Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

En underbar behandling för ansikte och hals. Varierande massagetekniker behandlar ansiktsmuskler, förbättrar blodcirkulationen samt påskyndar lymfans flöde.
En fantastisk utslätande och lystergivande behandling som innehåller 4 faser som är unikt utformade för att inrikta sig på tecken på åldrande: exfoliering med Gommage Dermabration, massage med stimulerande och cellförnyande Anti-ageing Regenerating Serum, en exklusiv massage med högkoncentrerat Modelage Age Summum massageserum samt Anti-ageing Radiance Masque.
50 min 895 kr
En unik djupverkande ansiktsbehandling med apparatur som ger ett fantastiskt resultat på en gång! Rengöring, peeling, dränage, jonisering (inslussning av aktiva ämnen), syresättning med högfrekvens, en skön ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm. (Guinot)
Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. Rengöring, peeling, dränage, muskelstimulering, en skön ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm.
För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. (Guinot)Rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring, kortare ansiktsmassage, mask, samt ögon- och ansiktskräm.
Djuprengörande behandling för tilltäppt och acnebenägen hy med fokus på porrengöring. Dubbelrengöring, hudanalys, AHA- eller BHA peeling, ånga, grundlig porrengöring, högfrekvensbehandling, antiinflammatorisk mask, djupverkande serum och ansiktskräm.

Rengöring, hudanalys, ånga, AHA/BHA peeling, porrengöring, brynplockning, längre ansiktsmassage, mask, dekolletagemassage, ögon- och ansiktskräm samt hand- och underarmmassage.
Dermalogicas mest kraftfulla insats mot förtida hudåldrande. Rengöring, hudanalys, exfoliering med AHA- och BHA-syror, ansiktsmassage med AGE Smart-Complex, multivitaminmask + uppstrammande mask samt avslutande specialprodukter. (Ej porrengöring).
En lugnande ansiktsbehandling för känslig hy utan portömning.

Fransar & Bryn

Ögonbrynen omformas. Pris från 195 kr.
Frans- & brynfärgning inkl brynplock samt ögonkräm.
OBS! Var snäll och kom utan mascara!
Fransarna färgas och vårdande ögonkräm masseras in runt ögonen.
OBS! Var snäll och kom utan mascara till behandlingen!
Fransarna färgas, brynen ansas och vårdande ögonkräm masserras in runt ögonen.
OBS! Var snäll och kom utan mascara på behandlingen!

Massage

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Larisas Hudvård

Välkomna till Larisas Hudvård!
Hos oss får du professionell hudvård med personlig bemötande.
Vi tycker att varje kund är unik och därför skräddarsy vi våra behandlingar med individuellt anpassade hudvårdsprodukter. Vi har lång erfarenhet av klassisk hudvård, vaxning, hårborttagning med diatermi, apparaturbehandlingar och massage.
Kliniken är centralt belägen i Fridhemsplan där vi utför behandlingar för både kvinnor och män.

Varmt välkomna!
Facebook:
www.facebook.com/larisashudvard.se

Telefon 076-4194319
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag - fredag 11:30 - 18:00
Varannan lördag 10:30 - 15:00

Hittar du inte tid som passar?
Ring eller smsa mig så hittar vi en lösning!
Adress
Sankt Eriksgatan 29
112 39 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗