Vad vill du boka?

Välkomna till boka direkt- här kan du själv boka dina tider i lugn och ro. Tänk på att boka flera tider samtidigt så att du får de tider du önskar, det blir snabbt fullbokat!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Behandling
Fullbokat
120 min 1.700,00 kr Mer info
Du får en noggrann genomgång av hela kroppen i två timmar- kan varmt rekommenderas! Dina behov och hälsoproblem avgör vilka tekniker vi använder av ex massage, akupunktur, andnings- och träningsövningar, hälsoanalys m. m
Du får en härlig helkroppsmassage där jag inriktar mig på att lösa upp dina blockeringar och få ett fint flöde av energi i kroppen.
Frekvensscanning och behandling med Oberon. F-Scan och QRMA. Varje cell vibrerar med en viss frekvens. Genom att mäta dessa frekvenser kan vi både analysera din hälsostatus och behandla den.
Hälsoanalys
Fullbokat
120 min 1.700,00 kr Mer info
Varje cell vibrerar med en viss frekvens, genom att mäta den kan vi analysera och behandla kroppens hälsostatus. Jag använder Frekvensmedicin med Oberon, F-Scan och QRMA.

Light Touch Christina Nilsson AB

Christina som driver verksamheten har mångårig erfarenhet och var en av de första i Sverige med verksamhet inom kinesisk medicin och qigong. Light Touch arbetar även med kost o träningsrådgivning, massage, yoga och frekvensmedicin.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Stabbläggarvägen 13
653 51 Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗