Vad vill du boka?

Vill du bli smärtfri med moderna behandlingsmetoder?

NAPRALOGICA har manuell terapis absolut effektivaste behandlingsmetod som utgår från orsaken till dina besvär. Visste du att i 95% av fallen så är platsen för din smärta och orsaken inte samma plats? Just därför riskerar du att dina besvär återkommer om du låter någon behandla symptombilden istället för orsaken!


Vi tar endast emot kortbetalning.

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

1. Missa inte vårt erbjudande till dig som är helt ny

Vanligtvis behövs 3-4 behandlingar för att minska ett symptomområde.

Vårt erbjudande är ett paket om tre behandlingar till ett lite fördelaktigare pris. Ordinarie pris är 1925kr, vårt paketpris är 1800 och kan endast tecknas i samband med första behandlingen och första tillfället hos oss.
Första behandlingen hos oss kostar dig 545kr endast och gäller inte för massagebehandlingar. Gäller endast naprapat Linn Dotzky och Daniel Martinell.

1. Våra mest populära behandlingar

En naprapatbehandling för 690kr utförs av en junior Kroppsdetektiv.

2. Våra mest populära tjänster

Mammabehandlingen är anpassad för dig som har förlöst ett eller flera barn, antingen via kejsarsnitt eller vaginalt. Den syftar till att återställa kroppen till de rörelsemönster som fanns innan graviditeten så att du återfår den funktion som du hade innan du blev gravid. Vår behandling är den enda som tar hänsyn till alla aspekter under en förlossning. Appar och träningsprogram kan aldrig korrigera exvis ärrens påverkan.
Naprapati är en behandlingsform för smärta och skador i rörelse- och stödjeorganen, t.ex. rygg-, nack-, led- och muskelbesvär. Målet är att göra patienten smärtfri, återställa rörelseförmågan samt spåra och rätta till orsaken till besvären. Tyngdpunkten ligger på neuromuskulär analys och korrigering av felaktiga neuromotoriska rörelsemönster.

3. Erbjudande massage

Betala för 5 behandlingar och få den 6:e gratis.
Pris: 3250kr.
Ordinarie: 4200-4440kr.

Du kan meddela naprapaten vilken typ av massage du önskar vid ditt första behandlingstillfälle,

Du kan antingen betala med KLARNA via bokadirekt.se eller med kort som vanligt.

4. Naprapati/Friskvård

I behandlingen ingår djupgående undersökning av orsaksmekanismer genom neuromotorisk analys. Korrigeringen av felaktiga rörelsemönster som ödemet uppstod ur, därefter behandlar vi själva ödemet. Till första besöket vill vi att du tar med MR-utlåtande för att vi ska få lokaliseringen.

Vår erfarenhet säger oss att 3 behandlingar med 5 dagars mellanrum rekommenderas. Effekt upplevs oftast inom 3 dagar efter första behandling.
Vår prestationshöjande behandling är unik i sitt slag. Med våra kunskaper inom neuromotorik hittar vi svaga länkar och åtgärdar dessa. Behandlingen passar idrottare som håller på med konditionshöjande idrotter eller där styrketräning är en stor del av träningen.

Du behöver inte alls ha ont eller vara skadad för att kunna förbättra prestationen, och om du någonsin har skadat dig, rivit upp ett sår eller opererat dig så har du med säkerhet kompensatoriska rörelsemönster som hindrar dig i ditt utövande.

En fördel är om du har gjort effektmätning dagarna innan behandlingen och kan göra motsvarande test efter behandlingen.

Vår erfarenhet ger en 10% effektökning, men det kan givetvis vara både lägre och högre beroende på din träningsstatus!
Endast för SCT:s medlemmar. Premiumpaket med 3 behandlingar till specialpris.
Naprapatbehandling - stötvågsbehandling i Stockholm mot kroniska besvär i muskler, senor och leder, t.ex hälsporre, tennisarmbåge, hälseneinflammation, kalkaxel, mfl. Behandlingen föregås av undersökning och ställande av diagnos. I behandligen ingår förutom stötvågsbehandling vid behov napratiska behandlingsmetoder för att korrigera fellställning och rörelseomfång i muskler och leder.

5. Massage - Klassisk massage

Ytliga massagegrepp kombineras med djupgående tekniker. Klassisk massage är en effektiv och vedertagen metod att behandla muskulära besvär, såväl befintliga sådana som i förebyggande syfte.
Klassisk massage – denna typ syftar till att öka välbefinnandet och avslappningen. Metoden är avstressande.

6. Massage - Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mycket specifik och ofta djupgående massagetyp och fokuserar på muskler som behöver återhämtning efter fysiskt arbete.
Idrottsmassage är en mycket specifik och ofta djupgående massagetyp och fokuserar på muskler som behöver återhämtning efter fysiskt arbete, eller inför fysiska utmaningar.

Kroppsdetektiverna i Stockholm AB

Vi tar endast emot kortbetalning.

Telefon 08-326 767
Webbsida
E-post
Öppettider Mån - tor 08:00-20.00
Fre: 08:00-17:00
Lördagar: 10-16
Stängt helgdagar.
Adress
Upplandsgatan 61
113 28 Stockholm