1. Hem
 2. Massage Östersund

Maria Fasciaspecialisten

betyg4.8 Fantastiskt bra(42 betyg)
Rådhusgatan 61, 831 37, Östersund
Hej och välkommen till Maria Fasciaspecialisten! Maria Fasciaspecialisten finns både för dig som vill hålla dig i form, förebygga problem och för dig som har ont och vill bli bättre. Som Fasciaspecialist behandlar jag ryggvärk, nackproblem, frozen shoulder, fibromyalgi, ödem, hälsporre, huvudvärk, kroppsbalansering, löparknä, muskelspänningar, musarm/tennisarmbåge, stress mmm. Nu kan du även betala via Klarna hos mig! Varför inte köpa ett presentkort, den perfekta julklappen!

Boka tjänst

Friskvårdsbehandling

 • Fascia friskvårdsbehandling - Nybesök
  60 minuter, 980 krMer info
 • Fascia friskvårdsbehandling - Uppföljning
  60 minuter, 900 krMer info
 • Massage 60 min
  60 minuter, 1 195 krMer info
 • Hårmineralanalys
  30 minuter, 1 995 krMer info

Personal

noImage
Maria
4.8
(42 betyg)
Fasciaspecialist & Näringsterapeut
Certifierad Fasciaspecialist. Utbildad inom- bäckenmobilisering, kroppsbalansering, fascia, anatomi- fysiologi, rygg- nackbesvär, tennisarmbåge, musarm, löparknä, axelproblem, ryggskott, höftsmärta, Diplpmerad Näringsterapeut: Utbildad inom biokemi, mikro- makronäring, kost, näringsfysiologi, klinisk nutrition, vitaminer- mineraler, enzymer, probiotika, hårmineralanalys. Diplomerad Zonterapeut: Utbildad inom fytoterapi, anatomi- fysiologi, akupressur, sjukdomslära, massage.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
42 betyg
Melcher G.
till Maria
Det kändes helt fantastiskt redan efter den första behandlingen. Ser fram emot vad som händer med min kropp och till nästa behandling.

Visa mer

Eva M.
till Maria
Varm o inkännande, förtroendeingivande. Första men inte sista besöket!

Visa mer

Johanna E.
till Maria
Otroligt bra och professionellt bemötande. Fick känslan av att Maria verkligen lyssnar till ens problem och brinner för att hjälpa. Känner mig redan rörligare i kroppen och ser fram emot fler behandlingar. Rekommenderar starkt.

Visa mer

Aina D.
till Maria
Har gått på behandling hos Maria i snart två år, har blivit mjukare i kroppen vill poängtera att jag var mycket stel när jag började, hade problem med höger fot och knä., nu åker jag slalom, längdskidor, går långa promenader leker med barnen på förskolan kryper på golvet med dem, sitter på golvet min kropp känns så bra. ( obs! Jag är 70 år) rekommenderar verkligen denna behandling.

Visa mer

Om företaget

Jag jobbar med den nya effektiva behandlingen Swedish Fascia Vibes. Det är en effektiv och skonsam behandling av hela kroppen. Behandling sker med moderna behandlings verktyg, optimerade för fasciabehandling. Ökar rörlighet och avslappning, förbättrar cirkulation vilket ger smärtlindring samt ökar vätskeflödet. Som utbildad näringsterapeut jobbar jag även med magproblem. Att magen fungerar som den ska är av största vikt. Hos mig kan du göra en hårmineralanalys. Det är ett fantastiskt bra sätt att kolla av hur vitamin & mineralstatusen är i kroppen. Obalanser i dessa påverkar vår kropp och olika symptom kan uppstå. En vitamin & mineralterapi balanserar upp kroppen så självläkning kan ske. Jag utför även kinesiologitejpning, vilket kan ge smärtlindring samt öka cirkulationen i det utsatta området. Det går bra att betala med swish, kort och via Klarna. Behandlingen är godkänd som friskvård. Varmt välkommen! "En kropp utan krämpor är en skattefri förmögenhet".

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 17:00
  • Tis10:00 - 17:00
  • Ons10:00 - 17:00
  • Tor10:00 - 17:00
  • Fre10:00 - 17:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 7381174 XXVisa nummer

 • Rådhusgatan 61, 831 37, Östersund