Vad vill du boka?

From 1 Jan 2019 kommer jag inte ta emot kontanter.  Jag finns även på våxnäs hos Pia på salong Klipp & Lock!, Hagalundsvägen 42. Kundparkering finns utanför.
För att boka klicka här:
http://louisefothalsavaxnas.bokadirekt.seKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

FOTVÅRD FRISKVÅRD

Fotvårdbehandling med moms för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna filas och det avslutas med en skön fotmassage.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av ev. förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna filas och får en skön fotmassage. Avslutas med att tånaglarna blir lackade. Lacket får du även ta med dig hem.
Kombination av medicinsk fotvård och fot & underbensmassage.
Behandling av t.ex nageltrång, enstaka liktornar, hälsprickor.
Medicinsk fotvård med spakänsla! Inkluderar allt som en vanlig medicinsk fotvård. Men även en skön peeling med Spa Organics sockerskrubb med en härlig doft av mango och mandarin.

Massage

Förbättrar cirkulationen och är skönt för stela, ömma ben.

Spa-behandlingar

Inkl. minimanikyr
Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Naglarna klipps och foten filas lätt. Fötterna får en skön peeling. Avslutas med fotmassage. I behandlingen används Spa organics ekologiska produkter med en härligt fruktig doft av mandarin och mango.
Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Naglarna klipps och foten filas lätt. Fötterna peelas och sen en skön fotmassage. Avslutas med lackning av tånaglarna, du får även ta med dig lacket du valt hem.
Behandlingen som lämnar dina fötter mjuka och lena och dig själv skönt avkopplad. Det börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna får en skön peeling och en mjukgörande inpackning. Handmassage medan inpackningen får verka. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Spa organics härliga produkter med doft av mango och mandarin används i behandlingen.
En lyxig behandling som lämnar fötterna mjuka och fina, och dig riktigt avslappnad. Den börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av ev. förhårdnader, liktornar etc. Fötterna får en skön peeling och inpackning. Handmassage medan inpackningen verkar på fötterna. Sedan en skön fotmassage och behandlingen avslutas med att tånaglarna lackas. Du får även ta med dig lacket hem. Spa organics härliga produkter med doft av mango och mandarin används i behandlingen.

Gellack

Louise Fothälsa

Välkommen till Louise fothälsa

Jag erbjuder medicinsk fotvård, spabehandlingar för fötterna, fot- och underbensmassage och gellackbehandlingar.

Jag är medlem i Sveriges fotterapeuter och jobbar utifrån deras riktlinjer.

Måndag- Hembesök, bokas via telefon.
Tisdagar & Onsdagar- Salongen i Deje.
Torsdagar- Klipp & Lock på wåxnäs.
Fredagar- Ullerudsgården, bokas via telefon.Jag säljer fotbad, olika fotkrämer, strumpor, vårt- och svampmedel.

Det går att betala med kort, kontanter och swish. Tveka inte att höra av dig om du funderar på något.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Butiken öppen
Tisdagar 10-18
Onsdagar 10-18

Övriga dagar öppet för bokade behandlingar. Hittar du ingen passande tid, hör av dig så kan vi säkert lösa det.
Adress
Älvdalsvägen 27
669 30 Deje
Deje centralt
Öppna i Google Maps 🗗