Let's Smile

betyg4.7 Fantastiskt bra(66 betyg)
Vasagatan 46, 111 20, Stockholm
Hos oss kan du förvänta dig en noggrann och trygg behandling med bra resultat! Vi har lång erfarenhet och väldigt många nöjda kunder och patienter. Efter en klinisk behandling hos Let’s Smile blir dina tänder i genomsnitt 4-8 nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar. Flesta klarar sig med en behandling och vissa kan behöva maximalt två behandlingar för att ta bort alla missfärgningar och uppnå ett ultimat resultat. Beroende på hur gula tänder man har fått och hur vita tänder man önskar sig, görs en bedömning tillsammans med kund på plats och eventuella rekommendationer ges efter en avslutad behandling på exempelvis vad man bör tänka på efteråt och hur man skall sköta resultat på bästa sätt. (Gällande Covid-19) - Konstant desinficering och sterilisering mellan varje behandling och skyddsutrustning bl.a. ( ffp3 munskydd och visir) används för en säker behandling. - Vi frågar efter din hälsa och mäter din temp innan behandlingen börjar! Välkomna till Let's Smile för en professionell tandblekning i Stockholm.

Boka tjänst

BLACK WEEK

 • [Komplett] ------- Black Week2 490 kr · Mer info
  Boka
 • [Mellan] -------- Black Week!1 990 kr · Mer info
  Boka

Tandblekning i Stockholm

 • 4. [Värdecheck] - Läs Villkoren! 60 minuter · Mer info
  Boka
 • Tandblekning Stockholm 1. [Komplett] 60 minuter, 4 685 kr · Mer info
  Boka
 • Tandblekning Stockholm 2. [Mellan]60 minuter, 4 240 kr · Mer info
  Boka
 • Tandblekning Stockholm 3. [Bas] 60 minuter, 3 690 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

Personal

noImage
Let's Smile (Stockholm)
(66 betyg)
Tandblekning i StockholmPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
66 betyg
Väldigt bra resultat - den gamla vitnyansen är tillbaka! Och väldigt bra bemötande, där Babak hela tiden talade om vad han gjorde, hur lång tid det skulle ta och vilka obehag som eventuellt kunde uppstå.
Alltid lika trevligt bemött och mycket professionell tandblekning.
Trevlig och noggrann! informerade detaljerat om hur blekningen gick till och hur jag ska gå tillväga för att behålla resultatet så länge som möjligt. Kan varmt rekommenderas!
Har varit hos honom vid 3 tillfällen nu och är alltid lika nöjd! Och så trevligt bemötande varje gång. Kommer fortsätta att bleka mina tänder här. Rekommenderas! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Om företaget

Tandblekning upp till 8 nyanser vitare! Mottagningen är benägen i Centrala Stockholm, på Vasagatan 46. Senaste & säkraste metod med hög kvalité på behandlingar. Välkommen!

Bilder