Vad vill du boka?

Välkommen på:

Samtalsterapi/NLP
Livscoaching
Din Sanning
EFT & Tapping
Parcoaching
Singelcoaching

Är du osäker på vilken terapiform du behöver, välj då samtalsterapi/NLP. Vid mötet vet vi vilken som är bäst för just dig!


Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för det som händer i ditt liv allt från prestationsångest till depressioner. Syftet är att du snabbt ska märka skillnad när du går i terapi och personlig utveckling hos mig. Jag tror att du, precis som andra jag hjälpt, har kapacitet till ett lyckligare liv med högre livskvalité. För att du ska kunna nå den livskvalitén använder jag mig av samtalsterapi, livscoaching, NLP och EFT, som jag anser vara de mest effektiva terapiformerna i dagsläget. Har du beslutat dig för en förändring arbetar vi tillsammans bort det som hindrar dig från att leva det liv du vill leva. Du är hjärtligt välkommen till mig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Samtalsterapi kan behövas vid livskriser, ångest, depression, existentiella tankar, skilsmässa, svek, sorg, problem på jobbet, konflikter, stress, svartsjuka och relationsproblem.
Livscoaching handlar om att uppnå det man vill i livet genom att hela tiden fokusera framåt.
Samtal på djupare nivå för att nå sin sanning och mening i livet. En andlig utveckling och förståelse för sig själv.
EFT & Tapping är ett effektivt verktyg för att komma över rädslor och inre blockeringar.
Coaching för par som vill utveckla och komma vidare i sin relation.
För dig som verkligen vill ha en relation, men har svårt för att träffa rätt. I den här coachningen tittar på dina val och beteenden i relationer. Hittar svar och närmar dig kärleken!

Luiza Elik

Luiza Elik har arbetat med Samtalsterapi, Livscoaching, Mental Coaching & Rådgivning de senaste tio åren. En erfaren och mycket skicklig Coach, Terapeut och Föreläsare.
Hon arbetar med unga tjejer på skolor och ökar deras självförtroende och självkänsla.
Som föreläsare riktar hon sig främst till unga kvinnor och skräddarsydda föreläsningar till företag.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kronhusgatan 11
411 05 Göteborg
Nordstaden
Öppna i Google Maps 🗗