Vad vill du boka?

Vi som arbetar här:
Lena Nivestedt, Massör, Lymfmassaör, Spaterapeut, Ansiktszonterapeut, arbetar även med sugaring, vaxning, Yumilashes,-lashlift samt frans och brynvård.
Lena arbetar: tisdag, onsdag och torsdag i Sollentuna och måndag och fredag på Hair&Nu i Danderyd www,hairochnu.se
Kontakt: lena@lenaspataget.se eller tel:073-252 72 77

Emma Axelsson, Medicinsk massageterapeut, Spaterapeut, MediYogalärare , YinYogainstruktör och hälsopedagog.
Emma arbetar måndagar och fredagar samt leder MediYoga på måndagkvällar och YinYoga på onsdagkvällar
Kontakt: emma@lenaspataget.se, eller 070-584 85 54
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terapeuten rekommenderar:

Lavendel Dream 60min/90 min 

Yumilashes - Stärker, lyfter/böjer och färgar dina naturliga fransar 

Läs mer om våra behandlingar och produkter på vår hemsida  www.lenaspataget.se
....................................................................................................................................................

Vid frågor om MediYoga och Yinyoga mejla emma@lenaspataget.se  eller ring 070-584 85 54
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi tar även emot Actiway ochEpasdi samt Friskvårdskupongen som betalning för massagebehandlingar.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Terapeuten rekommenderar

Här har vi kombinerat en avstressande rygg/nackmassage med en lättare uppfräschade ansiktsbehandling där rengöring, mask, toner och avslutande dagkräm samt ansikts-/huvudmassage ingår.


Erbjudande mellan den 1 - 20 dec 2019
Pris: 850kr (950kr)
Ingefära står i centrum i denna ljuvliga kroppsbehandling tillsammans med en speciell massageteknik. Behandlingen inleds med en välgörande kroppsskrubb. Därefter utförs en värmande massage med ingefärsolja där vi även tar hjälp av varma stenar. Behandlingen blir komplett med en avslappnande hårbottenmassage med varm ingefärsolja som sakta hälls över hårbotten. Bara njut av välbefinnande!

Nu: 1 190kr ( ord.pris 1 390kr)

Erbjudandet gäller mellan 7 januari-28 februari 2020

Event - Yogaevent

Vill du stilla sinnet, öka din rörlighet, flexibilitet och känna dig starkare både mentalt och fysiskt?
MediYoga innefattar ett strukturerat system av pass och meditationer som fungerar brett för olika människor med specifika behov, t.ex. utmattning, psykisk ohälsa, neuropsykiatri, ospecifika ryggproblem, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, diabetes, sömnstörningar, ätstörningar, neurologiska sjukdomar, huvudvärk m.fl.

MediYoga är utvecklat och kvalitetssäkrat utifrån hundratals vetenskapliga studier och forskningsresultat både svenska och från hela världen på olika former av yoga. Yogapassen passar både dig som är nybörjare och dig som vill fortsätta yoga.
Starta helgen med ett mjukt 2h MediYogapass tillsammans med oss. Här får du får möjlighet att logga ut från omvärlden och logga in i kroppen, sinnet och själen. Vårt fokus ligger på avslappning, mental närvaro och rörlighet denna lördag. Vi håller positionerna i flera minuter för att landa i skelett, bindväv/fascia, ligament och inre organ. Passet avslutas med en meditation, ett perfekt sätt att samla energi i höstmörkret. Inga förkunskaper behövs för att delta.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är särskilt lämpad för dig som är i behov av avslappning då mindfulness (medveten närvaro i stunden) praktiseras. Fokus ligger på att släppa på stress och spänningar i kropp och sinne. Yinställningarna görs liggande eller sittande och samma position hålls under flera minuter. Var och en utgår från sin unika kropp och stannar i den position som känns rätt, för just dig. Här finns ingen prestation, ingen perfekt slutposition. Här finns endast ett lugn och ro, ett ”bara att få vara” precis som man är.

Gratis 30min prova-på-pass
Hjärtligt välkommen!

Ledare: Emma Axelsson
Medi-yogalärare och Yinyogainstruktör med många års erfarenhet inom medicinsk massageterapi och hälsa.

Ansiktsbehandling

ANDA Vital  Är en ny ren och effektiv behandling för att nära huden och lyfta sinnet med naturliga, veganska, cruelty-free och ekologiska ingredienser som fokuserar på vitalitet och livskraft för både hud och själ. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Vi skräddarsyr behandlingen för att passa just dina behov. 

Här ingår bland annat Gua Sha en specifik massageteknik där man använder särskilda kristaller/stenar för att uppnå ett direkt synligt resultat. Massagen ger bland annat förbättrad cirkulation, ökad elasticitet, fantastisk lyster och en mer återfuktad hud.  En behandling som passar alla hudtyper som vill motverka åldrandet och få omedelbar effekt!


Pris 950kr

En ansiktsbehandling där vi utgår från din hud och önskan om resultat. Ger din hud en fuktboost och näring.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling, (Ej portömning),
ansiktsmask, toner, serum och dagkräm, samt massage av skuldror , dekoltage och ansikte.
950kr

Behandlingen startar med rengöring, peeling och dagkräm innan applicering av Bronz express på ansikte och decolltage. Du får direkt en solkysst färg på din hud. Färgen håller 5-7dagar och avtar sedan som en "vanlig solbränna".

Passar alla hudtyper.


Vi lämnar dessutom 10% rabatt i samband med din behandling på våra Bronz Express produkter för hemmabruk.
Lägg till denna lyxiga ögonbehandling som passar alla hudtyper. Få en omedelbart föryngrande effekt på huden kring ögonen. Minskar synbart rynkor kring ögonen, återfuktar och ljusar upp redan efter första behandlingen. Med koncentrerade, mineralrika alger ger denna ögonbehandling en intensiv energiboost till huden samt massage som lyfter och mjukar upp.
En lyxig behandling för ansiktet med exklusiva produkter som anpassas efter din hud. Här ingår rengöring, peeling, (ej portömning), toner, serum, ögon och läppcreme, dagcreme, en ljuvlig mask samt färgning och forming av bryn. En underbar massage för skuldror, ansikte, händer och fötter ingår också.

1 390kr
För dig som vill ha en snabb uppfräschning för ansiktet med produkter som anpassas efter din hud. En spänstgivande ansiktsmassage ingår också.
Naturlig facelift massage är en lyftande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst.

Metoden är en unik kombination av effektiva österländska, japanska, indiska tekniker samt akupressur och ansikts-reflexologi.

För bästa resultat rekommenderas 1 behandling/vecka i 5-6 veckor som en kur. Sedan underhåller du ansiktet med 1 behandling var 4-6:e vecka.

I 60 min behandlingen ingår ansiktsrengöring, faceliftmassage, skalpmassage och avslutande fuktighetsgivande kräm.

I 90 min behandlingen lägger vi till peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

Naturlig facelift massage är en lyftande ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, den tonar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna, massagegrepp behandlas hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst. I 90 min behandlingen ingår även ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

Metoden är en unik kombination av effektiva österländska, japanska, indiska tekniker samt akupressur och ansikts-reflexologi.

För bästa resultat rekommenderas 1 behandling/vecka i 5-6 veckor som en kur. Sedan underhåller du ansiktet med 1 behandling var 4-6:e vecka.

I 90 min behandlingen ingår även ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask, anti-age serum och fuktighetsgivande kräm för dig som vill ha ytterligare effekt på linjer, hudton och struktur.

Fransar och bryn

YUMILASHES - Permanent franslyft + färgning av fransar och bryn.
YumiLashes är en vårdande fransbehandling som ger dig fylligare, längre och mer böjda fransar. Inga starka kemikalier används, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratiner och vitaminer. Behandlingen avslutas med fransfärg och laminering.
Fransböjningen håller i 6-12 veckor
Att tänka på INNAN behandlingen:
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen.
- Inga lösögonfransar

Efterbehandlingsråd för bästa resultat:
Inget vatten, vätska olja eller maskara på fransarna på 48 timmar.
Sov inte med fransarna mot kudden på 48 timmar
Undvik olja på fransarna.


Yumilashes är en parabenfri,keratinbehandling på dina egna naturliga fransar. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt, fyller fransarna med näring - keratin och vitaminer samt färgar och laminerar fransarna.
Behandlingen är smärtfri och passar även känsliga ögon.

Yumilashes har funnits i 10 år och är orginalbehandlingen på marknaden. Keratinbehandlingen räknas inte som en lashlift/ då det inte innehåller lika starka kemikalier

Att tänka på INNAN keratinbehandlingen:
- Kom OSMINKAD till din behandling.
- Inga linser under behandlingen.
- Inga lösögonfransar

Att tänka på EFTER keratinbehandlingen:
- Ingen vätska på dina fransar på minst 48 timmar efter behandlingen , för att keratinet ska hinna sätta sig.
- Sov inte på fransarna de förstkommande dagarna efter behandlingen.

-Keratinmascaran är en rekommendation som går att köpa till vid behandling.

Ansiktet / hårborttagning

Vi sockrar hakan med honungsemulsion eller sockerpasta eftersom den effektivt tar bort de oönskade håren och är skonsam mot den känsliga huden i ansiktet.
Vi sockrarden känsliga huden i ansiktet med honungsemulsion / sockerpasta då den är en 100% naturprodukt som ger mindre rodnad och hudirritation vid hårborttagning.
Vi sockrar överläppen med honungsemulsion eller sockerpasta eftersom den effektivt tar bort de oönskade håren och är skonsam mot den känsliga huden i ansiktet.
Vi vaxar överläpp och haka med honungsemulsion/sockerpasta eftersom den effektivt tar bort de oönskade håren och är skonsam mot den känsliga huden i ansiktet.

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterpi är en mjuk och avslappnande men mycket kraftfull behandling som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

Vid ansiktszonterapi stimuleras nerver, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immunförsvar, egna läkning och återställer balansen i kroppen.

Genom att behandla olika zoner och punkter i ansiktet med tryck är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärtlindring), förbättras blodcirkulationen samt bidrar till fräschare och friskare hud.
Ansiktszonterpi är en mjuk och avslappnande men mycket kraftfull behandling som bygger på traditionell zonterapi, akupunktur, orientalisk medicin, neurologisk forskning och indiansk tradition.

Vid ansiktszonterapi stimuleras nerver, nervändar och reflexzoner som motsvarar alla kroppens delar. Behandlingen lossar spänningar, minskar stress, aktiverar kroppens funktion, immunförsvar, egna läkning och återställer balansen i kroppen.

Genom att behandla olika zoner och punkter i ansiktet med tryck är det möjligt att sända impulser till ett specifik organ, öka blodcirkulationen och balansera kemin i kroppen. Dessutom frigörs endorfiner (naturlig smärtlindring), förbättras blodcirkulationen samt bidrar till fräschare och friskare hud.

Antistress behandling

Vi anpassar massagen efter dina behov och fokuserar på axlar, nacke, ansikte och hårbotten.
Mycket bra för dig som har spänningshuvudvärk /migrän eller känner att du vill slappna av.
Vi anpassar massagen efter dina behov och fokuserar på axlar, nacke, ansikte och hårbotten.
Mycket bra för dig som har spänningshuvudvärk /migrän eller känner att du vill slappna av.
En mycket avslappnande helkroppsbehandling för dig som känner dig stressad och behöver komma i balans i både kropp och knopp.

Behandlingen startar med att en energibalansering, terapeuten leder dig in i avslappning genom andning och kroppsskanning där både kropp och hjärna får komma till ro. Fötterna får extra omvårdnad med saltscrub och massage, sedan följer en djupare mindfullnessmassage för kropp och ansikte. Du känner dig skönt avslappnad och mjukare i kroppen. Vi anpassar massagen efter just dina behov.

Hot stone massage 30min ges med varma lavastenar och varm aromaolja på rygg, axlar, nacke och baksidan av benen. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos dig och din kropp.
Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och varm aromaolja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos dig och din kropp. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt avslappning och kroppsligt välbefinnande.
Vid 60 minuters hot stone massage ingår även rengöring av ansiktet samt ansiktsmassage med varma stenar.
Mindfullnessmassage för dig som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhetsmassage-upplevelse anpassad utifrån dina behov med ett fördjupat fokus på total närvaro. Du väljer om du vill ha 60min eller 90 min behandling.

Denna massagebehandling är speciellt framtagen och anpassad för dig som vill komma bort från stress och få en djupgående, rogivande och muskelavslappnande helhets-massageupplevelse.
Den är närvarande, fokuserad och mer kraftfull än generell spamassage, men görs så kraftfullt eller lätt som du önskar. Den svenska klassiska massagen står som grund, men här utför vi behandlingen med ”Mindfulness” som förstärker och höjer din upplevelse.

Massage

En deep tissue inspirerad massage som är speciellt utformad för total avkoppling, kombinerad med djupa tryck, trumningar och strykningar på områden där du har spänningar i kroppen. Massagen passar dig som har behov av uppmjukning och avslappning, före eller efter träning, vid stress eller för dig som har mycket spänningar och ömma muskler.
pris: 1 190kr
Bambumassage är en terapeutisk och holistisk massageupplevelse. En behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler. Effekterna är ungefär desamma som vid djup muskelmassage.

En ny massagebehandling som tar dig till nya höjder där gammal österländsk tradition möter modern friskvård.
En holistisk behandling med massagens fördelar där värmen från bambupinnarna i kombination med behandlingstekniken ökar cirkulationen, ger avslappning, utrensning och är toppen för trötta och ansträngda muskler.

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna.
Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov.
Gravidmassage passar för alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.
Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna.
Vi anpassar massagen efter dina önskemål och behov.
Gravidmassage passar för alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.
För dig som vill gå regelbundet på Lymfmassage har vi tagit fram ett klippkort på 5 x 90 min Lymfmassage.
Vi lämnar 1000kr rabatt.

Pris: 4950 kr
(Ord pris 5x 1190 = 5 950kr)

Här går vi igenom hela kroppen + att vi har extra tid för fokusområden som behöver bearbetas mer..
En mycket lugnande massagebehandling som passar Alla där vi stimulerar lymfsystemet med hjälp av djupandning och lätta tryck och strykningar och vid behov djupare grepp för att lösa upp fibroser. Behandlingen förbättrar lymfsystemets förmåga att föra bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen. Det gör att du kommer att känna dig lättare i kroppen.

Lymfmassage är speciellt bra för: stel och ont i kroppen, oro och stress i kroppen, träningsvärk, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, svullnad i ben armar och händer, smärta, svårt att minska i vikt, fibromyalgi, lätt för att bli förkyld eller trötthetssymptom.

Tänk på att dricka ordentligt med vatten eller örtte före och efter behandlingen för bästa effekt.

Vi anpassar massagen efter dina behov och önskan om resultat.
Välja mellan kraftfullt/djupgående klassisk-, eller mjukare Antistress/relax- massage.
Du berättar för terapeuten dina önskemål när du kommer till behandlingen.

Vi anpassar massagen efter dina behov och önskan om resultat.
Välj mellan kraftfullt/djupgående klassisk-, eller mjukare Antistress/relax- massage.
Du berättar för terapeuten dina önskemål när du kommer till behandlingen.
Vi anpassar massagen efter dina behov och önskan om resultat.
Välja mellan kraftfullt/djupgående klassisk-, eller mjukare Antistress/relax- massage.
Du berättar för terapeuten dina önskemål när du kommer till behandlingen.

Vi anpassar massagen efter dina behov och önskan om resultat.
Välja mellan kraftfullt/djupgående klassisk-, eller mjukare Antistress/relax- massage.
Du berättar för terapeuten dina önskemål när du kommer till behandlingen.


Både den klassiska massagen och den massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem och besvär som ex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, tennisarmbågar och huvudvärk.
Både den klassiska massagen och den massageterapeutiska behandlingen kan vara precis lika djupgående och lika inriktade på specifika problem, men med skillnaden att den terapeutiska ofta inriktar sig på lite mer avancerade bekymmer och utförs av vår massageterapeut som har ännu lite mer kunskap än massören om vissa skador och problem.

Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem och besvär som ex. onda axlar, nackspärr, ryggskott, trötta ryggar, ledbesvär, tennisarmbågar och huvudvärk.

Massage klippkort

Klippkort säljs med 5x 45 min massage. Pris: 3 250kr
(ordinarie pris 5 x 720kr = 3600kr)
Klippkort säljs som 5 x 30min massage. Pris 2 200kr.
Klippkort säljs som 5 x 60 min massage . Pris 4 300kr

(ord.pris 5 x 950kr = 4750kr)

Spa/Kropps/Massage behandling

En lyxig behandling som är avslappnande för musklerna, verkar utrensande och återfuktar. Efter skrubb appliceras en mineralrik, mjukgörande body crème som blandats med aromaolja över hela kroppen. Medan du ligger skönt avslappnad i en varm mjukgörande inpackning ges rengöring och massage i ansiktet.
Intensiv kroppsbehandling utformad för att förfina och öka hudens fasthet samt medverkar till utrensning och ökad energi.´En exklusiv torrborstteknik hjälper till att exfoliera huden och stimulera den lymfatiska dräneringen och cirkulationen. Behandlingen innehåller även en djupgående cellulitmassage med ett aktivt uppstramande serum.

Body firming kur (8ggr)
För dig som verkligen vill ta tag i och minska dina celluliter rekommenderar en kur på 8 gånger med en behandling i veckan och att du samtidigt (dagligen) arbetar hemma med torrborstning, Intensive Slimming Serum och Detox kroppsolja.
För att få bort celluliter krävs det lite arbete, men med hjälp av bra produkter och behandlingar blir det mycket lättare.

I kurpriset ingår: 8 behandlingar /1 beh i veckan + borste, slimming serum och Detox kroppsolja för hemmabehandling.
Pris: 7 800kr (ord.pris 8 750kr)
Body scrub peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden.
Efter skrubben appliceras en bodylotion på kroppen. Din hud blir silkeslen med en härlig lyster.
Behnadlingen startar med body scrub, lotion på torrare partier på kroppen, ansiktsrengöring, peeling och dagkräm innan applicering av Bronz express på kropp och ansikte. Du får direkt en solkysst färg på din hud. Färgen håller 5-7dagar och avtar sedan som en "vanlig solbränna".

Passar alla hudtyper.

Ha på dig/ med dig löst sittande kläder ej vita för att ta på efter behandlingen.
Hanakasumi är en ljuvligt lyxig kroppsbehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör in på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud.
Välj 90 min om du vill ha en längre massage.

60min pris 950kr
Hanakasumi är en ljuvligt lyxig kroppsbehandling med inspiration från badritualerna i Japan med doft av körsbärs- och lotusblommor. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som peelar och mjukar upp din hud, en lång fotmassage med akupressur och därefter masseras varmt närande sheasmör på hela kroppen. Du blir skönt avslappnad och får en silkeslen återfuktad hud.

1390kr

Gäller till och med 4 juli 2019
Magnesium är en avgörande mineral när det kommer till att främja kroppens energi; sömn, cirkulation och musklernas funktion. Helt enkelt för kroppens välbefinnande. Denna närande behandling, med magnesiumets kraftfulla egenskaper, främjar kroppens avgiftningsprocess och kan höja de oftast låga nivåerna av mineraler.

Bra för dig som har ont i muskler och leder.

Först en torrborstning av kroppen, sedan följer varma kompresser med mineraler och massage utifrån dina behov med magnesium lotion på kroppen, ansiktsmassage och avslutningisvis en härlig fotstretchmassage.
Väck sinnena till liv med denna signaturdoft från bitterapelsinblomman! En massagebehandling som ger en djup avslappning men samtidigt en upplyftande upplevelse med energibalansering, en rengörande fotritual med eukalyptus-doftande handdukar, reflexology för att rensa huvudet, en lymfatisk torrborstningsteknik följt av en avslutande meditativ kroppsmassage med Neroli Blossom Bath & Body Oil. Helt enkelt en underbar upplevelse!
pris 1 390kr

Duo-behandlingar för två samtidigt

En lyxig duo-behandling för två som vill koppla av och njuta tillsammans. Vår terapeut tar hand om er båda växelvis i samma rum. Njut av varsin rygg, axel och nackmassage samt vår härliga uppfräschande ansiktskur där rengöring, ansiktsmask, toner, avslutande dagkräm samt avstressande ansikts-/ huvudmassage ingår.
Vi bjuder på te/kaffe och frukt efteråt.

Pris: 1690kr för två
En underbart välgörande och avstressande duobehandling för två personer som vill koppla av och bli lyxigt omhändertagna tillsammans av vår terapeut.
Ni får båda njuta av en välgörande fotbehandling där skrubb för fötter och underben och fotmassage med fotbalsam ingår. Även avstressande ansikts- och huvudmassage ingår. Behandlingen utförs växelvis av en terapeut. Vi bjuder på te/kaffe och frukt.

Pris: 845kr/person

Fotbehandling

En rogivande och återfuktande kombinerad ansikts/fotbehandling med produkter anpassade utifrån din hud. (Ej portömning).
Här ingår rengöring, mask, toner, serum, dagkräm och ögonkräm samt spänstgovamde amsikysmassage. För fötterna fotscrub, inpackning och fotmassagemassage.
Välgörande vård för friska fötter. En skön behandling där dina fötter får liv igen. Fotbad, peeling av fötter och underben, följs av skonsamt filande av förhårdnader. Därefter appliceras fotbalsam och fötterna packas in. Behandlingen avlutas med fot- och underbens massage.

Hårborttagning - Vaxning/Sugaring

Braziliansk intimvaxning endast för kvinnor innebär att man tar bort allt eller nästan allt könshår både fram och bak. Du väljer själv hur mycket du vill ta bort.
Vi använder oss av Sugaring sockerpasta eller Honungsemulsion är en 100% naturprodukt för skonsam hårborttagning som minskar hudirritation.
Hårborttagning med honungsemulsion/ sockervax/socker pasta för hårborttagning under armarna.

Hårborttagning med sockervax/ pasta som är mer skonsamt för huden. Du behöver ha sparat ut ca 0,5cm längd på håret för att behandlingen ska kunna genomföras.

Vi tar bort det oönskade håren som växer utanför bikinitrosans kanter. Vill du ta bort mer hår rekommenderar vi Braziliansk intimvaxning.
Hårborttagning med socker vax/pasta som är skonsamt för huden. Du behöver ha sparat ut ca 0,5cm längd på håret för att behandlingen ska kunna genomföras.
Vi vaxar halva benen, knän och tår med sockervax som effektivt tar bort de oönskade håren, är en 100% naturprodukter som är mycket skonsam mot huden. Ger mycket liten rodnad. Och huden blir silkes len. Passar även dig med känslig hud.
Det är bra om håret på ryggen är ca 5 mm för att underlätta hårborttagningen och att det kommer att göra mindre ont. Om håren är för långa trimmar vi ned håret på ryggen.
Hårborttagning på axlarna med vax eller sugaring socker vax.
Det är bra om håret på ryggen är ca 5 mm för att underlätta hårborttagningen och att det kommer att göra mindre ont. Om håren är för långa trimmar vi ned håret på ryggen.
Traditionell hårborttagning där du behöver ha sparat ut ca 0,5cm längd på håret för att behandlingen ska kunna genomföras.
Traditionell vaxning med vax och remsor. Du behöver ha sparat ut ca 0,5cm längd på håret för att behandlingen ska kunna genomföras.
Traditionell hårborttagning där du behöver ha sparat ut ca 0,5cm längd på håret för att behandlingen ska kunna genomföras.

Yogapass i grupp

Vill du stilla sinnet, öka din rörlighet, flexibilitet och känna dig starkare både mentalt och fysiskt?
Välkommen till ett yogapass som passar alla, även dig som aldrig yogat tidigare – ung som äldre. Dessutom välgörande om du har rygg- & nackproblem, muskelspänningar, kronisk smärta eller känner av stress.
Vi utvecklar passen under terminens gång utifrån gruppdeltagarna men fortfarande kan du som aldrig yogat tidigare komma och vara med.

Prova på ett yogapass 1 gång / person för 150kr
Ledare: Emma Axelsson
Medi-yogalärare med många års erfarenhet inom medicinsk massageterapi och hälsa.

Betala med Swish när du kommer till oss.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är särskilt lämpad för dig som är i behov av avslappning då mindfulness (medveten närvaro i stunden) praktiseras. Fokus ligger på att släppa på stress och spänningar i kropp och sinne. Yin-positionerna görs liggande eller sittande och varje position hålls under flera minuter. Var och en utgår från sin unika kropp och stannar i den position som känns rätt, för just dig. Här finns ingen prestation, ingen perfekt slutposition. Här finns endast ett lugn och ro, ett ”bara att få vara” precis som man är.

Prova på ett yogapass 1 gång/ person för 150kr

Yoga personlig träning

Här är Du tillsammans med vår Yogalärare som anpassar passet för dig utifrån just dina behov och förutsättningar.

Personliga Yogapass är perfekt för dig som:
< Är eller har varit utmattad och vill lära dig känna hur din kroppen mår och vad du egentligen orkar.

< Vill stärka upp kroppen och samtidigt ta hänsyn till dess behov vid exempelvis rygg- & nackproblem,
hormonella besvär eller kronisk värk.

< Är ny för yoga och vill lära känna din kropp och de enklare ställningarna innan du känner dig bekväm med att börja på yogaklasser i grupp.

< Är gravid eller nybliven mamma och vill anpassa din yoga till den växande magen, eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen.

< Inte har tid att gå på yogaklasser i grupp och därför yogar hemma, men behöver en boost av inspiration och kunskap och hjälp att arbeta rätt i ställningarna.

Svensk forskning om MediYoga har visat på goda resultat på stress, sömn, oro, ångest och olika smärtproblem samt för dig som är gravid.

Vi har matta, filtar eller stol som du lånar under passet.

Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och övningarna anpassas efter din förmåga just för stunden. De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag.

Att tänka på: Undvik att äta en stor måltid nära inpå passet.

Pris: 750kr

LENA SPATAGET

Din massage och Spasalong för hälsa, och skönhet i Sollentuna.

Vill du öka ditt välmående och få välgörande massage Spa- och skönhets-behandlingar i en lugn och rofylld miljö?
Vill du få en anpassad behandling utifrån dina behov och önskemål om resultat. Varmt välkommen till oss på Lena Spataget!

Med 17 års erfarenhet inom massage, Spa, ansikts- och kroppsvård skräddarsyr vi dina behandlingar utifrån dina behov och önskade resultat.

På vår meny finns ljuvliga behandlingar för både kropp och ansikte. Hos oss ingår massage i någon form i alla våra kropps- och Spabehandlingar.
Exempel från vår meny: klassiskmassage, en djupgående massage, gravidmassage,
Magnesium wellness och Mindfullnessmassage som både är djupgående och avstressande.
Hanakasumi en ljuvlig spaupplevelse med doft av lotus och körsbärsblom. Bland våra skönhets-behandlingar hittar du ansiktsbehandling, frans och brynfärg, Yumilash, lash lift - fransböjning, hårbort-tagning med "Sugaring" eller vax även Brazillian intimvaxning för kvinnor.

Vi erbjuder MediYoga och YinYoga för dig som vill komma i balans få energi, hitta ditt lugn genom andningsövningar och strechande yogapositioner och avslappning.

I vår webbshop hittar du presentkort, doftljus från Reunion och Spa- och hudvårdsprodukter från, Kerstin Florian, Sothy´s och Faxma, värmesjalar och värmekragar från Nyttodesign m.m. välkommen till webbshoppen på www.lenaspataget.se.

Vi tar emot både Actiway, Epassi och Min Friskvård friskvårdskuponger.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån 12 - 19.00
Tis 09 - 19.00
Ons 09 - 19.00
Tor 09 - 19.00
Fre 10 - 17.00

Adress
Djupdalsvägen 10, 3 tr
19251 Sollentuna
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗