LitetSpa - Annas massage & spaterapi

betyg4.4 Mycket bra(24 betyg)
Kaggeledstorget 3, 416 74, Göteborg
DOFTFRI miljö - dofter undanbedes (även rester av parfym). SOMMARPRISER på LitetSpa. Få dessutom 10 % RABATT som ny kund. Rabatt dras på plats (boka som vanligt). Jag erbjuder massage och flertalet spabehandlingar och ska göra mitt allra bästa för att du som kund ska bli nöjd. Min mottagning finns i samma lokaler som Underbar Fot. Köp KLIPPKORT/PRESENTKORT fördelaktigt, 10 % rabatt vid köp av minst 3 valfria behandlingar. Gäller även vid betalning med friskvårdsbidrag såsom ePassi och ActiWay m.fl. Betala på distans via friskvårdsapp eller swish om du vill och få kortet skickat hem till dig. Kontakta mig för mer information. Jag erbjuder också 10 % rabatt på alla behandlingar till pensionärer, studenter, arbetssökande och sjukskrivna. Du kan betala med kort, klarna, swish, kontant, ActiWay och e-passi. Följ mig gärna på Facebook och Instagram på https://www.facebook.com/LitetSpa/ och https://www.instagram.com/litetspa/ Just nu så tar jag inte emot DUOBEHANDLINGAR (som en försiktighetsåtgärd och pga restriktioner) men jag hoppas att det inte kommer att dröja länge förrän de åter finns med i mitt utbud. Det kommer att finnas ett fint erbjudande sedan på behandlingar för två. Covid 19 Självklart tas hänsyn till rådande omständigheter gällande Covid 19. Vi hjälps åt genom att stanna hemma vid eventuella symtom och hålla distans generellt. Endast ett begränsat antal kunder vistas i lokalen. Behandlingsbänkar rengörs med desinfektionsmedel efter varje besök. Dörrhandtag och ytor spritas. Munskydd och ansiktsvisir finns på plats. Massagen kan också begränsas till rygg, nacke och axlar m.m. då kunden ligger på mage med ansiktet nedåt, om så önskas. Vägen till underbara fötter; boka tid för medicinsk fotterapi hos Sara Ramzi och Karin Nord på UnderBarFot: https://www.underbarfot.se Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Massage 30 minuter30 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 45 minuter 45 minuter, 599 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 60 minuter 60 minuter, 699 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 90 minuter90 minuter, 899 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone massage 30 minuter30 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone massage 45 minuter 45 minuter, 599 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone massage 60 minuter60 minuter, 699 kr · Mer info
  Boka
 • Hot stone massage 90 minuter90 minuter, 899 kr · Mer info
  Boka
 • Chokladmassage 30 minuter 30 minuter, 499 kr · Mer info
  Boka
 • Chokladmassage 45 minuter 45 minuter, 599 kr · Mer info
  Boka
 • Chokladmassage 60 minuter60 minuter, 699 kr · Mer info
  Boka
 • Chokladmassage 90 minuter90 minuter, 899 kr · Mer info
  Boka
 • Fot & leg 30 minuter30 minuter, 449 kr · Mer info
  Boka
 • Hand, fot & face 60 minuter 60 minuter, 699 kr · Mer info
  Boka
 • Hand, fot, face & back 90 minuter 90 minuter, 899 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Anna Forsström
(24 betyg)
Massör & Spaterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
24 betyg
till Anna Forsström
Hade hot stone massage, vilket var en ljuvlig upplevelse med de varma stenarna. Hade en del knyter i ryggen och bakom skulderbladen som Anna var på bra på att massera bort. Inte direkt så skönt men välbehövligt! Rent och fräsch på salongen.
till Anna Forsström
Fantastisk massage i mysig lokal.
till Anna Forsström
Kanonduktig och visste precis vilka punkter hon skulle trycka på! Behöver du ge din kropp en omgång och trycka bort knutor så är detta rätt ställe.
till Anna Forsström
Hade nog tyvärr ondare när jag gick därifrån än när jag kom dit.

Om företaget

Varmt välkommen till LitetSpa på massage eller en spabehandling! Jag ska göra mitt allra bästa för att du som kund ska bli nöjd. Mottagningen ligger på Kaggeledstorget i hjärtat av Torpa, Härlanda/Örgryte, i Göteborg. På LitetSpa kan du njuta av en riktigt skön och välgörande massage eller flertalet härliga och avkopplande spabehandlingar. Ge dig själv en fin present, det har du förtjänat! Skäm bort dig själv och unna dig lite kvalitetstid och kanske även en fläkt av lyx och flärd. Välkommen in!

Bilder