1. Hem
 2. Annan Gnesta

LuckyTarot

betyg4.7 Fantastiskt bra(710 betyg)
PLATÅVÄGEN 61, 646 35, Gnesta
Välkommen till LuckyTarot´s bokningssida! Här kan du boka en tarotkonsultation med våra rådgivare. Betalning sker med kort i förskott eller med Qliro i efterskott. Du blir uppringd på det telefonnummer du anger i bokningen. OBS! Tiden du bokar går inte att avboka. Vid uteblivet svar debiteras fullt pris.
5731

Boka tjänst

Tarot & Medial vägledning - Telefon

 • Telefon 5 minuter
  5 minuter, 145 krMer info
  Boka
 • Telefon 10 minuter
  10 minuter, 235 krMer info
  Boka
 • Telefon 15 minuter
  15 minuter, 330 krMer info
  Boka
 • Telefon 20 minuter
  20 minuter, 425 krMer info
  Boka
 • Telefon 25 minuter
  25 minuter, 520 krMer info
  Boka
 • Telefon 30 minuter
  30 minuter, 615 krMer info
  Boka
 • Telefon 45 minuter
  45 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Telefon 60 minuter
  60 minuter, 1 185 krMer info
  Boka

Fråga via SMS

 • 1 fråga via SMS - 5 minuter
  5 minuter, 145 krMer info
  Boka
 • 2 frågor via SMS - 10 minuter
  10 minuter, 235 krMer info
  Boka
 • 3 frågor via SMS - 15 minuter
  15 minuter, 330 krMer info
  Boka
 • 4 frågor via SMS - 20 minuter
  20 minuter, 425 krMer info
  Boka
 • 5 frågor via SMS - 25 minuter
  25 minuter, 520 krMer info
  Boka

Videosamtal

 • Videosamtal - 10 minuter
  10 minuter, 235 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 15 minuter
  15 minuter, 330 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 20 minuter
  20 minuter, 425 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 25 minuter
  25 minuter, 520 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 30 minuter
  30 minuter, 615 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 45 minuter
  45 minuter, 900 krMer info
  Boka
 • Videosamtal - 60 minuter
  60 minuter, 1 185 krMer info
  Boka

Personal

noImage
David
4.7
(307 betyg)
Tarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är David. Jag har i många år arbetat som medium och tarottolkare. Under årens lopp har jag tagit flertalet utbildningar i tarot och medial utveckling. Jag har även tillsammans med Paras hållit i flera tarotutbildningar. Jag är certifierad tarotmästare. Jag är idag en tydlig kanal mellan min klient och andevärlden. Jag kan dock aldrig garantera hur en konsultation blir, då det är de som avgör och inte jag. Under mina konsultationer använder jag mig också av tarotkort. Jag har idag många nöjda och återkommande kunder och känner mig välsignad och är oerhört ödmjuk inför den uppgift jag har i detta liv. När du väljer att boka en tid med mig, kan du vara säker på att du får konkreta svar på dina frågor. Jag ser fram emot att få vägleda dig! Välkommen med din bokning.
noImage
Paras
4.8
(372 betyg)
Tarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Paras. Med en far som är astrolog och en mor som jobbar med healing, har det andliga tänket alltid varit en naturlig del av mig. Det var först efter skoltiden som jag valde att fördjupa mig inom det andliga. Jag beslutade mig för att åka till Indien. (Där jag har mitt ursprung) Jag visste egentligen inte vad det var jag ville fördjupa mig inom, men ganska snabbt fastnade jag för tarot, och det är ingenting jag har ångrat. Jag tog flertalet kurser inom tarotkortens magiska värld och även inom numerologi, och jag var fast. Jag har under flera år arbetat heltid med att vägleda människor med hjälp av tarot. Jag håller också kurser samt utbildningar inom tarot och numerologi. I samtalet med mig kan du känna dig trygg i att du får konkreta svar på dina frågor. Jag ser fram emot att få vägleda dig! Välkommen med din bokning.
noImage
AlexandraTarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Alexandra. Vill du veta hur ditt ”bagage”, din historia hänger ihop med ditt liv idag, så finns jag här för dig. I samtalet med mig hittar du vad som är rätt väg just för dig! Jag jobbar bäst med olika relationsproblem, oavsett konstellation. Men kan vägleda dig inom det mesta. I mitt arbete använder jag ibland tarotkort, men får oftast direkta svar från mina guider. Jag har varit medial i hela mitt liv men börjat arbeta med detta professionellt de senaste 10 åren. Varmt välkommen med din bokning!
noImage
AnneTarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Anne. Det mediala har varit en del av mig sedan jag var liten. Utöver att jag är ett certifierat medium, arbetar jag även med Reiki och djurkommunikation. I samtalet med dig använder jag mig av tarotkort, änglakort samt vanliga spelkort. Jag finns här som ett stöd för dig, om du befinner dig i en livskris. Du är varmt välkommen att boka en tid med mig!
noImage
TiinaTarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Tiina. Runt 20 års åldern började jag att fördjupa mej i tarotkort kanalisering andekontakt energier guider numerologi healing . Något som alltid hade funnits som en nyfikenhet hos mej började då att utvecklas mer och pusselbitar föll på plats. Idag är jag hemma i min själ. I denna inkarnationen har jag haft många tuffa utmaningar i olika livsområden. Min största och tuffaste utmaning i relationer och personlig utveckling har jag i min twinflameresa. Jag har lång och gedigen erfarenhet från att guida människor på deras livsväg .Önskar du att få veta om du är i en twinflamerelation eller på twinflameresa ? Önskar du kontakt med någon när och kär som är på andra sidan krävs längre tid i ett samtal. Jag har många nöjda och återkommande kunder. Välkommen med din bokning!
noImage
HelenTarottolkare/Medium
qliro
Jag heter Helen och är född i Finland. Min mormor var synsk och hennes förmåga visade sig ha gått i arv till mig redan i barndomen. Hon spådde också i klassiska kort och lärde mig grunderna i att tolka dem, läsa av alla de otaliga kombinationer där kortens position och läge ändrar budskapet på olika sätt. Efter hennes bortgång fick jag lära mig mer av en gammal, romsk man som jag och en väninna besökte egentligen bara för att bli spådda, men han konstaterade direkt att "korten vill tala med dig". De spådomar han då ställde för väninnan och mig har visat sig stämma väl under årens lopp. Jag jobbar med klassiska kort, med hjälp av min intuition samt bilder och budskap som kommer till mig medan jag pratar med en person. Jag har också ofta sanndrömmar och det händer ibland att jag i drömmen får ett meddelande till någon jag pratat med på linjen. Jobbar också med drömtydning. Jag har universitetsexamen i beteendevetenskap och talar svenska, finska och engelska. Har du frågor och funderingar kring livets olika skeenden är du alltid hjärtligt välkommen till mig.
noImage
TanyaTarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Tanya. Min mediala resa började med att jag gick ett par kurser i healing; Reiki. Sedan fortsatte jag med att använda änglakort. Jag läser av dem intuitivt och ibland kan jag höra ett ord eller se en bild. Jag har jobbat på flera spålinjer och är van att höra alla slags frågor. Under vårt samtal kan det mycket väl hända att du automatiskt får healing. Du är varmt välkommen att boka en medial vägledning.
noImage
LakshmiTarottolkare / Medium
qliro
Mitt namn är Lakshmi. Jag har mångårig erfarenhet av tarotläsning främst med lärare i Indien. Jag använder mig av tarotkortlekar samt änglakort och är mycket uppskattad för min tydliga läsning och rådgivning.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
710 betyg
Angelica R.
till Paras
Som alltid väldigt tydlig o rak. David o Paras är de bästa!!

Visa mer

Ingrid W.
till David
Bra samtal ,bra vägledning och bra avstämning. Förstår vad han förmedlar . Jätteskönt. Tack David 🙏❤️ Du är alltid lika professionell iditt sätt att tolka tarokorten Rekomenderar David det varmaste. 🙏❤️

Visa mer

Anna-karin N.
till Paras
Ett mycket utförlig beskrivning som stämmer till 100 procent 🦋🦋🦋

Visa mer

Caroline A.
till Paras
Träffsäker, tydlig i sina svar och väldigt ödmjuk i sina svar, kommer absolut välja Paras igen.

Visa mer

Om företaget

Vår ambition är att ge dig den vägledning du behöver här och nu. När du ringer oss kan du känna dig trygg med att det du pratar om stannar mellan dig och oss, då vi har tystnadsplikt. Vi försöker ge dig så snabba och konkreta svar som möjligt, men för att det ska fungera så är det också viktigt att du som ringer, har konkreta frågor. Vi besvarar nästan alla frågor, det vi inte tittar på är sjukdomar och död. Vi kan med säkerhet säga att vi vet vad vi håller på med, sen är det upp till dig att avgöra om du håller med. Vi ser fram emot att få vägleda dig! LuckyTarot
Detaljer och kontakt