Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

aktuella erbjudanden

Behandlingserbjudande augusti och september: Detoxbehandling med örtpeeling
Favorit i repris, välj med eller utan portömning!

En härligt detoxande ansiktsbehandling där huden får rengöras och balanseras efter sommaren.
Behandlingen innehåller rengöring, peeling, ( tillval ånga och portömning ), örtpeeling, black mask med detox och lätt massage med ansiktsmask och creme.
Behandlingserbjudande augusti och september: Detoxbehandling med örtpeeling
Favorit i repris, välj med eller utan portömning!

En härligt detoxande ansiktsbehandling där huden får rengöras och balanseras efter sommaren.
Behandlingen innehåller rengöring, peeling, ( tillval ånga och portömning ), örtpeeling, black mask med detox och lätt massage med ansiktsmask och creme.

ansikte

Behandlingen inkluderar dubbel rengöring, dubbel peeling, med korn/AHA-syra och ultraljudsvibrationer, porrengöring, behandling med högfrekvens för mer stimulering av huden alt Iontofores för bättre penetration, lyxig lång massage av ansikte och dekolltage, samt minst en ansiktsmask och creme anpassad för din hudtyp. Fuktanalys ingår. För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte.
Behandlingen passar alla eftersom den anpassas efter din hudtyp.
En klassisk ansiktsbehandling med förstärkt effekt av örtpeeling eller kemisk peeling. En effektivare klassisk behandling. Val görs på plats utefter din huds behov.
Närande och mjukgörande behandling som passar alla. Efter dubbel rengöring och dubbel peeling (kornpeel/AHA och ultraljudsvibrationer) masseras huden och ansiktsmask och creme appliceras efter hudtyp. En uppfräshande och välgörande behandling.
Brynplockning ingår. Fuktanalys ingår.
Förstärk effekten av en lätt ansiktsbehandling med tillval som örtpeeling eller kemisk peeling. Val görs vid behandlingstillfället.
Denna ansiktsbehandling djuprengör huden. Den innehåller dubbel rengöring, dubbel peeling(kornpeel/AHA och ultraljudsvibration), ånga, portömning , behandling med högfrekvens för mer stimulering av huden alt iontofores för bättre inslussning av serum, ansiktsmask och creme efter hudtyp. Din hud blir ren och fräsch.
Brynplockning och fuktanalys ingår.
En rengörande behandling som förstärks med örtpeeling eller kemisk peeling. En kraftfullare effekt på behandlingen. Valet görs vid behandlingstillfälle.

Ansikte- Avancerad hudvård

En mycket vårdande lätt behandling för rosacea eller ytliga blodkärl. Rengöring, peeling, serum, ansiktsmask och avslutande cremer för att behandla och förbättra detta hudtillstånd. Kan göras som första behandling om man misstänker rosacea/har fått diagnos. Ca 30 min.
B-peel, beautyflash, snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper. Huden rengörs och analyseras. Därefter masseras örtpeelingen in ordentligt i huden. Efter avtvätt så behandlas huden med väl utvalda produkter för din hudtyp.
Herbs2peel metoden B-peel lämpar sig som enstaka behandling. Men kanske bäst vid en serie om 4-6 st /en gång i veckan.
C-peel
60 min 2.195,00 kr Mer info
C-peel, Corrective peel. För dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melasma, åldrande hud med linjer och rynkor.
Vill du göra en effektfull, resultatinriktad behandling med naturliga ingredienser? Ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat val för dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset. 5 dagar efter C-peel utförs en B-peel, även denna ingår i priset.
En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring i två steg, hudanalys, peeling, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lång och lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, fuktgivande kräm och närande ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion. Ger synliga resultat som håller; du höjer statusen på din hud några snäpp!
En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring i två steg, hudanalys, peeling, ånga, portömning, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.

Behandlingen med växtcellerna ger huden högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.

Denna behandling är att föredra om du har orenheter i huden för att få ut max av cellernas verkan.

ENERPEEL- kemisk peeling


Enerpeel chest and back- för acne på rygg o dekolletage.
Förbehandling krävs för dessa peelsubstanser.
Boka tid för konsultation så får du all nödvändig info.
ICE Peel Basic är en behandling där man först penslar på Mandelsyra 40 % och sedan läggs en ICE Mask på som stärker kollagen, reducerar svullnad, främjar och normaliserar PH-värdet , minskar talgproduktion och inflammation. Passar alla men speciellt acne, rosacea och för allmän hudföryngring. Ett serum fås med som hemmavårdsprodukt ! Behöver ej förbehandling.
Innan en deep peelkur kan påbörjas behöver du göra en konsultation om jag ej analyserat din hud tidigare.
I soft peel treatment ingår konsultation.
Summan dras av vid din första peel om du bokar en kur.
En uppfräschande, fuktgivande, hudföryngrande peelsubstans används och kompeltteras med en djupt mjukgörande
ansiktsmask med bla hyaluronsyra.
För dig som vill prova en peel, passar alla men är speciellt bra om du har rosacea, känslig hud eller vuxenacne.
Denna behandling är jättebra som inledande till en kur med deep peel.
45 minuter innehåller hudanalys, avtvätt, peel, mask och rekommenderad creme.
Denna behandling utförs efter en behandlingsplan är gjord tillsammans med konsultation.
En djupgående och inriktad behandling efter hudproblem. För bäst resultat utförs en kur på minst 4 ggr.

- Akne/Fet/Oren hud
- Rosacea/Känslig/Rodnad hud
- AntiAge - Fukt
- AntiAge - Hals/Dekolletagebehandling
Ökad fukthalt, ökad fasthet och elasticitet, utjämnad hudstruktur och textur. Detta är några av effekterna du får av denna behandling. Behandlingen görs med ENERPEEL GA30 som är en väl beprövad syra, denna behandling kan alla göra och huden behöver inte förbehandlas.


fotvård

En enkel fotbehandling. Fötterna får vila i ett härligt fotbad, därefter så putsas och klipps naglarna. Fotmassage avslutar behandlingen.
Behandlingen är för de som behöver hjälp med naglar, vill du ha hjälp med mer så ska du boka behandling: fotvård
Den klassiska fotvårdsbehandlingen. I behandlingen ingår klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, filning, putsning runt nagelbanden och fotmassage. Vid behov behandlas även liktornar samt nageltrång.

färganalys

En komplett genomgång av varma och kalla färger. Vilken färgskala du tillhör och även personlig färgskala som finns i färgpasset som följer med dig hem. Make up råd ingår.

händer

Rengöring, applicering av nagelolja, peeling av händer samt handmassage och handinpackning. Denna behandling ger fantastiskt mjuka händer.

kropp

En olja anpassad för vad din kropp behöver ( värme, detox, uppiggande, mjukgörande mm) masseras in på hela kroppen. En avslappnande känsla infinner sig med hjälp av varma stenar. En stunds vila inpackad följer efter det för att oljorna ska göra bästa effekt. En njutbar upplevelse med mycket välbefinnande.
Chili sätter fart på cirkulationen och är samtidigt mjukgörande och uppiggande. Behandlingen inleds med en peeling och sedan chiliinpackning med lera
som får verka över hela kroppen. Du ligger nerbäddad med värme för att produkterna ska gå ner på djupet och jobba med lymf och blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med dusch och body lotion. Denna behandling passar dig som vill ha en värmande behandling.
Ginger dvs ingefära är antiinflammatorisk och behandlingen passar alla men är mycket bra vid inflammatoriska tillstånd i kroppen dvs reumatisk värk eller fibromyalgi. Alla kan tidvis behöva detta för kroppen och behandlingen passar även alla som vill ha en utrensande effekt. Den startar med peeling och sedan inpackning med lera och ingefära. Efter vila med värme så avslutas behandlingen med dusch och body lotion.
Detta är en skön uppiggande behandling för både kropp och själ. Behandlingen ger både din hud fin lyster och en mjukhet som varar länge. Behandlingen inleds med en enzym-scrub, därefter en vanlig scrub med peeling korn. Denna dubbelscrub gör att din hud blir fantastiskt mjuk. Avslutas med dusch och body lotion.
En behandling för dig som har svullna, ömma, spända, trötta ben. Behandlingen innehåller massage och inpackning och produkterna och massagen i behandlingen bidrar till ökad blod och lymf cirkulation och benen känns "lättare". Produkterna anpassas efter ben dvs, åderbrock, muskelvärk mm.
Fantastisk i kombination med rygg och nackmassage.

make-up

Till makeup behandlingar använder jag en vårdande makeup från Maria Åkerberg. Makeupen ger ett fantastiskt fint resultat och fungerar även hudvårdande – som en förlängning av din övriga hudvård. Makeupen är ekologisk och används bla på Dramatiska Institutet i Stockholm. Framför gärna önskemål om vad du vill ha för make up, fest, vardag, hjälp med färger mm.

massage

Massage är en mycket gammal behandlingsmetod där blod- och lymfcirkulation stimuleras vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Jag jobbar med klassisk massage som är djuparbetande på musklerna.
Massage på hel eller del av kropp, 50 min.
Massage är en mycket gammal behandlingsmetod där blod- och lymfcirkulation stimuleras vilket har en utrensande effekt och ger kroppen en välbehövlig avslappning. Jag jobbar med klassisk massage som är djuparbetande på musklerna.

tillval

Tillval till ansiktsbehandling: Hårbottensmassage 50:-. Handmassage med inpackning 75:-, Uppfräschande make up med 5 produkter 100:-
Tillval till fotbehandling: Handmassage med inpackning 75:-.
Vilket tillval du väljer måste meddelas i meddelanderutan och bokas i anslutning till din behandling.

vaxning

Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.
Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.
Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.
Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.
Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.
Jag utför hårborttagning med vaxning för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. Tänk på att innan behandlingen bör håren vara utväxta för att vaxet skall ha en chans att gripa tag och fastna i håren. Samma dag som vaxning så ska du ej smörja in dig och efter vaxning ska du regelbundet smörja in huden.

återbesök

Denna bokning kan göras när du vet att dina behandlingar tar 75 min. Skriv i meddelande fältet vad det är för behandlingar.
Denna bokning kan göras när du vet att dina behandlingar tar 30 min. Skriv i meddelande fältet vad det är för behandling.
Denna bokning kan göras när du vet att dina behandlingar tar 45 min. Skriv i meddelande fältet vad det är för behandlingar.
Denna bokning kan göras när du vet att dina behandlingar tar 60 min. Skriv i meddelande fältet vad det är för behandlingar.

ögon

Formade, välskötta och färgade ögonbryn kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Gör regelbundet en behandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker.Brynplockning ingår.
Formade, välskötta ögonbryn kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Gör regelbundet en ögonbehandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker.
Formade, välskötta och färgade ögonbryn och fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Gör regelbundet en ögonbehandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker. Brynplockning ingår
Formade, välskötta ögonbryn och fransar kommer att förhöja dina ögon samt hela ansiktets skönhet. Gör regelbundet en ögonbehandling så somnar och vaknar du alltid lika vacker. Brynplockning ingår.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Lenas Hudvård Från topp till tå

Den personliga salongen med det stora sortimentet.
En trygghet för dig som kund är att jag är auktoriserad hudterapeut samt medlem i SHR (Svenska Hudterapeuters Riksförbund). Jag har utbildats på godkända skolor och utbildningarna omfattar både teoretiska och praktiska kunskaper.

Jag har mångårig erfarenhet av hudvård, kroppsvård, färganalys, massage och fotvård. Mitt mål är att ge Dig en upplevelse samt en professionell behandling.
Salongen har funnits sedan 1999 och är under ständig utveckling. I en lugn och harmonisk miljö erbjuds du behandlingar för hela kroppen, avstressande och härligt välgörande. En stund för dig själv, det är du värd.

Lena Strömqvist, ägare av salongen, utbildade sig till hudterapeut 1994. Under de första åren arbetade jag på egen salong i Umeå och sedan 1999 har Lenas Hudvård funnits på Storforsvägen i Piteå.
Under senaste åren har jag gått följande fördjupningskurser genom bla International Dermal institute: Fördjupad produktkännedom, hudsjukdomar, rosacea och känslig hud, solskador, exfolieringar på huden, huden och hormoner, make up och hjärt och lungräddning. Under hösten 2016 utbildade jag mig inom näringslära kopplad till huden, kemi och uppdaterad kurs på hudsjukdomar.

2015 tog jag gesällbrev i hudterapi, det internationella kompetensbeviset en hantverkare kan ta. Detta görs genom en teoretisk och praktisk examen för att visa att man besitter en bred och god kundskap inom yrket. 2017 tog jag mitt mästarbrev i hudterapeutyrket. Detta är en kvalitetstitel för hantverkare. Jag gick dessutom utbildning i hudens biokemi.
Jag är ensam innehavare av mästarbrev i hudterapi i Norrbotten.
2018 fick jag certifikat som specialliserad hudterapeut på dermatologi (hudsjukdommar), utbildningen utförs av hudläkare. Jag är ensam innehavare av detta certifikatet i Piteå.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider För aktuella öppettider se hemsida.
Adress
Storforsvägen 53
94472 Piteå
Öppna i Google Maps 🗗