1. Hem
 2. Samtalsterapi Åkersberga

Lena Samtalsterapeut

betyg5 Fantastiskt bra(5 betyg)
Sågvägen 4, 184 40, Åkersberga
I våra samtal möter jag dig/er, när det finns ett behov eller en längtan till förändring. Kan jag bryta mina gamla invanda mönster och tankar? Hur ser jag på mig själv och min självkänsla? Livet förändras ständigt och händelser som arbetslöshet, utanförskap, en sorg, problem i din relation eller sjukdom kan ibland kännas svårt att ta sig igenom på egen hand. På din väg till en förändring för att få en större tillgång till dig själv hjälper jag dig att hitta verktyg och stöd för att utvecklas och komma vidare med motiverande samtal. Jag möter dig precis där du befinner dig, med värme och omtanke. Välkommen. Jag har en treårig utbildning som Diplomerad samtalsterapeut. Vidare är jag par- och relationsterapeut, certiferad i sorgbearbetning och utbildad i motiverande samtal.
20671

Boka tjänst

Samtalsterapi

 • Introduktion Samtalsterapi enskilt par & relationsterapi sorgbearbetning
  30 minuter, 250 krMer info
  Boka
 • Par eller relation terapi (erbjudande fram till 18/2)
  90 minuter, 875 krMer info
  Boka
 • Par och relationsterapi
  90 minuter, 1 050 krMer info
  Boka
 • Samtalsterapi
  60 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • Sorg sorgbearbetning
  135 minuter, 4 995 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Lena
5
(5 betyg)
Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
Julia E.
till Lena
Känner mig otroligt trygg och sedd när jag får samtala och får stöd av Lena. Skulle rekommendera alla som har fastnat i dåliga perioder i sitt liv att boka tid här! 🌟

Visa mer

Samuel F.
till Lena
Mitt besök hos Lena var mycket positiv och givande. Jag känner mig mer självmedveten efteråt och är oerhört tacksam för den professionella och empatiska vägledning som hon lyckats förmedla. Jag kan varmt rekommendera ett besök hos Lena!

Visa mer

Katarina H.
till Lena
Lena är väldigt varm och inkännande. Kan varmt rekommendera henne

Visa mer

Anna H.
till Lena
Lena har en unik förmåga att skapa en trygg och stödjande miljö där jag har känt mig bekväm att öppna upp och utforska mina tankar och känslor. Lena är en oerhört empatisk samtalsterapeut. Hon lyssnar aktivt och ställer relevanta frågor som har hjälpt mig att reflektera över mitt liv och mina relationer. Hennes kommunikationsstil är vänlig och stöttande, och jag har alltid känt mig förstådd. Jag rekommenderar henne varmt som samtalsterapeut. Lenas professionalitet, empati och engagemang gör henne till en utmärkt samtalsterapeut.

Visa mer

Om företaget

Jag har precis startat upp med Bokadirekt men arbetat som som Diplomerad samtalsterapeut i 2 år. Jag är är också par och relationsterapeut. samt certifierad i sorgbearbetning via Svenska Sorginstitutet.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Sågvägen 4, 184 40, Åkersberga