Vad vill du boka?

Alla vill eller behöver inte veta allt!
Hos oss får ni själva sätta ihop ert kursutbud och därmed få den kunskap som just ni behöver i er situation.

För er som är listade hos oss på Mama Mia Väla under graviditeten kan vi erbjuda en mängd aktiviteter och kurser, allt för en individuell, trygg vård under graviditet och eftervård. Allt kostnadsfritt.

För oss på Mama Mia är det viktigt att det ska finnas något för alla.

Är du inte listad på Mama Mia Väla? Då är du välkommen att kontakta Mama Mia Välas reception på 040-619 01 00 för vidare information kring hur du kan ta del av vårt kursutbud.

Måndag 16 december

16:00
120 min
Välkomna till en kurs i profylax, där vi lär oss djupandning. Djupandning är porten till att stärka den födande i födandet och som partner att stå bredvid. Vi hjälper er att förstå hur ni tillsammans kan hantera värkarna och födandets alla faser så att ni får en trygg förlossningsupplevelse.

Målet är att stärka kroppens förmåga att föda och stärka din stödperson i sin förmåga att ge stöd. Låt oss lära er hur ni blir det bästa teamet under er förlossning.

Vi samtalar om avslappning, andning och den mentala förberedelsen samt ge er en förståelse för rösten och tankens kraft som kan ge er en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans.

Teori och praktik varvas med olika övningar och hjälper er att förstå hur ni använder profylaxverktygen under förlossningen och hur era roller kompletterar varandra för att föda i trygghet.

Bästa tiden för att gå denna kurs är från och med graviditetsvecka 28.

Varje kurstillfälle innefattar 2 tillfällen á 2 timmar och leds av vår barnmorska och profylaxinstruktör. Ni behöver bara boka in er till första tillfället.

Varmt Välkomna!

Mama Mia Väla

Välkommen till Mama Mia Väla!

Här erbjuds ni Barnmorskemottagning, Ultraljudsverksamhet, BVC, Sexologmottagning i härlig atmosfär där vi alla arbetar hårt för att ni ska känna er trygga och nöjda efter ert besök.

Hos oss kan ni få hjälp med graviditetskontroller när du är gravid, ultraljudsundersökningar (tidiga ultraljud från graviditetsvecka 8) KUB, NIPT och RUL samt tillväxtkontroller. Cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning, Provtagning för könssjukdomar, råd av barnmorska samt BVC.

Varmt Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi har öppet helgfria vardagar
Måndag: 8-19
Tisdag; 8-17
Onsdag: 8-17
Torsdag: 8-17(varannan vecka till 18)
Fredag: 8-14 (varannan vecka till 15)
Adress
Kanongatan 159
254 67 Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗