Massör/Stresscoach Martin Kagemark

betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Banvägen 14, 131 41, Nacka
Jag erbjuder dig Friskvårdmassage och Stresscoachning. Jag är diplomerad friskvårdsmassör i svensk klassisk massage vid Stockholm Massage Academy. Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag är även diplomerad friskvårdsmassör i svensk klassisk massage vid Stockholm Massage Academy. Jag verkar främst inom Stockholmsområdet och vänder mig både till privatpersoner och företag. Du har valfriheten att boka en tid hos mig i Nacka, eller hemma hos dig. För hembesök hos dig, vänligen kontakta mig för bokning på martin.kagemark@telia.com. För bokning av stresscoachning erbjuder jag även samtal online. Är ni en större grupp och vill ha mer kunskap om stress och stresshantering i arbetet eller rent av privat? Boka gärna in mig som föreläsare i ämnet, antingen timvis eller under en heldag. Kontakta mig för priser.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
till Martin Kagemark
Datum stämmer inte, men behandlingen var magiskt bra! Så duktig, mjuk och inkännande. Kombinerade behandling av låsningar och riktigt mjukgörande djup och lugnande massage. Mina allra bästa rekommendationer!
till Martin Kagemark
Martin förhindrar mina ryggsmärtor med sin massage. Lugn och harmonisk miljö för massage. Älskar det!
till Martin Kagemark
Utmärkt genomgång av min krokiga kropp. Kommer tebax efter julhelgen 👍🏼😃

Om företaget

Jag erbjuder dig Friskvårdsmassage och Stresscoachning Jag är diplomerad friskvårdsmassör i svensk klassisk massage vid Stockholm Massage Academy. En handfast och mycket lugnande, djupverkande svensk klassisk helkroppsmassage, som ger total avslappning muskulärt och mentalt. Den ökar bland annat blodcirkulationen och löser upp stressrelaterade spänningar, samt har en lugnande effekt på det centrala nervsystemet. Som avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning erbjuder jag dig individuella coachsamtal inom stresshantering. Jag hjälper dig strukturera upp din vardag där du får tips, verktyg och konkret vägledning i stresshantering. Mitt arbete görs under tystnadsplikt.

Bilder