1. Hem
 2. Fotvård Hässleholm

Marlenes Fot & Fiiling

betyg4.8 Fantastiskt bra(256 betyg)
SVEDJEMARKSGATAN 19, 281 37, Hässleholm
Välkommen till Marlenes Fot & Fiiling! Jag finns på Svedjemarksgatan 19 i Hässleholm, i en varm och ombonad miljö. Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut och är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Jag utför medicinsk fotvård samt fotvård som friskvård, då jag även tar emot epassi. Hos mig kommer du som behöver medicinsk fotvård och hjälp med diverse åkommor som drabbat din fot, såsom fot/nagelsvamp, nageltrång, vårtor, liktorn, förhårdnader eller hälsprickor. Jag hjälper dig med åkommorna samt ger dig egenvårdstips så du även själv kan underhålla fötterna hemma. Jag tar även emot dig med diabetes eller reumatism. Har du besvär med överbelastningsskador som hälsporre eller hälkuddesymdrom eller problem med hallux valgus, hammartå eller hallux rigidus? Jag hjälper dig att tejpa din fot eller tillverka ortos i silikon för att avlasta din fot. Varmt välkommen även du som vill förebygga för framtida besvär eller bara njuta av en avkopplande behandling/massage. Det går även bra att ringa mig på tel: 0760111929 så löser vi en tid som passar dig!
9257

Boka tjänst

Medicinsk behandling

 • Medicinsk fotvård
  60 minuter, 590 krMer info
  Boka
 • Fotgympa
  Mer info
  Boka
 • Hembesök medicinsk fotvård. OBS! endast bokning via telefon
  65 minuter, Från 690 krMer info
  Boka
 • Medicinsk delbehandling
  30 minuter, 390 krMer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård plus
  75 minuter, 740 krMer info
  Boka
 • Onyfix - nagelkorrigering
  45 minuter, Från 450 krMer info
  Boka
 • Vårtbehandling med Verrutop
  30 minuter, 450 krMer info
  Boka
 • Korrigerande ortoser (silikonavlastning)
  45 minuter, 450 krMer info
  Boka

Friskvårdsbehandling

 • Klassisk fotvård (friskvård)
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Fot,- och underbensmassage med tryck på zoner (friskvård)
  45 minuter, 490 krMer info
  Boka
 • Spa fot & Fiiling lyx (friskvård)
  90 minuter, 995 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Marlene
4.8
(256 betyg)
dipl. medicinsk fotvårdsterapeut
Välkommen till Marlenes Fot & Fiiling! Jag finns på Svedjemarksgatan 19 i Hässleholm, i en varm och ombonad miljö. Jag är utbildad medicinsk fotvårdsterapeut och är medlem i Sveriges Fotterapeuter. Jag utför medicinsk fotvård samt fotvård som friskvård. Jag tar även emot epassi. Hos mig kommer du som behöver medicinsk fotvård och hjälp med diverse åkommor som drabbat din fot, såsom fot/nagelsvamp, nageltrång, vårtor, liktorn, förhårdnader eller hälsprickor. Jag hjälper dig med det du behöver för att må bättre i foten samt ger dig egenvårdstips så du även själv kan underhålla fötterna hemma. Jag tar även emot dig med exempelvis diabetes eller reumatism. Har du besvär med överbelastningsskador som hälsporre eller hälkuddesymdrom eller problem med hallux valgus, hammartå eller hallux rigidus? Jag hjälper dig med träningstips och kan även tillverka ortos i silikon för att avlasta din fot. Varmt välkommen även du som vill förebygga för framtida besvär eller bara njuta av en avkopplande behandling/massage. Det går även bra att ringa mig på tel: 0760111929 så löser vi en tid som passar dig!

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
256 betyg
Sanna T.
till Marlene
Inlyssnande och väldigt trevlig och fötterna blev fiiiiina :)

Visa mer

Kent L.
till Marlene
Mycket bra

Visa mer

Inger O.
till Marlene
Skicklig och omtänksam 👍

Visa mer

Eva K.
till Marlene
En super härlig upplevelse.så skönt och skickligt.

Visa mer

Om företaget

Medicinsk fotvård samt fotvård som friskvård utförs av utbildad medicinsk fotvårdsterapeut. Kom för att förebygga, behandla eller bara koppla av från livets alla måsten! Ta hand om dina fötter - de ska bära dig genom hela livet!

Bilder

Detaljer och kontakt