1. Hem
  2. Kroppsterapeuter Märsta

Linda Med Fot

betyg4.9 Fantastiskt bra(185 betyg)
Dalgatan 6, 195 47, Märsta
Med anledning av coronavirus covid-19 så vill jag informera om att jag följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridning. Jag själv är fullt frisk och arbetar med nödvändig skyddsutrustning och smittskyddande åtgärder. Det är ingen skillnad mot hur jag alltid arbetar. Du som kund är naturligtvis välkommen till mig förutsatt att även Du följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Jag kommer att ha öppet på kliniken vissa dagar i veckan. Nu erbjuder jag HEMBESÖK till riskgrupperna och 70+ som skall vara försiktiga. Är Du i behov av hembesök så är du välkommen att kontakta mig för ytterligare information och tidsbokning. Hembesök går ej att boka på bokadirekt.

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Medicinsk Fotvård-PENSIONÄR
    50 minuter, 570 krMer info
  • Medicinsk Fotvårdsbehandling
    50 minuter, 700 krMer info
  • Vårtbehandling- Standard
    45 minuter, 400 krMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
185 betyg
Maud B.
Jag kände mig väldigt välkommen och behandlingen var jätteskön rakt igenom. Linda var lätt att prata med. Hit vill jag fortsätta gå. Gick "på moln" hem!

Visa mer

Ewa S.
Jättebra behandling och bemötande

Visa mer

Camilla S.
Kunnig och vet precis vad hon håller på med. Är fantastiskt nöjd med resultatet och kommer utan tvekan tillbaka fler gånger.

Visa mer

Solbritt L.
Bästa fotvård jag gått på länge rekomenderar

Visa mer

Om företaget

Linda Med Fot drivs av Linda Selesi som är Dip. Medicinsk Fotvårdsterapeut. Utbildad genom Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har över 18 års erfarenhet som undersköterska och arbetat med rehabilitering, demenssjukdomar och äldreomsorg. Jag utför behandlingen professionellt och tillsammans med Dig och Dina fötters förutsättningar.  Det är viktigt för mig att Du får den behandlingen som ger resultat för Dig. Jag utför en konsultation och därefter planerar jag arbetet. Givetvis kommer jag berätta för Dig hur min plan kommer att se ut. Jag har en noggrann rengöringsprocess i en 3-stegsmetod. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar F-skattesedel. Dina fötter är trygga hos mig!

Bilder

Detaljer och kontakt