1. Hem
  2. Stylist Partille

Lindex Partille Allum

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Gamla Kronvägen 31, 433 38, Partille
Dags att uppdatera garderoben? Vi finns här för att guida dig. Vi älskar att hjälpa våra kunder att göra kloka och medvetna val. Våra personal shoppers ger dig råd och tips kring plagg som kompletterar din garderob på bästa sätt eller hjälper dig att hitta rätt passform. Boka ett kostnadsfritt tillfälle idag och få hjälp med att hitta kläder du kommer älska att använda. Obs! Om de tillgängliga tiderna inte fungerar för dig, kontakta din butik så hjälper de dig.
20501

Boka tjänst

Personal Shopper

  • Uppdatera din garderob (60min)
    60 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Hitta din perfekta BH (30min)
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Hitta din perfekta byxa (30min)
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
Linda M.
Bra omhändertagen

Visa mer

Jasmin A.
Bra och viktig tjänst som erbjuds! Tycker att alla borde testa på att boka ett besök för att få personlig hjälp.

Visa mer

Sara A.
Roligt och inspirerande! Fick väldigt fint bemötande av min personal-shopper. Hon var engagerad och hade tagit fram ett brett utbud på kläder till just mig. Hon hämtade även nya kläder hela tiden utifrån våra diskussioner. Kunnig på det jag efterfrågade - passform, färger, modeller, matchningar. Blandade priser och kvaliteter på plaggen. Man fick även 15 % rabatt för att man använde sig av personal-shopper vilket gjorde att man kunde handla fler av de plaggen vi tog fram tillsammans. Så skönt att slippa leta själv och dessutom få det man faktiskt efterfrågar. Kommer absolut göra detta igen när jag känner för en uppdatering.

Visa mer

Ulrika D.
Fantastisk personlig hjälp.

Visa mer

Om företaget

Lindex är ett av Europas ledande modeföretag som erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode. Lindex högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt, med ett hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnan, respektera planeten och stå upp för mänskliga rättigheter.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 01045260 XXVisa nummer

  • Gamla Kronvägen 31, 433 38, Partille