1. Hem
  2. Samtalsterapi Göteborg

Malven

Inte tillräckligt med recensioner än
Bangårdsgatan 15 lgh 1311, 411 12, Göteborg
Välkommen att i samtal utforska ditt liv just nu. När du känner att det är något som skaver. Du kanske har något du vill förändra, men inte vet hur. Eller står inför en förändring som känns svår att genomföra på egen hand. Då är det helt rätt att titta inåt, satsa lite tid på dig själv och ditt mående. Mitt fokus är att du skall nå dina mål, oavsett om du vill förändra eller utveckla.
21568

Boka tjänst

Samtalsterapi

  • Samtalsterapi, digitalt möte
    60 minuter, 400 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi, fysiskt möte
    60 minuter, 400 krMer info
    Boka

Personal

noImage
KristinaSamtalsterapeut
Hej och Välkommen. Jag heter Kristina och erbjuder hjälpande samtal. Jag är diplomerad samtalsterapeut. Du är välkommen att boka tid antingen för ett fysiskt möte eller digitalt, vilket som passar dig bäst. Vi har ibland inte tid att vårda relationen till oss själva, men att ta den tiden ger oss bättre förutsättningar i våra övriga relationer.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Hej, Kristina heter jag och jag är diplomerad Samtalsterapeut. Jag har min utbildning via Humanistiskt Lärocentrum vilket jag tycker har varit mycket givande. Många saker vi tänker och känner kommer utan att vi vet riktigt varför och att ägna tid åt sig själv kan hjälpa oss att leva medvetet och göra val vi står för. Låt oss utforska tillsammans vilka val du vill göra. Du är varmt välkommen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07088335 XXVisa nummer

  • Bangårdsgatan 15 lgh 1311, 411 12, Göteborg