Massageakuten Gävle

betyg4.9 Fantastiskt bra(55 betyg)
Vattugatan 4B, 802 64, Gävle
Jag har indraget körkort till och med 7 juli på grund av fortkörning så har för nuvarande paus med hembesök, till dess kan jag tyvärr endast erbjuda massage i mitt vardagsrum. Under alla bokningar där vi är i mitt vardagsrum så kommer det endast vara du och jag i min lägenhet, så du behöver inte vara orolig att andra kommer vara närvarande. _______________________ Detta är mitt deltidsjobb så därför kommer det nästan uteslutande vara tider på eftermiddagar och helger. Numera använder jag munskydd under alla mina behandlingar. Bokar ni ambulerande massage för två eller fler så innebär detta 100:- rabatt för respektive parter. Exempel. är ni två så får ni 100:- vardera, är ni tre efter varandra så får samtliga tre 100:- rabatt. Vill ni boka massage i ett sällskap på tre eller fler så kan det vara lättast att höra av sig på sms eller email så hör jag av mig så snart jag kan. Det finns nu inlagt alternativ i listan för sällskap av två personer. Detta bokningsalternativ är för att undgå tidsblockering som jag har lagt in för att hinna emellan mina kunder samt en kvart extra för att det inte ska bli stressigt i bytet personer emellan och för att jag ska ha tid att rengöra och förbereda massagebänken inför nästa.

Boka tjänst

 • Massage, massörens vardagsrum - läs "Mer info"30 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Massage, massörens vardagsrum - läs "Mer info"45 minuter, 545 kr · Mer info
  Boka
 • Massage, massörens vardagsrum - läs "Mer info"60 minuter, 595 kr · Mer info
  Boka
 • Massage, massörens vardagsrum - läs "Mer info"90 minuter, 795 kr · Mer info
  Boka
 • Massage, massörens vardagsrum - läs "Mer info"120 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jesper Vestman
(55 betyg)
Diplomerad massör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
55 betyg
till Jesper Vestman
Jesper har en vänlig, respektfull och omtänksam utstrålning. Han masserar på djupet! Kort sagt han är suverän och i en klass för sig! Jag har gått till olika massörer i mitt liv, men Jesper överträffar dom alla! Min kropp har fått ny energi! Sonja Kubulenso Gävle
till Jesper Vestman
Klassisk massage med en massör som är lyhörd. Kan ge massage på djupet och anpassa belastningen efter behov
till Jesper Vestman
Andra gången och lika nöjd!
till Jesper Vestman
Otroligt bra massage

Om företaget

Jesper heter jag som har detta företag, jag är diplomerad massör inom svensk klassisk massage. Jag masserar både kunder hemma i mitt privata vardagsrum samt åker ut till mina kunder och masserar i er lokal/hem. Jag tar med allt som behövs så det enda ni behöver är yta att ha massagebänken på samt att jag ska kunna ta mig runt bänken. Tar emot följande betalningsmetoder på plats: Swish, kontant, actiway eller epassi.

Bilder