Vad vill du boka?

Ny prislista från den 1 juni 2017! Massage30 min  450:-, 45 min 600:-, 60 min 780:-.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage o bowen behandlingar

Smärtfri behandling mot smärta. En kroppsbalanserande behandling som gynnar kroppens självläkning
Behandlande massage med akupressur, triggerpunktsbehandling samt muskeltöjning allt efter behov
Behandlande massage med akupressur, triggerpunktsbehandling samt muskeltöjning allt efter behov
Behandlande massage med akupressur, triggerpunktsbehandling samt muskeltöjning allt efter behov

Ortopedisk o smärt terapi

IPPL
20 min 350,00 kr Mer info
IPPL är en ljusbehandling med ett lågfrekvens bredspektrat ljus som ökar kroppens självläkningsprocess. Alldeles utmärkt vid smärtbehandling, sårläkning samt inom fysioterapin.
Alldeles utmärkt till alla former av smärttillstånd i kroppen.
I samband med massage kan du få ett mycket större resultat än vid bara massage.
Användningsområden för IPPL är vid läkning av kirurgiska ingrepp, ortopedi, dermatologi, traumatologi, reumatologi, idrottsmedicin, sjukgymnastik, rehabilitering
Detta är en medicinsk beprövad metod med mycket gott resultat. Lampa finns även för uthyrning vid behov
Chockvågsbehandling med ultraljud.
Här knackar vi bort kalk ur axlar, behandlar musarmar, triggerpunkter, hälsporrar odyl.
Först tittar vi med ultraljudet för att se hur problemområdet ser ut och beslutar därifrån hur vi ska behandla problemet.
Här arbetar vi med plåster, ett plåster från lifewave som innehåller endast luft, vatten aminosyror och antioxidanter. Dessa plåster placeras på kroppen utifrån en noggrann undersökning av kroppen o i samtal med dig om din problematik. Plåsterna påverkar dig sedan via en frekvens som hjälper din kropp att producera mer av det kroppen behöver till sin självläkning. Plåstren kan inte påverka dig på något negativt vis då det endast hjälper kroppen att producera mer av det som den redan gör. Skulle du må ev. dåligt av ett plåster tar man bara av det för då slutar det genast att påverka dig. Vi tillsätter kroppen absolut ingenting.
Kan användas av alla.
Ex på problem är allt ifrån olika smärttillstånd, allergier, immunförsvar som är dåligt, sömnproblem, svullnader som tex stukningar, axelproblem, ländryggsproblem.
Första konsultationen 60 min
Andra konsultationen 30 min
Från tredje konsult. 20 min

Cellulitbehandlingar

Anticellulitbehandling
Anticelluitbehandling, kroppsskulptering. Ger ökad cirkulation samt utsöndring av slaggprodukter. Strumpa ingår ej

Cellulitbehandlingar

Här kyler du bort din fettceller med det senast inom denna branschen och ökar behandlingsresultatet med totalt 3 stötvågsbehandlingar. Resultatet ökar då med ca 40 Kylbehandlingen tar ca 1 timme och 15 minuter men de två stötvågsbehandlingarna efter det tar max 10 minuter.
Boka gärna tid för konsultation som är kostnadsfri
Här kan du boka en konsultation för LPG ,AWT samt kylbehandling.
Här pratar vi och kollar ditt problem och kommer tillsammans framtill vad du bör göra åt det. Jag berättar för dig vad jag kan hjälpa dig med och kanske vad annars du kan göra.
Tjänsten är kostnadsfri i samband med att du bokar behandling hos mig. Annars kostar den 350 kronor.
Anticellulitbehandling i paket om 6 behandlingar
Anticelluitbehandling, kroppsskulptering. Ger ökad cirkulation samt utsöndring av slaggprodukter. Strumpa ingår

SPA

En fantastisk massage behandling för kropp och själ. Koppla av fullständigt under 55 min med aroma valfri aroma olja. Under denna behandling hinner du massage på både baksida och framsida av kroppen. Rekommenderas för både avkoppling och dig som har värk i kroppen.
Här färgar vi dina bryn och fransar som avslutas med en härlig ansiktsrengöring med mask o ansiktsmassage och underbart skön skalpmassage.
Här får du en bodyscrub i havssalt och aromaolja. En inpackning av bodybalm med väldoftande oljor. Under tiden som du ligger inpackad i balmen får du en ansiktsrengöring med mask samt en ansikts- och skalpmassage.
Här får du en bodyscrub i havssalt och aromaolja. En inpackning av bodybalm med väldoftande oljor. Under tiden som du ligger inpackad i balmen får du en ansiktsrengöring med mask samt en ansikts- och skalpmassage. Som avslutning får du 55 minuter underbar SPA massage. En upplevelse för kropp och själ!
Här får du en inpackning av lera som är full av mineraler och som avslutas med en applikation av en kroppslotion. Undertiden som kroppen ligger inpackad får du en ansiktskur med rengöring och mask samt en ljuvlig ansiktsmassage. Efter detta får du 55 minuter underbar SPA massage.
Här får du en inpackning av lera som är full av mineraler och som avslutas med en applikation av en kroppslotion. Undertiden som kroppen ligger inpackad får du en ansiktskur med rengöring och mask samt en ljuvlig ansiktsmassage.
Här får du en bodyscrub behandling med en scrub av choklad, vit eller mörk. Denna scrub innehåller havssalt, kakaosmör och kakao. Är därför inte lämplig för dig med känslig hud.
Därefter en inpackning av kroppen i bodybalm av kakaosmör som är ett naturligt mjukgörande medel.
Avslutas med 55 minuter avslappnande SPA massage.
Här får du en bodyscrub behandling med en scrub av choklad, vit eller mörk. Denna scrub innehåller havssalt, kakaosmör och kakao. Är därför inte lämplig för dig med känslig hud.
Därefter en inpackning av kroppen i bodybalm av kakaosmör som är ett naturligt mjukgörande medel.
I denna kur får du en utrensande inpackning i alger från västkusten. Är bra som ren utrensning och som en bra behandling för celluliter. Under tiden som du ligger inpackad i algerna får du en rengöringskur med mask för ansiktet samt en fantastisk ansiktsmassage. Här får du även en 55 minuter lång SPA massage för fullständig avkoppling.
I denna kur får du en utrensande inpackning i alger från västkusten. Är bra som ren utrensning och som en bra behandling för celluliter. Under tiden som du ligger inpackad i algerna får du en rengöringskur med mask för ansiktet samt en fantastisk ansiktsmassage.

KroppsTeamet i Helsingborg

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Magnoliagatan 3
25668 Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗