Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinsk Massageterapi

Djupgående och resultatinriktad+ medicinsk behandling inriktat på olika metoder såsom pressur, PNF eller PIR (muskeltöjningar) samt ett individuellt träningsprogram.

Månadserbjudande första besöket! 650:-


Ordinarie pris 695:-

Prova på erbjudande!


Maderotherapy är en ny och effektiv metod som hjälper till att forma låren och rumpan och tar bort celluliter. Man använder specialanpassade kavelverktyg för att massera och i början kan det göra ont, men efter 3-4 behandlingar börjar det kännas bättre. Man behöver 10 sessions för att det ska synas bra resultat.

Man är fri från celluliter så länge man fortsätter dricka tillräckligt med vatten minst 2 L/dag och äter hälsosam kost och rör på sig. Man kan upprepa behandlingen efter en månad om det skulle behövas.

Nu har Maderotherapy kommit till Sverige!

Snabbaste vägen till cellulitborttagning
Maderoterapia - Ny metod för cellulit och fettreducering samt bodysculpting.
Minska Cellulit - Reducera fett - Eliminera toxiner - Lyfta rumpan - Forma lår och ben - Lymfdränerig - Förbättrar blodcirkulationen - Ökar ämnesomsättning - Reaktiverar produktionen av elastin, kollagen och vitamin E - Avkoppling ( trötta ben ).
✔ 100% naturlig
✔ 100% non-invasiv
✔ Nöjda kunder
✔ Inga kontraindikationer, inga biverkningar
✔ Kort behandlingstid / Snabba resultat

6-10 behandlingar rekommenderas. Behandlingen utförs varje eller varannan dag.

1 Provbehandling 895:-
6 behandlingar 5000:- ord 5500 :-
10 behandlingar 9000:- ord 9500:-
Vi erbjuder- 6 x venus freeze och 6 x maderoterapi i kombination för bästa resultat. 

Fakta om Venus Freeze
Venus Freeze, FDA-godkänd maskin som reducerar celluliter och stramar upp huden. Hjäper till att dränera vätska i bindväven och har lymfdränerande effekt.
Vald till den bästa icke-kirurgiska behandlingar flera år i rad. 

Med Venus Freeze patenterade (MP)2 teknologi kan man oftast se resultat efter första behandlingen. Långsiktiga resultat kan uppnås med 6-10 behandlingar.

Behandlingarna sker under en vecka. Det kan gå max 2 dagar mellan behandlingarna. 
Det är en snabb behandling där du slipper gå en gång i veckan i flera veckor. 

Boka en konsultation och en prova-på-behandling innan du bestämmer dig för 895 kr
Massagesystem future without pain. Nu kan man få hjälp och behandling med vår Andullation Massage System Andumedic Pro! Massageterapisystemet med olika vibrationsfrekvenser och infravärme vilket påverkar hela kroppen. Vid frekvent användning har genom oberoende studier och 100.000-tals användare konstaterat lindring av smärta samt förbättrad blodcirkulation och stimulerat lymfsystem. Systemet används i 2000 sjukhus av fysioterapeuter, olika hälsopraktiker och bl a tyska olympiska förbundet. Det medicinska Massageterapisystemet är utvecklad av specialister, det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. Andullationsmassage med djupverkande infravärme ger en stimulans, som utvidgar blodkärlen och får bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en mycket behaglig värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Andullation innebär inte bara stimulera huden och musklerna, men även samspelet av de inre organen. Detta är viktig förutsättning för att behålla din hälsa.

Behandling av framsidan utan att vända på kroppen!
Med andullationsbältet är det möjligt att gå till botten med orsakerna till många besvär. Den riktade tillämpningen av andullation, vågor i buken kan släppa spänningar och sammanklumpning av de inre organen.

Vi stärker din rygg hälsa!
Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Andullationsmassagen är mycket effektiv vid ryggbesvärs behandling.Denna idé var grunden för utvecklingen av en Andullation Massagesystem med 21 motorer och djupverkande infravärme, arbetar precis som en liten massagepraktik. Bäst av allt du slipper ta av dig kläderna och bli insmetad med massageolja och det räcker med 25 min behandling.

Nu har vi ett prova på erbjudande! Ord pris 350 kr

Passa på och boka tid och få en ny upplevelse av vår Andullation Massage System!

~Erbjudande~

En skön och avkopplande massage som släpper spänningar i huvud,nacke och ansikte. Många av våra kunder har frågat om just denna tjänst och nu kan ni boka en tid eller bara droppa in på vår mottagning . Varmt välkommna!

Klippkort

Klippkort 5 gånger a 60 min. 3100:- ordpris 3475Viktigt! Klicka på länken 5 kort första gången därefter så utnyttjar ni klippkortet genom att boka behandlande massage vid nästa bokning.

Betalning sker via e-faktura eller swish 1234701652

Övrig massage

Svensk Klassisk massage är perfekt för dig som vill varva ner efter en lång och stressig dag.

Månadserbjudande till Nya kunder: 350:-

Ordinarie pris 375:-
Passa på och bjud dina nära och kära på en skön stund för endast 850 kr.

75 min Massage inkl huvud och ansikte!

Bokning via Wellnet

En avkopplande Svensk Klassisk massage är perfekt för dig som vill varva ner efter en lång och stressig dag.

Svensk klassisk massage+ medicinsk behandling inriktat på olika metoder såsom pressur, PNF eller PIR (muskeltöjningar) samt ett individuellt träningsprogram.

Klippkort Hälsoresurs

Svensk Klassisk massage är perfekt för dig med spända muskler som vill varva ner efter en lång och stressig dag.
Svensk Klassisk massage är perfekt för dig med spända muskler som vill varva ner efter en lång och stressig dag.

Nyhet!

Massagesystem future without pain. Nu kan man få hjälp och behandling med vår Andullation Massage System Andumedic Pro! Massageterapisystemet med olika vibrationsfrekvenser och infravärme vilket påverkar hela kroppen. Vid frekvent användning har genom oberoende studier och 100.000-tals användare konstaterat lindring av smärta samt förbättrad blodcirkulation och stimulerat lymfsystem. Systemet används i 2000 sjukhus av fysioterapeuter, olika hälsopraktiker och bl a tyska olympiska förbundet. Det medicinska Massageterapisystemet är utvecklad av specialister, det medicinska massagesystemet används framgångsrikt av Tysklands ledande sjukgymnaster, medicinska praktiker och kliniker. Andullationsmassage med djupverkande infravärme ger en stimulans, som utvidgar blodkärlen och får bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en mycket behaglig värmekänsla. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer. Andullation innebär inte bara stimulera huden och musklerna, men även samspelet av de inre organen. Detta är viktig förutsättning för att behålla din hälsa.Behandling av framsidan utan att vända på kroppen!Med andullationsbältet är det möjligt att gå till botten med orsakerna till många besvär. Den riktade tillämpningen av andullation, vågor i buken kan släppa spänningar och sammanklumpning av de inre organen.Vi stärker din rygg hälsa! Ryggont är en av de mest utbredda sjukdomarna bland befolkningen i dag och det har sin förklaring. Andullationsmassagen är mycket effektiv vid ryggbesvärs behandling.Denna idé var grunden för utvecklingen arv en Andullation Massagesystem med 21 motorer och djupverkande infravärme, arbetar precis som en liten massagepraktik. Bäst av allt du slipper ta av dig kläderna och bli insmetad med massageolja och det räcker med 30 min behandling.Nu har vi ett prova på erbjudande. Ord pris 350 kr 30 min. Passa på och boka tid och få en ny upplevelse av vår Andullation Massage System!
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Malmö Relax Center

Vi utför massagebehandlingar som ger bättre livskvalité och tydliga resultat. En avkopplande massage eller medicinsk behandling inriktat på olika metoder såsom pressur, PNF eller PIR (muskeltöjningar) samt ett individuellt träningsprogram.

Vårt mål är att hjälpa patienter med deras problem så att de får långvariga och goda resultat. Genom åren har vi gjort över 15.000 behandlingar.

Malmö Relax Centers mål är att stärka människors hälsa och välbefinnande, skapa förutsättningar för bättre framtidsberedskap och högre livskvalitet.

Erbjuder även massagebehandlingar till företag och hjälper företaget med en integrerad friskvård, allt för att stärka de anställdas hälsa och välbefinnande.

Varmt välkomna till vår nya fräscha lokal på Föreningsgatan 67.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 09.00-19.00
Vi kan även ta emot patienter på helgerna enligt överenskommelse. Om det inte finns lediga tider var vänliga och ring oss.
Adress
Föreningsgatan 67
211 52 Malmö
Rörsjöstaden
Öppna i Google Maps 🗗