Kroppsterapeut Kjell Lindkvist

betyg4.8 Fantastiskt bra(26 betyg)
Torbjörn Klockares gata 18, 113 30, Stockholm
MASSAGETERAPI & KRANIOSAKRALTERAPI mm Varmt välkommen att boka en tid hos Kroppsterapeut Kjell Lindkvist för massageterapi, kraniosakralterapi, bindvävsmassage eller en kroppsterapeutisk behandling som kombinerar dessa behandlingsformer. Med individuellt anpassade tekniker guidar och assisterar Kjell kroppen till balans och harmoni för att skapa bästa förutsättningar för läkningsprocesser. Är du osäker på viken behandlingsform du ska boka eller har särskilda önskemål kan du ange det i bokningen eller vid behandlingstillfället. Alla behandlingar anpassas utifrån kundens behov och stäms av när ni ses. Denna online-kalender innehåller inte alla bokningsbara tider. För fler lediga tider och dagar kontakta Kjell direkt på mejl eller telefon/sms 070-143 68 83.

Boka tjänst

Kraniosakralterapi

 • Kraniosakralterapi 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Samtalscoaching

 • Samtalscoaching60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Massageterapi

 • Bindvävsmassage60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Massageterapi60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Kombinationsbehandling massage- & kraniosakralterapi

 • Kroppsterapeutisk behandling60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Kjell Lindkvist
(26 betyg)
Massageterapeut & Kraniosakralterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
26 betyg
till Kjell Lindkvist
Helt fantastiskt på alla sätt. Inkännande, lyhörd och professionell. Det är som att kraniosakralterapi gav mig livet tillbaka.
till Kjell Lindkvist
Kjell är kunnig, anpassar behandlingen och vilken typ av behandling efter mina besvär och behov. Han kombinerar ofta t ex massage och Kranisakralbehandling. Lugn, trygg och personlig miljö.
till Kjell Lindkvist
En fantastisk kroppsterapeut! Jag är väldigt nöjd med behandling som jag fått den har hjälpt mig från mina besvär. Han är kan sitt jobb och vet vad man behöver för hjälp när man förklarat problemen.
till Kjell Lindkvist
Kjell är en mycket lyhörd terapeut som ger en djupgående men samtidigt mjuk behandling. Jag har fått en rad olika behandlingar genom åren, men ingen så djupgående som denna. Jag kommer gärna igen!

Om företaget

Jag heter Kjell Lindkvist och erbjuder välgörande behandlingar med individuellt utvalda tekniker inom massageterapi, kraniosakralterapi, bindvävsmassage och strain and counterstrain (vilolägesbehandling). Jag är certifierad massageterapeut hos Axelsons institut och kraniosakralterapeut hos Bröderna Tranbergs institut och firar nu 20 år i branschen. Jag tar emot dig på min mottagning Kroppsterapicenter i vackra Röda Bergen i Vasastan, Stockholm. Området erbjuder en unik stillhet och harmoni, trots att det bara ligger ett stenkast från Sankt Eriksplan, Torsplan och Vanadisplan. Du är varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om mina behandlingar eller boka tid!

Bilder