Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Kinesologitejp som behandlingsmetod används för att öka cirkulationen och aktivera kroppens självläkningsprocess. Den upplevda smärtan minskas, rörligheten ökar och muskeln stimuleras till aktivering.
Jag kan i nuläget tejpa axlar, nacke, rygg. Musarm, knäled, hälsporre mm
Mer utbildning hösten 2019

Djurkommunikation

Har du en fråga till ditt djur? Som djurkommunikatör tar jag kontakt med ditt djur telepatiskt eller fysisk träff, då är ägaren alltid med och vi har en dialog.
Vill djuret kommunicera med mej tar jag emot bilder och känslor och kan förmedla bilder, känslor tillbaka, allt för att öka förståelsen mellan er. Jag kan använda healing för att lösa upp energi blockeringar och skapa balans hos ditt djur om det behövs. Kommunikationen sker alltid på djurets villkor.
Hästar och större djur besöker jag i deras hemmiljö, hundar och mindre djur kan jag ta emot enligt ök.

Milersättning tillkommer efter 20km
Har du en fråga till ditt djur? Som djurkommunikatör på distans tar jag kontakt med ditt djur telepatiskt. Jag behöver namn och en nytagen bild på ditt djur där båda ögonen syns. Kommunikationen sker alltid på djurets villkor och vill djuret kommunicera tar jag tar emot bilder och känslor från ditt djur och jag kan förmedla bilder, känslor tillbaka. Jag kan använda healing för att lösa upp energi blockeringar och skapa balans hos ditt djur om det behövs, allt för att öka förståelsen mellan er.
Betalning sker i förskott enligt ök.

Intuitiv Healing

Allowing Abundance Attunement (AAA) är ett gyllene högfrekvent ljus som öppnar dej för överflöd. Denna överflödsenergi flödar ner genom ditt kronchakra och vidare genom din chakrakanal och löser upp de blockeringar där du har begränsat dej själv från att ta emot det som är menat för dej.
Betalning sker i förskott enligt ök.

Näringstillskott

Här erbjuds du en presentation av ett näringstillskott som enligt patent har en direkt påverkan på den enskilda cellen (NTC). Näringstillskottet är ett komplement till den maten vi äter och ger kroppen grundförutsättningarna för att fungera optimalt.

Fysiska träffar eller via Zoom

Lugna grepp

Just nu tar jag paus från dom Terapeutiska behandlingarna och kommer att fokusera mitt arbete på MediYoga, Hälsa/Näringstillskott, Healing, Djurkommunikation och Kinesologitejpning.
Har du frågor hör av dej!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Hittar du inte någon tid som passar dej i bokningslistan ring 0708-985438 så kanske vi kan hitta en annan tid till dej.
Välkommen med din bokning.
Adress
Köpmansgatan 1 (Easy Fitnesscenter)
31331 Oskarström
Oskarström
Öppna i Google Maps 🗗