Maria-kliniken

betyg4.4 Mycket bra(363 betyg)
Vattugatan 7A, 281 31, Hässleholm
Vi välkomnar gamla och nya patienter till vår personliga gyn-mottagning ! Mottagningen är centralt belägen i Hässleholm mycket nära järnvägs- och busstation. På så sätt är det enkelt och snabbt att ta sig hit. Du behöver ingen remiss, och det har ingen betydelse var du bor. Vi är anslutna till landstinget. Observera att det finns fler lediga tider än de som syns här. Vi lägger kontinuerligt ut nya tider, så det kan löna sig att titta in igen om någon dag. Om du inte hittar en tid som passar eller om du behöver en akut tid ring 0451-41040 så hjälper vi dig. . Du kan också skicka ett email till info@mariakliniken.se. Vi erbjuder även digitalt läkarbesök med konsultation av gynekolog via telefon eller internet. Du kan även välja att boka "Privat gynekolog". Här finns ofta lediga tider inom några dagar , och även när ordinarie mottagning är stängd t ex på kvällen. Välkommen till oss!

Boka tjänst

Läkarbesök

  • Gynekolog20 minuter, 300 kr · Mer info
    Boka
  • Privat gynekolog1 150 kr · Mer info
    Boka

person

noImage
Maria-kliniken
(361 betyg)
Specialistläkare gynekolog

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
363 betyg
till Maria-kliniken
👍👍👍
till Maria-kliniken
Vänligt bemötande o kunniga.
till Maria-kliniken
Sen till avtalad tid (inga väntande eller pågående kunder) samt starkt ifrågasättande när man gjort aktiva ställningstaganden.
till Maria-kliniken
Super bra

Om företaget

Mariakliniken är en gynekologisk öppenvårdsmottagning som drivs i privat regi. Vi utreder och behandlar gynekologiska besvär och sjukdomar. Kliniken har avtal med Region Skåne, och våra priser och patientavgifter är samma som i landstinget. Besök hos specialistläkare (gynekolog) kostar 300 kr. Frikort gäller. Observera att om du bokar tid till Privat gynekolog kostar det besöket 1050 kr och frikort gäller ej. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Mottagningen är trivsam, och har en hemtrevlig och avslappnad atmosfär. Den är centralt belägen i Hässleholm endast ett stenkast från järnvägs- och busstation. På så sätt är det enkelt och snabbt att ta sig hit. Du är välkommen till oss var än du bor. Vårt mål är att du som patient hos oss ska känna trygghet, kvalitet och omtanke!

Bilder