1. Hem
 2. Annan Helsingborg

LYMFOLOGEN

betyg4.8 Fantastiskt bra(214 betyg)
Rektorsgatan 2, 254 36, Helsingborg
Varmt välkommen till Lymfologen! Här erbjuds du lymfmassage/drännage och koppningsmassage, behandling med Deep Oscillation (djupvågsbehandling), andningsteknik samt lymfatisk konsultation individuellt eller i grupp. Även näringsmätning via bioresonans, käkledsbehandling och ärrbehandling. Läs mer vid respektive tjänst och under rubriken "OM". BETALNING Swish - Kort - Kontant (ta med korrekt summa) Ansluten till epassi Vi tar inte emot Bokadirekts presentkort. FÖRHÅLLNINGSSÄTT & HYGIEN Är du nyligen vaccinerad råder vi dig att vänta med massagebehandling i minst 3 veckor, samma gäller om du är nyopererad. Under pågående antibiotika eller cancerbehandling avråds från massage. I lokalen följer vi självklart rådande restriktioner, vi håller kontaktytor, massagebänk och liknande rengjorda med virus/bakteriedödande medel mellan varje besök. Vid symptom på infektion eller förkylning visar vi ömsesidig respekt och bokar om/av din tid. AV- & OMBOKNING Avbokning / ombokning ska ske senast 24 h innan avtalad tid. Vid av- ombokning inom 24 h, eller uteblivet besök, debiteras 80% av behandlingsbeloppet. Är du försenad till avtalad tid utgår full debitering. Du kan enkelt boka av och boka om din tid med din avbokningskod på bokadirekt.se. Oavsett om det är du eller någon av oss som behöver boka av, kan vi tyvärr inte garantera att det finns annan tid ledig i närtid. Sena återbudstider aviseras via händelser på LYMFOLOGENS Facebook och Instagram.
12202

Boka tjänst

Kostnadsfri information

 • Telefonmöte
  15 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Behandlingar

 • Första besök - Lymfbehandling/massage
  110 minuter, 1 390 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage 3 x helkropp, återbesök
  80 minuter, 2 950 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage helkropp, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage helkropp Deep Oscillation, återbesök
  80 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Käkledsbehandling
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Ärrbehandling MSTR®
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Ärrbehandling - övningsklient
  45 minuter, 450 krMer info
  Boka

Näringsmätning

 • Bioresonans mätning näringsbalans
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka

Coachning välmående

 • Coachning - Livsbalans & Stressreducering
  60 minuter, 870 krMer info
  Boka
 • Lymfrådgivning & hälsocoachning
  60 minuter, 870 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Matilda
5
(8 betyg)
Lymfmassör, kostrådgivare, stress- & hälsocoach
Matilda heter jag och utbildade mig 2018 till stresscoach och sen har utbildningar rullat på. Ju mer jag lär mig, ju mer vill jag lära mig. Varje utbildning ger mig verktyg i min verktygslåda som kan användas i mötet med dig. Allt hänger ihop i vår fantastiska kropp och det blir jag själv påmind om så gott som dagligen. Mitt lymfsystem signalerade första gången under min första graviditet. Jag fick gigantiska fötter och fick höra att så kan det vara när man är gravid. Symptomen försvann direkt efter graviditeten och var sen borta ett antal år men började smyga sig på igen när jag närmade mig 40. För mig är det tydligt hur stress, rörelse och kost påverkar lymfsystemet. Hos mig kan du boka lymfmassage och coachade samtal. I vårt möte fokuserar vi på dig, ditt välmående och de verktyg du behöver. Ser fram emot att möta dig! Med värme Matilda
noImage
Diana Christiansen
4.8
(42 betyg)
Lic. Lymfolog & Lymfyogainstruktör
Hej Det är jag som är Diana. Lic. Lymfolog och Lymfyogainstruktör. Har under många år haft svullnad i kroppen, speciellt i benen. Läkare har sagt åt mig att jag har lymfödem men sedan har det inte blivit mer. Sommaren 2022 började mitt vänstra knä/ben att svullna efter en tävling (orientering) och gav inte med sig. Efter att återigen fått höra att jag har lymfödem av både läkare och sjukgymnast så började jag söka på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv. Med djupandning, egenvård, avslappning och lugnare träning fick det mig att förstå att jag behövde göra justeringar i mitt liv för att må bättre och kunna fortsätta vara aktiv men i lugnare tempo än innan. Bokade en lymfmassörsskurs och nu är jag både lic. Lymfolog och lymfyogainstruktör. Hos mig fokuserar vi på att vara i lugnet där Lymfsystemet fungerar som bäst. Varmt välkommen!
noImage
Mia Falk
4.8
(164 betyg)
Lic. Lymfolog & Coach
Mia Falk - Lic. Lymfolog, MSTR Ärrbehandlare, Käkledsbehandlare, Internationellt certifierad ACC Coach, Kostrådgivare, Hälsocoach och Mindfulnessinstruktör. Sedan 2007 har jag som coach visat människor mot mentalt välmående, främst genom förståelsen för hur vi alla fungerar mentalt. Hur alla tankar, känslor och upplevelser skapas. Sinnesro är som bekant nyckeln till det mesta här i livet. Lymfsystemets betydelse för välmåendet upptäckte jag i början av 2020 efter en operation då höger ben plötsligt svullnade upp. Jag blev förundrad över hur fort kroppen svarade så fort den fick lite hjälp av massage, djupandning, skonsam rörelse och små korrigeringar i livsstilen. Då bokade jag den bästa utbildningen jag kunde hitta som innefattar mycket av helheten - lymfan och livet. Utan lugn och ro i sinnet fungerar inte lymfsystemet optimalt. Så när du vänder dig till mig lägger vi fokus på hela dig, inte bara en enskild del. Varmt välkommen att hitta din väg till hållbart välmående inifrån och ut! / Mia

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
214 betyg
Carolina A.
till Mia Falk
Behaglig massage. Mia är både mycket kunnig och professionell i sitt utförande.

Visa mer

Evelina H.
till Matilda
Matilda var väldigt kunnig på sin sak, omhändertagande, respektfull och anpassade behandlingen utefter mina behov. Väldigt fint bemötande från Matildas sida som är otroligt mån om att det ska kännas bra och vara till nytta för klienten. Behandlingen och samtalet var inte bara avslappnande utan även mycket lärorikt. Jag har nu mer kunskaper i hur jag kan hjälpa mitt lymfsystem framåt. Det var en lugn och harmonisk miljö och jag kände mig väl omhändertagen. Tack så mycket för en ovärderlig behandling och pratstund!

Visa mer

Phattaraporn K.
till Mia Falk
♥️♥️♥️♥️♥️

Visa mer

Camilla A.
till Diana Christiansen
Diana är fantastiskt duktig, lyssnar och ger tips och förslag på hur man kan må bättre. Man blir verkligen lyssnad på, hon tar sig tid för en. Underbar lymfmassage!!

Visa mer

Om företaget

HITTA HIT Lymfologen finns i korsningen Rektorsgatan /Kopparmöllegatan (mitt emot Coop) Det är 5 trappsteg ner för att komma in till lokalen. PARKERING, plats nr 8 till höger om ingången längs Kopparmöllegatan, märkt Lymfologen. BUSS nr 7, 26 och 27 stannar 5 m utanför vid station ”Slottshöjden”.

Bilder

Detaljer och kontakt