1. Hem
 2. Massage Östersund

Massageterapeut och Kinopraktiker Urban Larsson

betyg4.9 Fantastiskt bra(113 betyg)
Krondikesvägen 95A, 831 60, Östersund
Jag erbjuder djupgående Massageterapeutiska, Kinopraktiska behandlingar samt Laser både i förebyggande och rehabiliterande syfte. Om ni använder Benify så lägg en beställning i Benifyportalen innan ni anländer till min praktik för behandling. Ni måste själva hålla koll på om ni har innestående Benifybokningar tillgodo. Tänk dock på att Benifyportalens utgångsdatum ej har koll på om ni har använt den eller ej. Den måste användas inom ett år från beställning.
19232

Boka tjänst

Övrigt - Annan

 • Massageterapi Kinopraktik 25 minuter
  25 minuter, 500 krMer info
  Boka
 • Massageterapi Kinopraktik 55 minuter
  55 minuter, 800 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Urban
4.9
(113 betyg)
Massageterapeut och Kinopraktiker
qliro
Jag utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2002. Under åren har jag sedan utbildat mig vidare inom Kinesiologi, Naprapati och Sjukgymnastik för att få mer bredd i mina behandlingar.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
113 betyg
Cathrine S.
till Urban
Lite brydd först. Mörk entrérum - lite skumt(trasiga lampor visade det sig) bra bemötande och en rejäl genomkörare flera bra tips.

Visa mer

Tina S.
till Urban
Kändes verkligen som att behandlingen jag fick var skräddarsydd efter vad jag beskrivit att jag har problem med. Jag är så nöjd!

Visa mer

Zandra E.
till Urban
Bästa massören/kinopraktorn!

Visa mer

Dennis J.
till Urban
En som faktiskt kollar vart problemet ligger vid värk, rättar till, förklarar, super trevlig och mycket bra resultat. Kommer att återkomma utan tvekan!

Visa mer

Om företaget

Jag utbildade mig till Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2002. Under åren har jag sedan utbildat mig vidare inom Kinesiologi, Naprapati och Sjukgymnastik för att kunna erbjuda mer bredd i mina behandlingar.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Se tidsbokning för lediga tider.
 • 7030341 XXVisa nummer

 • Krondikesvägen 95A, 831 60, Östersund