1. Hem
 2. Annan Helsingborg

LYMFOLOGEN

betyg4.8 Fantastiskt bra(154 betyg)
Rektorsgatan 2, 254 36, Helsingborg
Varmt välkommen till Lymfologen! Här erbjuds du lymfmassage/drännage och koppningsmassage, behandling med Deep Oscillation (djupvågsbehandling), andningsteknik samt lymfatisk konsultation individuellt eller i grupp. Även näringsmätning via bioresonans, käkledsbehandling och ärrbehandling. Läs mer vid respektive tjänst och under rubriken "OM". Är du ny kund och vill ha lymfrådgivning / lymfmassage rekommenderar vi att du bokar förstabesök hos Diana. Mia har just nu ingen möjlighet att ta emot nya kunder för lymfbehandling. BETALNING Klarna - Kort - Swish - Kontant (ta med korrekt summa) Ansluten till epassi FÖRHÅLLNINGSSÄTT & HYGIEN Är du nyligen vaccinerad råder vi dig att vänta med massagebehandling i minst 3 veckor, samma gäller om du är nyopererad. Under pågående antibiotika eller cancerbehandling avråds från massage. I lokalen följer vi självklart rådande restriktioner, vi håller kontaktytor, massagebänk och liknande rengjorda med virus/bakteriedödande medel mellan varje besök. Vid symptom på infektion eller förkylning visar vi ömsesidig respekt och bokar om/av din tid. AV- & OMBOKNING Avbokning / ombokning ska ske senast 24 h innan avtalad tid. Vid av- ombokning inom 24 h, eller uteblivet besök, debiteras 80% av behandlingsbeloppet. Är du försenad till avtalad tid utgår full debitering. Du kan enkelt boka av och boka om din tid med din avbokningskod på bokadirekt.se. Oavsett om det är du eller någon av oss som behöver boka av, kan vi tyvärr inte garantera att det finns annan tid ledig i närtid. Sena återbudstider aviseras via händelser på LYMFOLOGENS Facebook och Instagram.
12202

Boka tjänst

Kostnadsfri information

 • Telefonmöte
  15 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Behandlingar

 • Första besök - Lymfbehandling/massage
  110 minuter, 1 390 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage 3 x helkropp, återbesök
  80 minuter, 2 950 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage helkropp, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage helkropp Deep Oscillation, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Bioresonans mätning näringsbalans
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Ärrbehandling MSTR®
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Käkledsbehandling
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka

Lymfyoga & träning

 • Lymfyoga
  50 minuter, 80 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Diana Christiansen
4.8
(21 betyg)
Lymfmassör & Lymfyogainstruktör
Hej Det är jag som är Diana. Diplomerad Lymfmassör, Lymfyogainstruktör och utbildar mig till lic. Lymfolog. Har under många år haft svullnad i kroppen, speciellt i benen. Läkare har sagt åt mig att jag har lymfödem men sedan har det inte blivit mer. Sommaren 2022 började mitt vänstra knä/ben att svullna efter en tävling (orientering) och gav inte med sig. Efter att återigen fått höra att jag har lymfödem av både läkare och sjukgymnast så började jag söka på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv. Med djupandning, egenvård, avslappning och lugnare träning fick det mig att förstå att jag behövde göra justeringar i mitt liv för att må bättre och kunna fortsätta vara aktiv men i lugnare tempo än innan. Bokade en lymfmassörsskurs för att lära mig ännu mer vilket gav mersmak och nu utbildar jag mig till lic. Lymfolog. Hos mig fokuserar vi på att vara i lugnet där Lymfsystemet fungerar som bäst. Varmt välkommen!
noImage
Mia Falk
4.8
(133 betyg)
Lic. Lymfolog & Coach
Mia Falk - (nya kunder lymfbehandling hänvisas just nu till Diana) Lic. Lymfolog, MSTR Ärrbehandlare, Käkledsbehandlare, Internationellt certifierad ACC Coach, Kostrådgivare, Hälsocoach och Mindfulnessinstruktör. Sedan 2007 har jag som coach visat människor mot mentalt välmående, främst genom förståelsen för hur vi alla fungerar mentalt. Hur alla tankar, känslor och upplevelser skapas. Sinnesro är som bekant nyckeln till det mesta här i livet. Lymfsystemets betydelse för välmåendet upptäckte jag i början av 2020 efter en operation då höger ben plötsligt svullnade upp. Jag blev förundrad över hur fort kroppen svarade så fort den fick lite hjälp av massage, djupandning, skonsam rörelse och små korrigeringar i livsstilen. Då bokade jag den bästa utbildningen jag kunde hitta som innefattar mycket av helheten - lymfan och livet. Utan lugn och ro i sinnet fungerar inte lymfsystemet optimalt. Så när du vänder dig till mig lägger vi fokus på hela dig, inte bara en enskild del. Varmt välkommen att hitta din väg till hållbart välmående inifrån och ut! / Mia

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
154 betyg
Anneli P.
till Diana Christiansen
Kunnig personal

Visa mer

Suzana S.
till Diana Christiansen
Väldigt ödmjuk och professionell bemötande. Väldigt tydlig förklaring om själva lymfsytsem och eftervård. Det bästa upplevelsen var själva lymfmassage. Diana är super duktigt!

Visa mer

Susanne A.
till Diana Christiansen
Diana var väldigt sympatisk, kunnig och duktig på att visa och lära ut under lymfyogan ikväll.

Visa mer

Pernilla S.
till Mia Falk
Fantastiska behandlingar, oerhört kunnig och kompetent

Visa mer

Om företaget

HITTA HIT Lymfologen finns i korsningen Rektorsgatan /Kopparmöllegatan (mitt emot Coop) Det är 5 trappsteg ner för att komma in till lokalen. PARKERING, plats nr 8 till höger om ingången längs Kopparmöllegatan, märkt Lymfologen. BUSS nr 7, 26 och 27 stannar 5 m utanför vid station ”Slottshöjden”.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt