Vad vill du boka?

Vid förstagångsbokning av massage erbjuds 10% rabatt.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Coaching

För dig som behöver ett professionellt bollplank i vardagen.
Här löser vi tillfälliga frågor som dyker upp på vägen. Detta är ett strukturerat sätt att komma fram till ett snabbt svar. Denna coaching kommer förmodligen inte förändra ditt liv men inspirera dig till att hitta en lösning och skapa en förändring.
När du har fastnat, behöver komma igång eller har ett problem som du inte hittar en lösning på.
Boka Medium paketet. Här identifierar vi vilka första steg du behöver ta. Vi lägger upp en strategi för att bemästra hinder som begränsar dig att komma vidare.
Paketet innefattar 6 träffar där vi skräddarsyr en plan som passar dig.

Lena Scotte

Jag brinner för att hjälpa andra människor att hjälpa sig själv.
Jag står på tre ben - Coach, Tränings Instruktör och Massör.

Som Utvecklingscoach hjälper jag dig att se klart på ditt liv här och nu. Jag hjälper och stöttar dig till att våga förändra och förbättra din livssituation och att öka din trygghet och självkänsla oavsett var du befinner dig i livet.

Som Massör pressar och tänjer jag dina muskler - genom en viss systematik - för att öka blodcirkulationen och frigöra spänningar i hårt belastade och stressade muskler.
Min massageteknik är djupgående och kombineras ofta med behandlingar av triggerpunkter (muskelknutor) genom tryck, töjning och stretchövningar. Rygg, nacke och axlar är mina special styrkor.

Som Tränings Instruktör hjälper jag dig som vill "komma-igång" och "gå-ner-i-vikt" träna.
Denna träning passar dig som inte vill in på ett gym utan vi tränar ute i det fria med din egen kropp som bästa redskap, i grupp eller individuellt.

Telefon 0709-146259
Webbsida
E-post
Adress
Rååvägen 30
252 70 Råå
Salong Självfallet på Råå
Öppna i Google Maps 🗗