Vad vill du boka?

Välkommen till Din LivsstilsResurs

Behandling på AktivFysio
Svensk klassisk massage för företag och privatpersoner
Kombinerar klassisk djupgående massage med idrottsmassage för bästa effekt.
Utför triggerpunktsbehandling och terapeutisk stretch när det behövs.
Ger råd om övningar och töjningar som du själv kan göra hemma för att öka smidigheten i musklerna och snabbare komma till rätta med obalanser.
Vid behov görs även hållningsanalys och olika muskeltester.
Behandlingen är individuellt anpassad till dina behov

Mer information om massage, mig och mitt företag finns på hemsidan www.livsstilsresurs.se 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage / Massageterapi

Lugn och avslappnande massage för dig mycket värk och/eller stress.
Nina är certifierad massör och diplomerad massageterapeut. Hon jobbar med djupgående massage och det finns inslag av triggerpunktsbehandling, dvs hon trycker lite extra på vissa punkter för att få spänningar att släppa.
Nina är certifierad massör och diplomerad massageterapeut. Hon jobbar med djupgående massage och det finns inslag av triggerpunktsbehandling, dvs hon trycker lite extra på vissa punkter för att få spänningar att släppa.

Coaching

Under ett konsultationssamtal diskuterar vi dina mål & önskemål och eventuella hinder och hur vi gemensamt kan uppnå en förändring.

- hälsocoachning
- vilken behandling som passar dig bäst
- Produkter för en hälsosam och hållbar livsstil
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Massage på Aktiv Fysio

Välkommen!

Din LivsstilsResurs erbjuder tjänster inom massage, hälsocoaching och stresshantering samt försäljning av produkter för en hälsosam och hållbar livsstil.

Jag som driver Din LivsstilsResurs heter Nina och är av Branchrådet Svensk Massage certifierad massör med många års erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Min specialinriktning är stressrelaterade besvär, muskelobalanser samt rehabilitering efter sjukdom och skada som ett komplement till annan behandling så som fysioterapi (sjukgymnastik). Förutom massör arbetar jag även som stress- & friskvårdsterapeut och arbetsmarknadskonsulent samt inom arbetslivsrelaterad rehabilitering. Jag utbildar också mig till kost- och hälsocoach via Paleo Institute.

Jag utför klassisk svensk massage och idrottsmassage i såväl behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och rehabiliterande (efter en skada eller sjukdom) som i förebyggande syfte. Hos mig kan du även få avslappningsmassage för att komma ner i varv och återhämta dig. Efter en enklare undersökning kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som är bäst för just dig. Mitt fokus ligger på dig och ditt välbefinnande.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag: 7:30 - 19:00
Tisdag: 15:15 - 19:45
Fredag: 7:30 - 19:00
Hittar du inga passande tider kan du kontakta mig så försöker vi lösa det.
Adress
Henry Dunkers Plats 4
252 67 Helsingborg
Helsingborg
Öppna i Google Maps 🗗