Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Manikyr /medicinsk/

Du som vill att dina egna naglar ska vara friska, starka, finformade och ha välskött hud på händerna är varmt välkommen på medicinsk handbehandling!

Detta är en regelbunden behandling som man gör 2-3 gg per månad beroende på individuellt behov.
Behandlingen hjälper dina händer att se fina ut och med välskötta nagla med förbättrad nagelkvalite och tillväxt.

Under behandlingen kommer du att få hud- och nagelrensning, manuellt eller kombinerat med hjälp av nagelslipmaskin. Klassisk handmassage med uppvärmd kompress på.

Medicinsk handbehandling är en fantastisk klassisk behandling som har blivit orättvist bortglömd nu för tiden, men dess syfte är samma som för fotvården - händernas hälsa.

Medicinsk manikyr som handbehandling passar bra till både män och kvinnor . Att känna sig "comme il faut "- varför inte?

Medicinsk Fotvård

Basala medicinsk fotvård utförs alltid från ett hälsoperspektiv.

Jag gör en hälsobedömning av fötterna och tar hand om den synliga som måste korrigeras.
Du kan välja mellan torr fotbehandling eller den klassiska, med vatten, fotbehandlingen. Manuell eller kombinerad med slipmaskin för att nå bästa resultate .

Djup kunskap ligger som vanligt bakom varje medicinsk behandling.

Medicinsk fotvård riktar sig till att förbättra fötternas tillstånd och du kan alltid kombinera den med fot-, ben- eller underbensmassage vilken alltid förbättrar fötternas hälsotillstånd och även hela dig.
Specialistbehandling utför man när basala medicinsk fotvård inte räcker för att nå önskat resultat.
Då använder man extra hjälpmedel vilka kräver särskild kunskap i vissa områden.

Extra hjälpmedel kan vara vissa läkemedel, spangel, bygel, individuella avlasningar, inlägg osv.

Specialistbehandlingen hjälper till att hitta orsaken till problemmet och därigenom fatta rätt beslut om påföljande åtgärder.

Underben / fotmassage

Benmassage

Olika typer av fotmassage beror på kundens behov och önskemål. De skiljer sig från varandra med tidsåtgång och vilka muskler man koncentrerar sig på.

Fotmassage utför man i ca 10-15 minuter och svensk klassisk massage ligger som grund för behandlingen. Lite extra från zonterapi och den bästa från värmeterapi förekommer.

Fot- och underbensmassage tar ca 20 min. Då går man lite djupare på de muskler som lyfter upp hela foten eller håller upp oss när vi går eller står.
Detta är en fantastisk blandning av olika typer av behandlingar. Även här ligger svensk klassisk massage som grund.

Fot-, underben- och benmassage är lite mer avancerad. Då byter man ofta kroppens position under behandlingen för att nå det bästa resultatet.
Fot-, underben- och benmassage kopplas ofta till ryggmassage för just där, på nedre del av ryggen, ligger ofta "svar" på fötternas "frågor".
Denna massagen är ca 30 min lång och utförs i liggande position.

Bäst passande oljor, salvor och krämer används.

Zonterapi /fötter/

Genom denna behandlingen får du slappna av efter jobbiga dagar eller dagliga arbetsbelastningar på dina fötter.

Behandlingen inkluderar zonterapeutiska tryck på vissa punkter på fötter och underben och lite lättare massage med olja som är välanpassande efter dina individuella behov.

Varmt te, fleecetäcke och relaxmusik ingår.

Välkommen!

Medicinsk fotvård /Lyx/ à 100

Medicinsk basala fotvård plus medicinsk fotmassage på 10 min. Man trycker djupare på viktiga fottens punkter för att aktivera blodcirkulation i fötter samt ge djupare relax och välmående.

Priset är 490 kr /med. fotvård/ + 150 kr /massage/.
Välkommen!

Medicinsk fotvård /Lyx / à 110 min

Medisinsk fotvård /basala/ + underben/fotmassage .

Man gör medicinsk fotvård och avslutar den med underben/fotmassage på 20 min. Vi ska gå genom viktiga underben muskler som håller fotten i rörelse , deras fäster och viktiga tryckpunkter. Massagen hjälper återhämta musklernas kraften och elasticitet samt påverkar bra hela kroppens hälsa.

Priset är - 490kr/ med. fotvård / + 250 kr / underben/fot massage /.
Välkommen!

Svensk klassisk massage

Alla känner väl till Svensk klassisk massage. Grundaren Per-Henrik Ling, vår svenska "gymnastikens fader", återhämtade sin hälsa med hjälp av den och gav den till oss som hans bästa arv.

Svensk klassisk massage är muskelbehandling som kan användas för båda generell avslappning men även i behandlande syfte.
40 minuter är dina nu för att testa massagen vilken besegrat Tiden!
Alla känner väl till Svensk klassisk massage. Grundaren Per-Henrik Ling, vår svenska "gymnastikens fader", återhämtade sin hälsa med hjälp av den och gav den till oss som hans bästa arv.

Svensk klassisk massage är muskelbehandling som kan användas för båda generell avslappning men även i behandlande syfte.
60 minuter är dina nu för att testa massagen vilken besegrat Tiden!

Majornas fotvård


Kliniken ligger i den vackra äldre statsdelen Majorna nära hållplatsen och ICA.
Ett lugnt och fint område med bra kollektivtrafik som gör det lätt att ta sig hit.
Här finns en fin och komplett utrustning så våra kunder kan känna sig trygga, bekväma och välkomna.

Jag heter Loba och har varit i branschen mer än i 14 år.
Jag är friskvårdkonsult vilket innebär att ni kan få hjälp av mig som kostrådgivare, PT eller få en terapeutisk massage.
Jag är också medicinsk fotterapeut /YRGO/ vilket betyder att ni kan vända er till mig med alla frågor angående skötsel av fötter och händer.

Nyligen tog jag över Majornas Fotvårds klinik som funnits här mer än i 15 år.
Kliniken riktar sig mot medicinsk fotvård , men ni kan nu få andra behandlingar med samma höga kvalite.
Jag är alltid i läroprocessen och brinner mycket för det jag gör. Jag plockar det bästa av allt jag lärt mig för att ge mina kunder den bästa omtanke och behandling.

Den behandling som jag kommer att välja för er kommer att baseras på traditionella medicinska principer samt utgå från era hälsobehov. Detta betyder att behandlingen kommer att varieras och personanpassas för att nå bästa möjliga resultat för just dig.

Vi har kvällsöppet samt lördagsöppet

Välkommen

Telefon 07 29 29 55 09
E-post
Öppettider mån: 9-16 tis : 13-19
ons: 9-16 tors: 13-19
fre: 9-16 lör: 10-18
Adress
Kaptensgatan 17A
414 59 Göteborg
Majorna
Öppna i Google Maps 🗗