Vad vill du boka?

När du bokat din tid och kommer till Stenegården hittar du oss i Rättarbyggnaden. Den röda längan mitt i mot träteatern och dörren till höger hos Rättarbyggnadens Terapeuter och MÅ bra butik.

Bilen parkerar du på stora parkeringen (undvik att köra in på gården) Hjärtligt välkomna önskar vi Anette, Ann-Sofie och Leena.

Kom som du är ! och lämna oss som den du är!

Glöm inte bort att använda ditt friskvårdsbidrag som de flesta får av sitt arbete. Tanken är att det ska användas för att just du ska må bättre och ta hand om din kropp och själ.

Värdekort

BESÖK i BUTIKEN

Har du svårt att komma på Butikens öppettider?
Nu finns det möjlighet för dig att boka en tid hos oss för att få hjälp att hitta just din hudvård, Hitta Dina färger i makupstället.
Kostnaden på 250kr som dras av vid köp.

MÅ Facial Treatment

En vårdande och närande specialbehandling för det känsliga området kring ögonen. Den är svullnadsdämpande, antiage, stärkande och motverkar mörka ringar under ögonen.
Börjar med en rengöring, mjuk massage och ögonkompresser. det hela avslutas med vårdande produkter.
MÅ C-vitaminbehandling
En ansiktsbehandling som ger huden en energikick. Passar vid trött och solskadad hud. Förebygger hudens åldrande och förbättrar dess lyster och spänst. En riktig vitaminkick.
Här börjar vi med en rengöring som följs av en AHA peeling, som förbereder huden inför Serum C. Därefter följer en skön ansiktsmassage som avslutas med en närande mask.
Denna behandling bör man göra som en kur på fem gånger för mesta bästa resultat.
Maria Åkerbergs världsunika nya signaturbehandling Pure cell treatment är en ansiktsbehandling som erbjuder näring i dess mest potenta form.

Behandlingen ökar cellförnyelsen
Gör hudcellerna mera motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster
Påskyndar reparationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.

Behandlingen passar alla. Speciellt när huden behöver stärkas. Det är högintensiv näring som bygger upp på cellnivå.

Användning av färska, nypressade rosenrotstamceller är en nyhet inom hudvård. Behandlingen är helt naturlig. En unik antiagebehandling.

Denna behandling tar 60 min och kostar 1495kr. Behandlingen kan göras som en engångsbehandling men för mesta bästa resultat, bör den göras som en kur om 5 ggr och då är 5:e behandlingen kostnadsfri. För dej och det är du värd ! Välkommen boka Din tid

Ansiktsbehandling

I Järvsö på Stenegården.En mjuk rengörning av ansiktet, följd av en mild peeling och varma handukar. Sedan den härliga ansiktsmassagen innan den närande ansiktsmasken läggs. Behandlingen avslutas med en skön, väldoftande fuktgivande dagkräm och en skön skalpmassage. Vi använder MARIA ÅKERBERG ett svenskt ekologiskt proffessionellt hudvårdsmärke, som tillverkas av ekologiska råvaror av högsta kvalitet som ger närig åt huden,


Askungebehandling
En välgörande och lyxig ansiktsbehandling med rengöring och peeling. Här ligger du i mask två gånger och ansikte och armar får en välbehövlig massage. En fukt och näringsboost för din hud. Speciellt bra efter en vinter för att boosta upp med fukt och näring, eller någon annan gång då huden känns torr och "grå"
Det hela avslutas med skalpmassage. Vi använder oss av Maria Åkerbergs vårdande produkter.
I Järvsö på Stenegården En mjuk rengörning av ansiktet, följd av en mild peeling och varma handukar. Sedan den härliga ansiktsmassagen innan den närande ansiktsmasken läggs. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och en skön, väldoftande fuktgivande ansiktskräm


Vi använder MARIA ÅKERBERG ett svenskt ekologiskt proffessionellt hudvårdsmärke, som tillverkas av ekologiska råvaror av högsta kvalitet som ger närig åt huden,

Elevbehandlingar

Andlig healing, som enkelt uttryckt innebär tillförsel av livsenergi. Man använder sej av sina guider i andevärlden och får hjälp av dem att utföra healingen.
Healing handlar helt enkelt om att återställa kroppens egna självläkande förmåga och det kan ske både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt. Kropp, själ och ande balanseras och kommer i harmoni.
Jag går utbildning för Ingela Collin, som arbetar för Terry Evans i Fanthyttan.


Healing

Detta är en lugn och avstressande behandling. Skön, omsorgsfull och mjuk massage som blandas med helande läkande energier. Kombinationen av healing och massage löser upp både muskulära och känslo-mässiga spänningar och kan sätta igång den personliga utvecklingen. Behandlingen utförs under tystnad, vilket underlättar för dig att bli medveten om känslor och förnimmelser i kroppen.
Massagebehandlingen börjar med att jag tonar in på dina energier, därefter börjar jag massera baksidan av din kropp. Jag kommer även att balanserar dina 7 största chakran genom handpåläggning där jag tar bort obalanser och blockeringar för att sedan tillföra ny energi till chakrat (energicentret) Massagen avslutas med en ansiktsmassage. Behandlingen passar alla, men speciellt stressade själar som behöver komma ner i varv.
Detta är en helt ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan både kroppsligt och själsligt.
Healing handlar helt enkelt om att återställa kroppens egna självläkande förmåga och det kan ske både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt. Kropp och själ balanseras och samstäms.
Allt detta kan komma till dig i olika former.
Ibland omedelbart och tydligt. Ibland så ”tyst” att du inte ser vad som ägt rum förrän det har gått veckor eller månader.
Du kan få uppleva större harmoni och balans i ditt liv.
Förutom att fysiska symptom kan försvinna, kan healingen ta en form vi ofta inte sammankopplar med healing. Till exempel upplösandet av fruktan och spänningar vi burit på under en längre tid. Kanske upplever vi insikt och klarhet i något problem vi kämpat med.

”Om du har tur kommer ditt helande i den form du har förväntat dig. Om du har verklig tur kommer helandet i en form som universum har tänkt ut just för dig, någonting som du själv inte har kunnat föreställa dig” -Eric Pearl

Helandet börjar då du kommer för en healingsession och fortsätter att verka långt efter besöket. Skillnaden mellan andra healingformer och Reconnective Healing® kan liknas vid den mellan uppringt internet och höghastighets bredband. Du behöver inte vara sjuk för att ta emot healingen, det är inte sjukdomen som helas utan du som människa. Vilken form än helandet tar är mellan dig och dessa frekvenser och är speciellt unikt just för dig.

Under själva healingen ligger du på en bänk fullt påklädd, blundar och slappnar av. Jag håller mina händer en bit ovanför din kropp där jag jobbar med energierna. Rekommendationen är 3 sessioner inom 7 till 10 dagar.

Järvsö MÅ bra

En mjuk rengöring av ansiktet ,följd av en mild peeling och varma handukar. Sedan en härlig ansiktsmassage där vi behandlar de orientaliska skönhetspunkterna. En närande ansiktsmask läggs på ditt ansikte och får verka under tiden dina fötter får en skön fotpeeling, lerinpackning och massage. Behandlingen avslutas med en skön,väldoftande och fuktgivande dagkräm.
Vi använder MARIA ÅKERBERG ett svenskt ekologiskt proffessionellt hudvårdsmärke, som tillverkas av ekologiska råvaror av högsta kvalitet som ger närig åt huden,
En mjuk rengöring av ansiktet, följd av en mild peeling och varma handdukar. Sedan tar den härliga ansiktsmassagen vid, där vi behandlar de orientaliska skönhetspunkterna. En närande ansiktsmask läggs på medan du får en skön fotmassage. Behandlingen avslutas med en skön, väldoftande och fuktgivande dagkräm.
Vi använder MARIA ÅKERBERG ett svenskt ekologiskt proffessionellt hudvårdsmärke, som tillverkas av ekologiska råvaror av högsta kvalitet som ger närig åt huden,Skogsrået
120 min 1.300,00 kr Mer info
60 minuter skön avslappnande massage med Maria Åkerbergs Aromaoljor, här kommer vi överens om vilka oljor som ska användas. Därefter följer en 60 minuter Holistisk Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, varma handdukar, massage och avslutande produkter.
Något för dej som behöver stressa av och gå ner i varv eller bara ha en skön stund för dej själv. Vi använder oss av Maria Åkerbergs ekologiska produkter.
Här får du till en början en klassisk massage på rygg, nacke och axlar, som släpper på spänningarna och mjukar upp musklerna ,sen följer en ansiktsrengörning med peeling, skön och avslappnande ansiktsmassage, fuktgivande mask, sedan avslutar vi med serum, ögonkräm och en närande ansiktskräm. Behandlingen är lugnande och ger en god avkoppling med möjlighet att njuta och samla nya krafter.

Behandlingen utförs med hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics. Det är ett helsvenskt företag med eget varumärke och egen tillverkning i Sverige.

Produkternas kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. MARIA ÅKERBERG använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt! Det är du värd!
Här får du till en början en klassisk massage på rygg och axlar, som släpper på spänningarna och mjukar upp musklerna ,sen följer en ansiktsrengörning med peeling, skön och avslappnande ansiktsmassage, fuktgivande mask, serum, ögonkräm och en närande ansiktskräm.
Behandlingen avslutas med Healing.
Healing handlar om att återställa kroppens egna självläkande förmåga och det kan ske både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt. Kropp och själ balanseras och samstäms.

Behandlingen är lugnande och ger en god avkoppling med möjlighet att njuta och samla nya krafter.

Behandlingen utförs med hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics. Det är ett helsvenskt företag med eget varumärke och egen tillverkning i Sverige.

Produkternas kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. MARIA ÅKERBERG använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor, och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt! Det är du värd!

Klassisk Massage

I aromamassagen arbetar man med eteriska oljor. Det är en mjuk, men ändå djupgående massage. Den är bra vid stresshantering då den kan lösa upp fysiska, psykiska och känslomässiga blockeringar. Delkroppsmassage. Kunden bestämmer vad vi ska fokusera på.
Helkroppsmassage som utförs med olja direkt på huden.
Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar
så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.
Underbart avstressande och välgörande.

En stund för dig själv, det är du värd!
Välkommen till Stenegården i Järvsö.
En mjuk men djupgående helkroppsmassage där man arbetar med eteriska oljor. De eteriska oljorna väljs ut efter individens behov och massagens syfte. Du ligger inbäddad under massagen och man blottlägger bara den del som skall masseras. Aromamassagen lämpar sej bra vid stress då den löser upp fysiska, psykiska och känslomässiga blockeringar.
Massage av nacke, axlar, rygg, bröstmuskulatur & ansikte.
Massagen utförs med olja direkt på huden.
Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar
så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.
Underbart avstressande och välgörande.

En stund för dig själv, det är du värd!
Välkommen till Stenegården i Järvsö.
Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd
och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående.
Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande

Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden.
Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar
så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling kan vara enbart en stund för
avslappning och återhämtning eller innehålla moment som
tryck och stretching. Du väljer själv i samråd med din massör.
Massören ger också råd om vad du kan göra på egen
hand för att öka ditt välbefinnande och undvika besvär
till exempel genom träning och stretchövningar , Välkommen till Stenegården i Järvsö
Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd
och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående.
Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande.

Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden.
Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar
så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling kan vara enbart en stund för
avslappning och återhämtning eller innehålla moment som
tryck och stretching. Du väljer själv i samråd med din massör.
Massören ger också råd om vad du kan göra på egen
hand för att öka ditt välbefinnande och undvika besvär
till exempel genom träning och stretchövningar. , Välkomna till stenegården i Järvsö
Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd
och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående.
Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande.

Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden.
Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar
så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling kan vara enbart en stund för
avslappning och återhämtning eller innehålla moment som
tryck och stretching. Du väljer själv i samråd med din massör.
Massören ger också råd om vad du kan göra på egen
hand för att öka ditt välbefinnande och undvika besvär
till exempel genom träning och stretchövningar, Välkommen till Stenegården i Järvsö

LaserbehandlingVid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande

Laserljuset tillför energi till mitokondrien – cellens kraftverk.
Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP), och accelererar/normaliserar ATP produktionen.

Laserterapi är mycket fördelaktigt vid:

Kroniska och akuta åkommor.
Smärta, värk, inflammationer ,muskel/ledvärk, tennis/golf armbåge, reumatiska sjukdomar,Artros, sår, infektioner och mycket mycket annat.

Fördelar med laserbehandling

Snabbare och effektivare behandling
Smärtfri behandling
Goda behandlingsresultat
Kompletterar eller ersätter läkemedel
Inga biverkningar

Hur ofta bör man ta Laser??

Det är helt individuellt och beroende på vilket besvär du har.
Vanligt är 1-10 behandlingar under 1-6 veckor

Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande

Laserljuset tillför energi till mitokondrien – cellens kraftverk.
Lasern påverkar de celler som har nedsatt energiproduktion (ATP), och accelererar/normaliserar ATP produktionen.

Laserterapi är mycket fördelaktigt vid:

Kroniska och akuta åkommor.
Smärta, värk, inflammationer,muskel/ledvärk, tennis/golf armbåge reumatiska sjukdomar ,artros, sår, infektioner och mycket mycket annat


Fördelar med laserbehandling:

Snabbare och effektivare behandling
Smärtfri behandling
Goda behandlingsresultat
Kompletterar eller ersätter läkemedel
Inga biverkningar

Hur ofta bör man ta Laser??

Det är helt individuellt och beroende på vilket besvär du har.
Vanligt är 1-10 behandlingar under 1-6 veckorKlassisk Massage

Provapå en Massage behandling 20 min . om du har ett provapå presentkort och vill ha en längre tid boka då den längd du vill ha,:))

Ögon fix

I Järvsö på Stenegården sätter jag färg på dina Fransar & ögonbryn;).
I Järvsö på Stenegården sätter jag Färg på dina Ögon bryn eller Ögonfransarna;)

Skönt för fötter

En skön & välgörande massage för dina trötta fötter & vader,
Perfekt för dej som går och springer mycket,
Vi har bara ett par och använder dem varje dag......ändå är de ofta bortglömda: våra fötter. . Men ibland behöver fötterna extra vård och skämmas bort riktigt rejält. Bjud dem då på en välgörande kurbehandling.
Underbart för dina fötter.
Efter ett fotbad, peelas dina fötter med en härlig peeling som tar bort döda hudceller och gör dina fötter mjuka, därefter får dom en inpackning för att öka cirkulationen och tillföra fukt och mineraler.
Behandlingen avslutas med en massage och fotkräm


Vi använder MARIA ÅKERBERG ett svenskt ekologiskt proffessionellt hudvårdsmärke, som tillverkas av ekologiska råvaror av högsta kvalitet som ger närig åt huden,


Spa behandling

En kroppspeeling där du masseras med en scrub från Maria Åkerberg som effektivt avlägsnar döda hudceller och gör dig mjuk och len.

Blodgenomströmningen ökar och du blir avslappnad och full av ny energi.

Efter scruben duschar du och blir sedan insmord med en välgörande body lotion eller body balm då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer. Allt anpassas efter din hudtyp.

Välj mellan:
Bodyscrub - Body Scrub är en kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Den fräscha doften kommer av eteriska oljor från Grapefrukt, Rosmarin och Kanel.
Peelar effektivt bort döda hudceller, huden stimuleras vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar, samt verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.
En härlig kroppspeeling som gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk.
Grapefruktoljan är uppfriskande, bra mot celluliter och underlättar nedbrytning av fett. Rosmarinoljan verkar välgörande.

Saltscrub Energy - Oljebaserad kroppspeeling med Havssalt och en uppfriskande doft. Salt Scrub Energy är en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor.
Saltkornen peelar effektivt huden som lämnas mjuk, len och väldoftande.
En mycket effektiv kroppspeeling för dig som inte har så känslig hud.

Saltscrub White Choclate - Salt Scrub White Chocolate är en kroppspeeling med en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och vit choklad. Havssaltet rengör, exfolierar och återmineraliserar huden och vit choklad förser huden med antioxidanter, får dig att må bra och ger dina sinnen lugn och ro. Huden får tillbaka sin lyster och känns härligt återfuktad!

En stund för dig själv, det är du värd!
Välkommen till Stenegården i Järvsö.

Du börjar med att få en härlig body scrub som sätter fart på cirkulationen och ger en ren och mjuk hud. Därefter får du duscha. Sen följer en 60 minuters lång massage till näckens toner. Avkopplande och renande för kropp och själ.
En lång behandling för dej som vill få något extra extra. Börjar med en Salt Scrub White Chocolate, enljuvlig scrub som lämnar huden silkeslen. Därefter en helkroppsmassage. Sen tar vi en liten paus med frukt och juice. Behandlingen avslutas med en holistisk ansiktsbehandling. Det här är en ljuvlig behandling för den ger verkligen avkoppling och livskraft. Den är väldigt uppskattad att få som present.

Stresshantering

Ett program på 12 ggr på 12 månader. Man förbinder sej att gå minst 6 ggr. Vid första tillfället kartläggning och medvetandegörande. Var står jag någonstans. Sen jobbar man individuellt vidare vid varje tillfälle. Stresshantering handlar om att bli medveten om sej själv, i vilka situationer stressas jag upp och hur hanterar jag det. Vid första tillfället ingår en helkroppsmassage. Just för att medvetandegöra var spänningarna sitter i kroppen. Målet med detta program är att hitta de nycklar som gör att man kan hantera vardagsstressen bättre.
Här jobbar vi vidare med bla kosten, motionens betydelse, relationer, arbetssituation etc och hittar verktygen till att hantera och förändra det hela till det bättre. Individuellt utformat att passa just dina behov och var du står i livet någonstans. Målet är att hitta redskap som underlättar i vardagsstressen. Att man kan hantera eller förändra sin situation.

Vaxning av ej önskad hårväxt

I Järvsö på Stenegården Vaxar jag dina ben, bort med oönskad hårväxt
I Järvsö på stenegården vaxar jag dina Ben & bikinilinje
I Järvsö på Stenegården Vaxar jag till Bikinilinjen
I Järvsö på stenegården Vaxar jag bort oönskad hårväxt på din haka och Överläpp
I Järvsö på Stenegården Vaxar jag bort oönskad hårväxt på din Haka eller överläpp;)
I Järvsö på stenegården Vaxar jag dina Ögonbryn! ett smidig sätt att noppa och jämna till;)
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

MÅ bra butiken Mesta Bästa Resultat

För ditt välbefinnande - En stund för dej själv-När kroppen själv får välja

Välkommen till Järvsö & Stenegården en underbar Miljö för Kropp och själ behandlingar...
Önskar du må bra och leva ett aktivt liv?
Hos oss hittar du
Behandlingar för dej som
Ansiktsbehandlingar
Massage :klassisk , medicinsk, aromaterapi, hotstone m.fl
MedicinskLaserterspi LLLT. Stresshantering. Spa behandlingar Färgning av fransar och bryn Vaxning av ej önskad hårväxt Butik med försäljning av ekologiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg Ej avbokade tider debiteras fullt pris

Telefon 073-0431510
Webbsida
E-post
Öppettider Om du inte hittar en tid som passar just Dig!
är du välkommen att ringa : Anette 070 5567097 Ann-Sofie 073 9294831. Leena 073 8074378.
Adress
Stenegård 1 Rättarbyggnaden
82040 JÄRVSÖ
Stenegården