Maria Elvi Massage & Friskvård AB

Drottninggatan 17, 702 10, Örebro
Vi har öppet som vanligt, välkommen att boka tid Hos Maria Elvi Massage & Friskvård AB är renlighet och god hygien en viktig del. Massören tvättar noggrant händer och underarmar före och efter varje behandling, bänken tvättas ren och det byts till nytt bänkpapper vid varje behandling, golvet skuras efter varje behandling. 
Vill du boka en massagebehandling som är 60 eller 75 minuter lång eller vill du ha en annan starttid än de som föreslås, kontakta mig på mejl så löser vi det.


Boka tjänst

Massagebehandlingar

  • Djupgående massage 30 minuter, 530 kr
    Boka
  • Djupgående massage 45 minuter, 600 kr
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

Om företaget

Klassisk finsk massage är en mer djupgående massageteknik. På så sätt kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Massage mjukar upp muskler, ger smärtlindring, är avkopplande och mycket mer. Har du värk i t ex axlar, nacke eller ländrygg kan massage vara hjälpen. Massage får igång blodcirkulationen och rensar bort slaggprodukter från musklerna. Du kommer att känna dig smidigare och mer rörlig. Jag är utbildad certifierad massageterapeut och har arbetat med massage sedan 2003. Först som anställd och hösten 2005 startade jag min firma och har jobbat heltid sedan dess.

Bilder