1. Hem
  2. Makeup Johanneshov

Madelene Alfredsson Färganalys och Styling

betyg5 Fantastiskt bra(25 betyg)
Hallvägen 27, 12162, Johanneshov
Välkommen! Färganalys och styling med hållbarhet i fokus
21754

Boka tjänst

Färganalys

  • Färganalys Singel
    120 minuter, 1 499 krMer info
    Boka
  • Färganalys Duo
    180 minuter, 2 599 krMer info
    Boka
  • Färganalys Trio
    240 minuter, 3 599 krMer info
    Boka

Färganalys Grupp

  • Färganalys grupp (7-10pers)
    210 minuter, Från 3 143 krMer info
    Boka
  • Färganalys grupp (4-6pers)
    150 minuter, Från 1 796 krMer info
    Boka

Garderobsanalys

  • Garderobsanalys
    300 minuter, 3 499 krMer info
    Boka
  • Färg + garderobsanalys
    420 minuter, 4 499 krMer info
    Boka

Personlig Shopping/Styling

  • Personlig shopping konsultation
    30 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Personal

noImage
Madelene Alfredsson
5
(25 betyg)
Färganalytiker och stylist
Certifierad färganalytiker med bakgrund inom kostym för film och tv. Vill skapa hållbara garderober genom färganalyser och garderobsanalyser.

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
25 betyg
Jessica K.
till Madelene Alfredsson
Vi var tre kompisar på gruppanalys. Det var en väldigt inspirerande och givande eftermiddag. Madelene känns både proffsig och lyhörd!

Visa mer

Ida Å.
till Madelene Alfredsson
Madelene är helt otrolig! Hon är enormt kunnig inom allt gällande färg och stil men hon är även väldigt varm och ödmjuk. Jag önskar alla kunde få en stund tillsammans med Madelene!

Visa mer

Vivi-Anne L.
till Madelene Alfredsson
Så noggrann och så kul och trevligt att göra färganalys hos Madelene

Visa mer

Viktoria B.
till Madelene Alfredsson
Så himla härligt och värdefullt att gå till Madelene! Det var verkligen kul och intressant att få veta vilka färger som passade just mig. Detta tror jag skulle vara en rolig aktivitet även med vänner. Rekommenderar alla att boka! 🌟🌟🌟🌟🌟

Visa mer

Om företaget

Jag hjälper människor att få ett hållbart förhållande till sin garderob och stil genom personliga möten där vi analyserar färg, form och behov. Välkomna till min studio i Slakthusområdet, Stockholm. Hit kan du komma för en färganalys för dig själv eller i små eller stora grupper. Vi tar reda på vilka nyanser av färg som harmoniserar med din naturliga färgsättning och framhäver ditt bästa jag. För färganalys behöver du vara så nära dina naturliga färger som möjligt. Om du brukar färga ditt hår och ögonbryn/fransar bör du vänta med att boka in färganalys tills du har en liten utväxt på håret och färgen på ögonbrynen/fransarna gått ur. Under en garderobsanalys går vi igenom din garderob och ser vi hur vi kan använda dina befintliga klädesplagg och accessoarer på ett nytt sätt genom styling och omsömnad för att nå dina stilmål. Vi ser vad du behöver rensa ut och vad du behöver lägga till för en hållbar garderob samt vilka dina bästa silhuetter är. Garderobsanalysen sker hemma hos dig. Där garderoben inte räcker till erbjuder jag mina styling och personlig shopping tjänster. Låt mig hitta den perfekta outfiten till det speciella tillfället, eventet eller arbetsintervjun. Mer information om mig och mina tjänster hittar du på min hemsida: www.madelenealfredsson.com För frågor vänligen skicka mejl till: info@madelenealfredsson.com

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Madelene Alfredsson

Bilder

Detaljer och kontakt