Vad vill du boka?


Erbjudande!
Hydradermie Eye Logic 45 min 590:- (ord. pris 750:-)
Ansiktsmassage             30 min 380:- (ord. pris 450:-)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Erbjudande

Hydradermie Eye Logic    Lanseringserbjudande! 
En innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor. 

45 min   Nu 590:-  (Ord. pris 750:-)
En underbar behandling för ansikte och hals. Varierande massagetekniker behandlar ansiktsmuskler, förbättrar blodcirkulationen samt påskyndar lymfans flöde.
Ingår: avtvätt, massage samt avslutande kräm.
30 min 380:- (ord. pris 450:-)

Ansiktsbehandlingar

En fantastisk utslätande och lystergivande behandling som innehåller 4 faser som är unikt utformade för att inrikta sig på tecken på åldrande: exfoliering med Gommage Dermabration, massage med stimulerande och cellförnyande Anti-ageing Regenerating Serum, en exklusiv massage med högkoncentrerat Modelage Age Summum massageserum samt Anti-ageing Radiance Masque.
50 min 890 kr
En unik djupverkande ansiktsbehandling med apparatur som ger ett fantastiskt resultat på en gång! Rengöring, peeling, dränage, ionisering (inslussning av aktiva ämnen), syresättning med högfrekvens, en skön ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm. (Guinot)
Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. Rengöring, peeling, dränage, muskelstimulering, en skön ansikts- och dekolletagemassage, mask samt ansikts- och ögonkräm.
För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. (Guinot)Rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring, kortare ansiktsmassage, mask, samt ögon- och ansiktskräm.
Ansiktsbehandling för män 50 min.
Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring eller massage, ev. brynputsning, mask samt vårdande kräm.
Djuprengörande behandling för tilltäppt och acnebenägen hy med fokus på porrengöring. Dubbelrengöring, hudanalys, AHA- eller BHA peeling, ånga, grundlig porrengöring, högfrekvensbehandling, antiinflammatorisk mask, djupverkande serum och ansiktskräm.

Rengöring, hudanalys, ånga, AHA/BHA peeling, porrengöring, brynplockning, längre ansiktsmassage, mask, dekolletagemassage, ögon- och ansiktskräm samt hand- och underarmmassage.
Dermalogicas mest kraftfulla insats mot förtida hudåldrande. Rengöring, hudanalys, exfoliering med AHA- och BHA-syror, ansiktsmassage med AGE Smart-Complex, multivitaminmask + uppstrammande mask samt avslutande specialprodukter. (Ej porrengöring).
En lugnande ansiktsbehandling för känslig hy utan portömning.

Fransar & Bryn

Ögonbrynen omformas. Pris från 195 kr.
Frans- & brynfärgning inkl brynplock samt ögonkräm.
OBS! Var snäll och kom utan mascara!
Fransarna färgas och vårdande ögonkräm masseras in runt ögonen.
OBS! Var snäll och kom utan mascara till behandlingen!
Fransarna färgas, brynen ansas och vårdande ögonkräm masserras in runt ögonen.
OBS! Var snäll och kom utan mascara på behandlingen!

Massage

Ingår: rengöring, massage samt avslutande kräm.
Rabatten dras av vid kassan.
(endast kvinnor)
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Larisas Hudvård

Välkomna till Larisas Hudvård!
Hos oss får du professionell hudvård med personlig bemötande.
Vi tycker att varje kund är unik och därför skräddarsy vi våra behandlingar med individuellt anpassade hudvårdsprodukter. Vi har lång erfarenhet av klassisk hudvård, vaxning, hårborttagning med diatermi, apparaturbehandlingar och massage.
Kliniken är centralt belägen i Fridhemsplan där vi utför behandlingar för både kvinnor och män.

Varmt välkomna!
Facebook:
www.facebook.com/larisashudvard.se

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag - fredag 11:00 - 18:00
Varannan lördag 10:30 - 15:00

Hittar du inte tid som passar?
Ring eller smsa mig så hittar vi en lösning!
Adress
Sankt Eriksgatan 29, 1 tr.
112 39 STOCKHOLM (Fridhemsplan)
Fridhemsplan
Öppna i Google Maps 🗗