1. Hem
 2. Samtalsterapi Åkersberga

Lena Samtalsterapeut

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
Sågvägen 4, 184 40, Åkersberga
I våra samtal möter jag dig/er, när det finns ett behov eller en längtan till förändring. Kan jag bryta mina gamla invanda mönster och tankar? Hur ser jag på mig själv och min självkänsla? Livet förändras ständigt och händelser som arbetslöshet, utanförskap, en sorg, problem i din relation eller sjukdom kan ibland kännas svårt att ta sig igenom på egen hand. På din väg till en förändring för att få en större tillgång till dig själv hjälper jag dig att hitta verktyg och stöd för att utvecklas och komma vidare med motiverande samtal. Jag möter dig precis där du befinner dig, med värme och omtanke. Välkommen. Jag har en treårig utbildning som Diplomerad samtalsterapeut. Vidare är jag par- och relationsterapeut, certiferad i sorgbearbetning och utbildad i motiverande samtal.
20671

Boka tjänst

Övrigt - Annan

 • Samtalsterapi online
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka

Samtalsterapi

 • Introduktion Samtalsterapi enskilt par & relationsterapi sorgbearbetning
  30 minuter, 250 krMer info
  Boka
 • Par och relationsterapi
  90 minuter, 1 050 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Sorg sorgbearbetning
  135 minuter, 4 995 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Lena
5
(10 betyg)
Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
10 betyg
Birgit A.
till Lena
Lena är en öppen och varm samtalsterapeut. Min och min makes besök hos henne i Åkersberga har varit helt fantastiska. För par som vill ha stöttning inom relationsterapi kan jag varmt rekommendera professionell hjälp hos Lena

Visa mer

Anette S.
till Lena
Kändes fint och varmt att prata om min sorg med Lena, kan varmt rekommendera henne ❤️

Visa mer

Julia E.
till Lena
Känner mig otroligt trygg och sedd när jag får samtala och får stöd av Lena. Skulle rekommendera alla som har fastnat i dåliga perioder i sitt liv att boka tid här! 🌟

Visa mer

Samuel F.
till Lena
Mitt besök hos Lena var mycket positiv och givande. Jag känner mig mer självmedveten efteråt och är oerhört tacksam för den professionella och empatiska vägledning som hon lyckats förmedla. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Lena!

Visa mer

Om företaget

Jag har precis startat upp med Bokadirekt men arbetat som som Diplomerad samtalsterapeut i 2 år. Jag är är också par och relationsterapeut. samt certifierad i sorgbearbetning via Svenska Sorginstitutet.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Sågvägen 4, 184 40, Åkersberga