1. Hem
 2. Massage Malmö

Massagerummet

betyg4.9 Fantastiskt bra(76 betyg)
Stora Trädgårdsgatan 3D, 211 28, Malmö

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Lymfdränage, Laserbehandling
  45 minuter, 700 krMer info
 • Massage och/eller mobilisering
  45 minuter, 700 krMer info
 • Massage och/eller mobilisering
  30 minuter, 540 krMer info

Behandlingar

 • Massage och/eller mobilisering
  60 minuter, 1 080 kr

Massageterapeut

noImage
Pauline Bürgermeister
4.9
(76 betyg)
Massageterapeut
Presentkort
noImage
Rachid Toufik
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
76 betyg
Mahina H.
till Pauline Bürgermeister
Haft så ont i rygg och nacke och testat andra ställen men ej funkat. Massagen här som Pauline utförde gör att jag nu känner mig rörlig och det kändes tryggt! Rekommenderar starkt!

Visa mer

Ronny G.
till Pauline Bürgermeister
Nöjd

Visa mer

Marie J.
till Pauline Bürgermeister
Alltid bästa massagen!

Visa mer

Petra B.
till Pauline Bürgermeister
Har gått hos Pauline i X antal år och som vanligt vet hon var hon ska trycka för att mjuka upp kroppen. Hon är lyhörd och gav mig lite övningar för att underhålla kroppen bättre.

Visa mer

Om företaget

Massagerummet startade 2014 av Pauline Bürgermeister och Rachid Toufik, båda är utav branschrådet certifierade massörer och de är under ett års tid utbildade i ortopedisk- och idrottsmedicin för massörer på Idrottsmedicinskt center - IMC i Malmö. Pauline är certifierad massör och är vidareutbildad i ortopedisk- och idrottsmedicin vid Idrottsmedicinskt center i Malmö. Hon har cirka tjugo års erfarenhet av kroppsterapeutiska behandlingar. Vidare är Pauline tränings- och kostkunnig och är behjälplig med att lägga upp kost- och träningsprogram jämsides med behandlingen. Ibland behövs det stöd för en livstilsförändring. Pauline är utbildad beteendevetare och är som sådan väl insatt i vilka mekanismer som styr om vi når våra mål eller inte. Rachid är certifierad massör och är vidareutbildad i ortopedisk- och idrottsmedicin vid Idrottsmedicinskt center i Malmö. Han är också utbildad personlig tränare vid PT-skolan i Stockholm och har en grundtränarutbildning från STAC i Ronneby. Han har cirka tio års erfarenhet av kroppsterapeutiska behandlingar. Jämsides med behandlingen så hjälper Rachid till med tränings- och kostprogram. Rachid är även internationellt certifierad coach, så vill du ha ett helhetsgrepp om din livssituation så att både den fysiska och psykiska hälsan förändras så skräddarsyr vi ett paket och Rachid är med som stöd och coach hela vägen.

Bilder

Medlem i Komplementärmedicinska RiksförbundetMedlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet
Detaljer och kontakt