Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Akupressur är en form av massage. Akupressören trycker, vanligtvis med fingrarna, på olika punkter på kroppen för att uppnå medicinska effekter såsom smärtlindring.
Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt.
Det här är en kombination av två typer av massage i ett paketpris.
Indisk huvudmassage kan rekommenderas för alla som behöver koppla bort från stress, slappna av, bli av med huvudvärk och spänning i nacken och skulderpartiet eller som bara vill unna sig en stund av avkoppling och njutning.
Reiki är en naturlig healing-teknik som utförs genom handpåläggning. Väldigt avslappnande och har många positiva verkningar.
Enligt zonterapin kan kroppen indelas i olika lodräta skikt, zoner, från huvud till fötter och händer. Vid obalans eller sjukdom reagerar zonpunkterna för respektive organ med att ömma. Behandling ges genom att trycka på dessa och stimulera energi och blodgenomströmning till det sjuka området.

Marihas Akupressur

Jag utför behandlingar som Akupressur, Aromamassage, Indisk Huvudmassage samt medial rådgivning.

Visa kontaktinformation
Adress
Nygatan 1
673 32 Charlottenberg
Öppna i Google Maps 🗗