbart hudens spänst, struktur och ton
-Reparerar solskador och motverkar hyperpigmentering
-Behandlar akne/rosacea
-Kontrollerar oljeöverskott i huden, motverkar tilltäppta
porer
-Ger en frisk, klar och ungdomlig lyster

Passar alla hudtyper och kan göras som enstaka behandling eller med fördel som kur för mer varaktigt resultat.
Kurpris: Köp 5 behandlingar men betala endast för 4 effektiva behandlingar

Vid behandling:
-Du ska ha undvikit solning senaste 24h före behandlingen samt efter.
-Inte ha gjort laser/syrabehandling senaste 7 dagarna.
-Inte använda läkemedel mot akne

En kraftfull professionell kemisk peeling-kur som passar dig som vill jobba med specifika hudproblem/tillstånd eller vill ha en rejäl uppfräschning. Har även en föryngrande anti-age effekt.
En kur ger ett mer varaktiga resultat.

Effekterna av behandlingen:

-Exfolierar
-Lindrar irritationer och rodnader
-Förbättrar synbart hudens spänst, struktur och ton
-Reparerar solskador och motverkar hyperpigmentering
-Behandlar akne/rosacea
-Kontrollerar oljeöverskott i huden, motverkar tilltäppta
porer
-Ger en frisk, klar och ungdomlig lyster

Passar alla hudtyper

04. Ansiktsbehandling Probiotisk Ekologisk

Ansiktsbehandlingen passar:
Passar alla hudtyper, vi anpassar behandlingen efter dina önskemål och huden behov. Vi använder prodikter som innehåller probiotika och prebiotika som ger näring till de goda bakterierna och bygger upp en välmående hudbarriär. Behandlingen ger huden balans, ökar fukthalten och ger en omedelbar lyster och fräschör. Färgning av fransar och bryn ger ansiktet ytterligare ett litet lyft.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, brynplock, epeeling, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter. Frans- och brynfärgning ingår också.
En lyxig, avstressande och effektiv ansiktsbehandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla hudtyper och även dig med hud i
obalans, acne, rosacea, eksem.
Behandlingen och produkterna bekämpar åldersprocessen och bygger upp en fungerande hudbarriär.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter.
Ansiktsbehandlingen passar:
En mycket effektiv och balanserande behandling med fokus på djuprengöring av huden för alla med obalanserade hudtillstånd som oren hud och acne. Vi arbetar med framtidens hudvård, produkter med levande probiotika från ESSE PROBIOTIC SKINCARE. Dessa speciellt anpassade produkter för akne och oren hud ger din hud balans då dom tillför goda bakterier som slår ut de dåliga.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, noggrann portömning, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.
Ansiktsbehandlingen passar:
En effektiv ansiktsbehandling för dig med stressad, känslig hud, eksem eller rosacea med fokus på att lugna huden och bygga upp hudens barriär. Vi anpassar din behandling efter din huds behov och känslighet.
I behandlingen använder vi produkter med levande probiotika, goda bakterier som lugnar och balanserar en känslig hud. Ansiktsbehandlingen stärker hudens barriär och reducerar överkänslighet.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, brynplock, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, serum samt avslutande crémer.
Ansiktsbehandlingen passar:
En lyxig anti-age ansiktsbehandling som bekämpar åldersprocesser i huden. Med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon-och ansiktsmask och avslutande serum, ögon-och ansiktscreme.

05. Bryn och fransar

Färgning av fransar och bryn, plockning av bryn för den som önskar.
Färgning av bryn och plockning för den som önskar.
Färgning av ögonfransar.
Plockning och formning av ögonbryn.

06. Händer

Manikyr är en behandling där dina händer och naglar får extra omvårdnad.
I behandlingen ingår: Filning, formning och polering av naglar, nagelbandsvård, massage av händer och lackning av naglar. En härlig och lyxig behandling av dina händer.
Lättare filning och nagel- och nagelbandsvård, peeling och insmorning med handcreme ingår.

Denna manikyr passar även män.

07. Fotbehandlingar

En uppfräschande fotbehandling. Fotinpackning, borttagning av förhårdnader och ev.liktornar, klippning och formning av naglar, rensning av nagelband och fotmassage.
En uppfräschande fotbehandling. Fotinpackning, borttagning av förhårdnader och ev.liktornar, klippning och formning av naglar, rensning av nagelband, fotmassage och lackning.
(ej medicinsk fotvård/pedikyr)
En härlig mjukgörande behandling för dina fötter. Du får ett varmt och skönt fotbad med fotsalt och specifikt utvalda eteriska oljor för dina fötters behov. Sedan packas du in på en varm bädd och får njuta av en stunds avkoppling. I behandlingen ingår peeling, filning, närande fotinpackning, fotmassage, samt fuktgivande fotcréme. Mycket skönt för trötta fötter.

08. Kroppsbehandlingar

En djuprengörande behandling för dig med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring samt djuprengörande mask.
En skön och mjukgörande behandling för rygg och axlar. Först peelas ryggen för att avlägsna döda hudceller, därefter tvättas ryggen med varma handdukar. Efter det masseras rygg, axlar och nacke med en varm mineralrik crème. Din rygg blir mjuk och len.
En mjukgörande och energigivande helkroppsinpackning med aromaoljor som blandas med en mineralrik crème. Hela kroppen torrborstas vilket sätter fart på cirkulationen och avlägsnar döda hudceller, därefter masseras en varm och fuktgivande crème in.
Under tiden inpackningen verkar, ligger du varmt inbäddad och får en lättare ansiktsrengöring och en ansiktsmassage. En dunderkur som gör huden mjuk och len! Välj mellan stärkande/glädje, cirkulation eller lugn och ro.
Hela kroppen peelas med en bodyscrub för att avlägsna döda hudceller och för att huden bättre ska kunna absorbera fuktcrémen. Sedan masseras en väldoftande och fuktgivande bodylotion in. Även ansiktet får en peeling och en ansiktscréme.
En perfekt behandling innan solsemestern för att få en jämn fin brun färg.

En underbart skön behandling för dig som är gravid. Behandlingen består av en ansiktsvård i form av rengöring, peeling, mask, samt peeling och massage av ben och fötter.
Lyx-kuren
100 min 1.200,00 kr Mer info
En rogivande helkroppsbehandling som inleds med torrpeeling för att avlägsna döda hudceller samt få igång cirkulationen. Därefter följer en avkopplande helkroppsmassage med välgörande eteriska oljor. Välj mellan glädje/stärkande, utrensande eller lugn och ro. Behandlingen avslutas med en lättare ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

09. Vaxning

Brasiliansk vaxning, endast kvinnor.
Brasiliansk vaxning (endast kvinnor) och hela ben.
Vaxning av rygg och axlar.
Vaxning av bröst och mage
Vaxning av rygg, bröst, mage och axlar.
Vaxning av bikini, ej intimvaxning/brasiliansk.

10. Makeup

(Priset avser både konsultation och brud make-up) Vi träffas en gång innan den stora dagen för konsultation. Vi lägger en provmakeup och skapar en helhet som passar din klänning, din frisyr och dina blommor. Det är viktigt att du får dina önskemål tillgodosedda och att du får en hållbar makeup för din stora dag. Även tärnor och brudgum har möjlighet att bli sminkade, se hemsida för prisinformation. Kontakta oss per telefon för bokning av make-up inför bröllopet.
En festligare make up, kanske något inför balen, studenten eller festen. Vi rådgör tillsammans vad som passar dig.
Vi lägger en makeup som passar dina önskemål. Du får rådgivning och tips om vad som passar ditt ansikte och din personlighet. Du får även lära dig tekniker, får kunskap om olika redskap och produkter. Vi använder oss av ekologisk makeup från svenska MARIA ÅKERBERG
Samla dina vänner för en kväll där ni får en make-up kurs i grupp. Någon eller några får sitta modell och bli sminkade, ni får tips och råd om hur ni sköter er hud och hur man lägger en makeup från grunden.
Ni får även tips om hur ni kan framhäva era drag och er personlighet på bästa sätt. Ni får lära er tekniker och hur man använder olika redskap. Vi lägger en dag och fest make-up. Givetvis kan vi utforma kvällen efter era önskemål. Vi använder Tromborg Professional Make-up, naturlig mineral make-up. Ni erhåller även 15% rabatt på produkter under kurstillfället.

11. Massage

En skön och avkopplande ryggmassage med väldoftande och välgörande eteriska oljor för din ryggs behov.
En skön kroppsmassage med välgörande eteriska oljor, där rygg och axlar får extra omtanke. Kombineras med massage baksida ben och dekolletage och ansikte. Innan behandlingen har vi ett kort samtal (anamnes) för att välja ut oljor anpassade för just dig.

Aromamassage är en underbar och skön helkroppsmassage där kropp och själ kommer ner i djup avslappning. Vi använder doftande eteriska oljor i massageblandningen som har en djupgående verkan. Oljorna väljs ut individuellt efter ett samtal (anamnes) för att hitta rätt massageblandning för just dig. Särskilt bra för dig som är stressad men även för dig som har värk eller bara vill ha en skön stund.
För fler lediga tider finns även hos våra kollegor vägg i vägg,
https://www.bokadirekt.se/places/napralogica-stockholm-7572
Ingång dörr till vänster om Kroppscompagniet
För fler lediga tider finns även hos våra kollegor vägg i vägg,
https://www.bokadirekt.se/places/napralogica-stockholm-7572
Ingång dörr till vänster om Kroppscompagniet

Klassisk massage såsom du vill ha den. Mjuk och avslappnande eller djupgående och uppmjukande av stela muskler. Du bestämmer själv på vilket sätt du vill få din klassiska massage.

12. Konsultation

Välkommen till vår hudvårdssalong och butik för dig som vill handla produkter och kanske även vill ha rådgivning.
Även för dig som vet vad du vill ha för produkter eller för dig som vill köpa presentkort.

Vi har:
- Maria Åkerbergs ekologiska produkter
- Esse Probiotic skincare
- Dr Dennis Gross hudvård
- Klinta massageljus och doftpinnar
- Presentkort

Kroppscompagniet i Stockholm AB

Kroppscompagniet ligger vid Odenplan i centrala Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, t.ex ansiktsbehandlingar, vaxning, kroppsbehandlingar och klassisk massage, och produkter från Esse Probiotic skincare, Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross, Klinta

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag till Torsdag 9-20
Fredag 9-17
Lördag 10-16
Adress
Upplandsgatan 61
11328 Stockholm
Vasastaden
Öppna i Google Maps 🗗