1. Hem
 2. Annan Helsingborg

LYMFOLOGEN

Inte tillräckligt med recensioner än
Rektorsgatan 2, 254 36, Helsingborg
Varmt välkommen till Lymfologen! Här erbjuds du lymfmassage/drännage och koppningsmassage, behandling med Deep Oscillation (djupvågsbehandling), andningsteknik samt lymfatisk konsultation individuellt eller i grupp. Även coachning med stresshantering, mental hälsa, inre lugn och glädje som fokus. Läs mer vid respektive tjänst och under rubriken "OM". BETALNING Klarna - Kort - Swish - Kontant (ta med korrekt summa) Ansluten till epassi FÖRHÅLLNINGSSÄTT & HYGIEN Är du nyligen vaccinerad råder jag dig att vänta med massagebehandling i minst 3 veckor, samma gäller om du är nyopererad. Under pågående antibiotika eller cancerbehandling avråds från massage. I lokalen följer vi självklart rådande restriktioner, vi håller kontaktytor, massagebänk och liknande rengjorda med virus/bakteriedödande medel mellan varje besök. Vid symptom på infektion eller förkylning visar vi ömsesidig respekt och bokar om/av din tid. AV- & OMBOKNING Avbokning / ombokning ska ske senast 24 h innan avtalad tid. Vid av- ombokning inom 24 h, eller uteblivet besök, debiteras 80% av behandlingsbeloppet. Är du försenad till avtalad tid utgår full debitering. Du kan enkelt boka av och boka om din tid med din avbokningskod på bokadirekt.se. Oavsett om det är du eller någon av oss som behöver boka av, kan vi tyvärr inte garantera att det finns annan tid ledig i närtid. Sena återbudstider aviseras via händelser på LYMFOLOGENS Facebook och Instagram.

Boka tjänst

Kostnadsfri information

 • Telefonmöte
  15 minuter, KostnadsfriMer info

Behandlingar

 • Första besök - Lymfbehandling/massage
  110 minuter, 1 390 krMer info
 • Lymfmassage 3 x helkropp, återbesök
  80 minuter, 2 950 krMer info
 • Lymfmassage helkropp, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
 • Lymfmassage helkropp Deep Oscillation, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
 • Ärrbehandling MSTR®
  45 minuter, 650 krMer info
 • Käkledsbehandling
  45 minuter, 650 krMer info

Konsultation lymfhälsa - ONLINE

 • Konsultation lymfhälsa ONLINE, 60+30 min
  60 minuter, 1 350 krMer info

Coachning mentalt välmående

 • Coachning, FYSISKT MÖTE
  60 minuter, 870 krMer info
 • Coachning, ONLINE
  60 minuter, 870 krMer info

utövare

noImage
Mia FalkLic. Lymfolog & Coach
Vem är Mia Falk? Lic. Lymfolog, MSTR Ärrbehandlare, Käkledsbehandlare, Internationellt certifierad ACC Coach, Kostrådgivare, Hälsocoach och Mindfulnessinstruktör. Sedan 2007 har jag som coach visat människor mot mentalt välmående, främst genom förståelsen för hur vi alla fungerar mentalt. Hur alla tankar, känslor och upplevelser skapas. Sinnesro är som bekant nyckeln till det mesta här i livet. Lymfsystemets betydelse för välmåendet upptäckte jag i början av 2020 efter en operation då höger ben plötsligt svullnade upp. Jag blev förundrad över hur fort kroppen svarade så fort den fick lite hjälp av massage, djupandning, skonsam rörelse och små korrigeringar i livsstilen. Då bokade jag den bästa utbildningen jag kunde hitta som innefattar mycket av helheten - lymfan och livet. Utan lugn och ro i sinnet fungerar inte lymfsystemet optimalt. Så när du vänder dig till mig lägger vi fokus på hela dig, inte bara en enskild del. Varmt välkommen att hitta din väg till hållbart välmående inifrån och ut! / Mia
noImage
Diana ChristiansenLymfmassör
Hej Det är jag som är Diana. Diplomerad Lymfmassör och utbildar mig till lic. Lymfolog. Har under många år haft svullnad i kroppen, speciellt i benen. Läkare har sagt åt mig att jag har lymfödem men sedan har det inte blivit mer. Sommaren 2022 började mitt vänstra knä/ben att svullna efter en tävling (orientering) och gav inte med sig. Efter att återigen fått höra att jag har lymfödem av både läkare och sjukgymnast så började jag söka på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv. Med djupandning, egenvård, avslappning och lugnare träning fick det mig att förstå att jag behövde göra justeringar i mitt liv för att må bättre och kunna fortsätta vara aktiv men i lugnare tempo än innan. Bokade en lymfmassörsskurs för att lära mig ännu mer vilket gav mersmak och nu utbildar jag mig till lic. Lymfolog. Hos mig fokuserar vi på att vara i lugnet där Lymfsystemet fungerar som bäst. Varmt välkommen!

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

HITTA HIT Från 1 juli 2022 finns Lymfologen på Rektorsgatan 2, Helsingborg Det är 5 trappsteg ner för att komma in till lokalen. Parkeringsplats nr 8 till höger om ingången längs Kopparmöllegatan. Buss nr 7, 26 och 27 stannar 5 m utanför vid station ”Slottshöjden”.

Bilder

Detaljer och kontakt
 • Rektorsgatan 2, 254 36, Helsingborg