Ljuskompassen

betyg5 Fantastiskt bra(48 betyg)
Badstrandsvägen 12, 136 74, Haninge
Varmt välkommen till Ljuskompassen! Jag heter Ellinor och jag brinner för att hjälpa både människor och djur att må bättre i sin vardag. Här kan du boka djurkommunikation så att du lättare förstår ditt djur. Du kan även boka sound healing, kristallhealing samt massage för ditt eget välbefinnande. Jag arbetar även som coach och hjälper dig gärna att våga ta steget att starta eget eller utveckla den verksamheten som du har idag. Vad behöver du just nu? Navigera runt på sidan och läs om dom olika behandlingarna och tjänsterna. Finns det något som din kropp eller din själ längtar efter lite extra? Vill du läsa mer om någon av behandlingarna hittar du ytterligare information på in hemsida www.ljuskompassen.com.

Boka tjänst

 • Coaching konsultation inför drömkompassen 6 månader 45 minuter, Kostnadsfri · Mer info
 • Coachingsamtal 75 min 75 minuter, 950 kr · Mer info
 • Djurkommunikation på distans - Återbesök kampanj 60 minuter, 650 kr · Mer info
 • Djurkommunikation på distans - Djur på andra sidan 75 min75 minuter, 900 kr · Mer info
 • Djurkommunikation på Distans 60 minuter60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Djurkommunikations Distans 120 min - Perfekt för dig med flera djur.120 minuter, 1 300 kr · Mer info
 • Kristallhealing 60 min60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Kristallhealing med guidad meditation och kristallskålar 120 minuter, 1 600 kr · Mer info
 • Sound Healing 120 min 120 minuter, 1 300 kr · Mer info
 • Sound Healing 60 min 60 minuter, 850 kr · Mer info
 • Sound Healing för 2 personer 90 minuter, 1 600 kr · Mer info
 • Massage rygg och nacke 30 min30 minuter, 550 kr · Mer info
 • Massage 30 min + Kristallhealing 60 min 90 minuter, 1 200 kr · Mer info
 • Massage 30 min + Sound healing 60 min 90 minuter, 1 200 kr · Mer info

utövare

noImage
Ellinor Ekholm
(48 betyg)
Coach/ Djurkommunikatör
+21
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
48 betyg
till Ellinor Ekholm
Tack för en toppenbra kombobehandling, massage + kristallhealing.🥰 Vi ses igen!😊

Visa mer

till Ellinor Ekholm
Ellinor gav ett tryggt och proffsigt intryck och att jag kan lita på henne. Kände mig inte helt främmande för vad hon bettade och kände igen vår hund i hennes beskrivning. Kan absolut rekommendera och kommer mycket troligt boka igen.

Visa mer

till Ellinor Ekholm
Helt underbar upplevelse! Ellinor är otroligt duktig på det hon gör!

Visa mer

till Ellinor Ekholm
Så nöjd att jag testade en session med Ellinor! Det var så fint och spännande att få mer information om mitt husdjur och Ellinor var lugn, trygg och professionell.

Visa mer

Om företaget

Varmt välkommen till Ljuskompassen! Här kan du boka: Djurkommunikation Jag pratar med ditt djur på distans eller kommer till er. Här på bokadirekt kan du boka distanssessioner. Vill du istället boka ett fysiskt möte så maila mig på ljuskompassen@outlook.com Sound healing En djup avslappning och form av ljud-terapi. Detta går att boka både 1:1 sessioner men också för grupper. Coaching Jag coachar dig i eget företagande och hjälper dig att starta, driva och utveckla ditt drömföretag. Kristallhealing För dig som älskar kristaller och deras läkande frekvenser. Klassisk svensk Friskvårdsmassage En skön avslappnande massage. Jag som äger och driver Ljuskompassen heter Ellinor och jag är utbildad djurkommunikatör, kristallhealer, sound healer och massör. Jag brinner för att hjälpa människor och djur att må bättre i sin vardag. Här på Ljuskompassen ligger alltid fokus på avslappning och lugn. Du kan släppa vardagens brus och få tid för bara dig en stund. Ljuskompassen ligger vackert beläget vid sjön Dreviken i Haninge, Stockholm. Du är varmt välkommen hit för behandlingar, men jag jobbar även på distans och har möjlighet att komma ut till dig eller ditt företag. Skriv ett mail till ljuskompassen@outlook.com för specifika önskemål. Vill du veta mer om ljuskompassen och om mig så kika in på www.ljuskompassen.com eller sök efter @ljuskompassen på Instagram.

Bilder