Vad vill du boka?

Nu är jag klar med min utbildning till Naturkosmetisk Hudvårdsterapeut för att kunna ge hjälp, tips råd och få lära ut, vad som är viktigast för Dig o din hud.
Microneedling är min senaste behandlingsmetod som är den mest effektiva vid Striae, Celluliter, Acne o acneärr men är också en riktig Rejuvenating (Hudföryngring) 
Nu tar jag  även in svenska HH mineral cosmetics. Mineralsmink som INTE har Bismuth eller andra giftiga , cancerframkallande eller kliande ämnen. Jag erbjuder även vardags-make-up med personligt schema. Ring gärna för bokning av 1 kostnadsfri sådan. ( gäller t.o.m Maj) Utförs gärna även som grupper om 4 personer. 


Ögon

Endast färgning (ej plock)
Ge dina ögon ett lyft genom att ha fina vårdade ögonbryn.
Från 150:-
Endast fransarna färgas.
Från 300:-
Böjer fransarna vackert uppåt,vilket gör att ögonen verkar större.Samtidigt vårdas fransarna. Till skillnad från den mekaniska metoden med ögonfransböjare och tack vare den speciella vårdkomponenten med collagen och cystein så formas fransarna mjukt och håller 6-8 v. Behandlingen tar c:a 0,5 tim.
och för ytterligare 100:- får du även fransfärgning direkt efter permanenten. Kom ihåg att säga till då du bokar!

Ange i meddelanderutan vid bokningen

Tjänster

Denna tjänst användes av mig själv, vid korrigering av uttagna presentkort. Önskar du handla produkter,så får du gärna boka tjänsten "produktköp/fråga" Tack och välkommen!
Vid detta bokade tillfälle,så är jag närvarande för att ge dig info o personliga tips. Du väljer själv,vad du önskar prova,på plats. Skulle jah sakna just de produkter du önskar handla så beställer jag dom så snart jag kan. Allt smink är utan Bismuth o parabener. (Bismuth är en restprodukt från koppar,som är starkt allergen,cancerogen o finns i samma giftgrupp som Arsenik. Finns tyvärr i väldigt mycket smink idag.)

Alternativmedicinsk behandling

Via ytterörat behandlas kroppens obalanser. Dessa obalanser skapar besvär,såväl psykiska som organiska.Effektiv vid t.ex vikt, rökavvänjning,depression, huvudvärk, tinnitus, käkar, värk, trauman ,sömn m.m
Grundläggande är oftast att även rensa kroppen från gifter, som är en stor orsak till obalanser och lidande.
Läs mer på hemsidan. www.massagezonen.se
Från 350;-
Behandling genom eletrolyt-fotbad är en kroppsavgiftning.Utsöndring sker via urin,tarm och hud,både under och efter behandlingen.En mindre del av toxinerna utsöndras via fötterna i vattnet.
Kroppens celler återfår sin naturliga balans och fungerar bättre.Köp bonuskort med 6 behandlingar och betala för 5.
Kan även tas som enstaka behandling.
Priset justeras vid betalningen.
Testen görs med fingerstick och sänds till Cambridge ,för analys.
Matintolerans är orsak till de flesta symptom som vi med tiden också uppsöker sjukhuset för.Allt ifrån gaser i magen till blodtrycksförändringar/hormonstörningar /hjärt och kärlsjukdomar m.m
Den utgör mycket större fara än matallergi just för att den är okänd. Den nedsätter med tiden även ditt immunförsvar.
Du erbjuds självklart även behandling!
Hälsoinvestering 2770:- (80 vanor),
3270:- (120 vanor), och den största till 3770:-(200 vanor)
Hämta gratis symptomchecklista hos mig.
Genom att massera zoner under och på fötterna kan man hälpa kroppen att självläka sjuka organ.En behandlingsmetod som har en fantasktisk bredd av användningsområden.

Ansikts & SPA-menyer

Före kurbehandling bör huden förbehandlas hemma under 2-4 veckor.
Boka därför in en gratis hudanalys så gör vi planeringen av ev behandling vid besöket. Medtag din agenda.
Vid behandling utan att rekommenderad förbehandling skett,får kund skriva under att jag inte kan garantera ett lika bra resultat

Vi manipulerar hudens pH med både mjölk o sockersyra på ett kontrollerat , säkert och effektivt sätt för en snabbare cellförnyelse med minimum av biverkningar.
Processerna tar 6-8 veckor beroende på hudens kondition. Bokad kur med 3 beh kostar 1870:-
Bokad kur med 5 behandlingar kostar 2975:-

Havets gåva till vår hälsa!
En varm alginpackning med spirulina och knöltång appliceras över din kropp. Algerna rensar din kropp på gifter, För bästa effekt börjar vi med en bodyskrubb.
Behandlingen utförs INTE på gravida och de med sköldkörtelproblem samt vid högt blodtryck.

Boka 3 behandlingar och betala för 2 !

Rengöring,hudanalys, peeling,dekolletagemassage, ansikts o ögonmassage. Ansiktsmask efter hudtyp o ålder samt önskemål från kunden. Avslutas med fukt och en ögonkräm

Vi skräddasyr efter dina egna behov med produkter och dofter som passar män. OBS! Kom nyrakad,
Pris 30 min 325
( 50 min 475 ) bokas via tel
( 65 min 625 ) bokas via tel
Klassisk ansiktsbehandling som inleds med massage av rygg,axlar & nacke. Avslutas med frans & brynfärgning. c:a 90 minuter.
Djuprengörande o uppstramande ansiktsbehandling. Rengöringsmask i 2 steg som tar bort de svarta knopparna på pormaskarna. Passar de flesta hudtyper. Läkande vid Acne. Denna behandling ersätter portömning. Vi börjar med rengöring. Därefter värms huden upp med infrarött ljus. Du får en lymfriktig ansikts, ögon ,dekolletagemassage samt en vitaminmask. Avslutas med fuktkräm o ögonkräm.

Kurbehamdling 3 ggr 1100:-
Vi börjar med rygg o nackmassage-alternativt fotmassage.
Rengöring-hudanalys-peeling-ansiktsvatten. Mask efter hudtyp.
Varma handdukar läggs ibland över ansiktet som förstärks med infraröd värmelampa. Portömning vid behov. Kan även innehålla borttagning av Milier om så önskas.
Massage av dekolletage,axlar, nacke, ansikte o ögon. Avslutas med lätt lymfdränerande massage. Applikation av C-vitamin-serum med rosenrot. Ev förstärkning med infraröd värmelampa. Avslutas med en närande olja av havtorn eller morot, vitaminmask eller fuktkräm-
Pris från 600:-

Mycket snabb metod,med remsor.
Remgöringskräm med choklad/kaffe. Huden peelas med en choklad/kaffe-peeling med finfördelade jojobakorn. Med en varm chokladolja, får du en ljuvlig ansikts, ögon, nack o dekoletagemassage. Nu får ditt ansikte njuta av en ansiktsmask med samma tema. Behandlingen avslutas med en exlusiv fuktkräm med choklad,havtorn o kaffe.
2 ggr för 800:- inom totalt 6v. under introduktionsperioden. (vet ej hur länge )
En exklusiv behandling som passar de flesta hudtyper.
Hudrengöring o peeling. Huden värms upp med infraröd värmelampa. C-vitaminserum o rosenrot appliceras på huden. Behandlingen avslutas med en intensivkräm med havtorn.
Önskad effekt: Kan bleka pigmentfläckar, reducera linjer, huden återfår spänst o lyster.
-kan reparera solskador- kan läka mildare acne.
Efter en C-vit behandling får huden INTE utsättas för solljus på minst 3 dygn !
490:-
Dina fötter peelas med en kraftig kaffe/chokladskrubb,som efterföljs av en chokladinpackning. Fortsättning som Himla-fötter förutom att fötterna masseras med varm chokladolja.
Borttagning av lack kostar 70:-.
Boka 2 behandlingar så bjuder jag på den 3:dje (inom 2 månader)
Vi börjar med at peela dina fötter, som efterföljs av en varm ler eller alginpackning, fixning av nagelband, samt borttagning av förhårdnader. En ljuvlig fot/ vadmassage. Avslutas med lackning.(medtag eget lack, så här i början) Borttagning av befintligt lack kostar 70:- -ej inkluderat i taxan.
450:-
Rengöring, peeling, hudanalys. Här får Du njuta av en exklusiv algmask med spirulina, knöltång, havtorn med Omega 3,6,7 o 9. Algmasken är cellaktiverande, cirkulationsökande samt åtstramamde, En energikick för trött och åldrad hud!
Du får en lymfriktig massage för ansikte, ögon, nacke o dekolletage samt en vitaminmask. Avslutas med fuktkräm och ögonkräm.
Pris 500
Kurbehandling 2 ggr 930
Galvanisk djuprengörande och återfuktande ansiktsbehandling med patenterat serum och Q10 för bl.a reducering av linjer och rynkor. .Du kan också beställa ditt eget hemmaspa.Ekonomiskt smart.
En kraftfull skrubb med kaffe, choklad, havssalt,havtorn o mint. En oslagbar kombination som ger mycket goda effekter mot celluliter. Kaffe verkar utrensande o stimulerar lymfsystemet. Behandlingen avslutas med en härlig kroppsmassage med en kroppslotion innehållande choklad, kaffe, apelsiner o havtorn. Behandlingen utföres EJ på gravida o de med högt blodtryck!
550:-
Boka 3 o betala för 2
Du ligger skönt inbädddad på rygg med knäkudde.
Du får Peeling, oljeinpackning med värme,fixning av nagelband samt borttagning av förhårdnader. En ljuvlig fot & vadmassage. Avslutas med lackning .
Du kan få 1 kostnadsfri konsultation ,där Du får veta vad som blir lämpligaste behandlingen just för Dig. Jag rengör och använder sedan lupplampa. (Tag därför gärna med din makeup som du kan applicera efteråt om så önskas. Kan göras vid spegel på kundtoalett). Givetvis vill jag även veta dina önskningar också. Välkommen ! Lämna gärna smyckena hemma eller lägg dom i din plånbok vid besöket så dom inte kommer bort. Tack!
Du får en kraftfull skrubb på benen med kaffe,mint, havtorn,choklad o havssalt.
Mycket effektiv behandling mot celluliter. Behandlingen utföres EJ på gravida o de med högt blodtryck.
Pris 275:-
Boka 3 behandlingar inom 6 veckor o betala för 2.
Vi börjar med en skön avslappnande rygg o nackmassage. Vi fortsätter med rengöring,hudanalys och peeling. Vi skräddarsyr fortsatt behandling efter dina önskemål och rådgivning från oss. Här ingår också våran exklusiva c-vitaminbehandling med rosenrot.
Pris från 790:-,beroende på behandlingens tidsåtgång.
Rengöring, peeling och hudanalys. Huden värms upp med infrarött ljus. Vi använder en kraftig djuprengörande lera med Havtorn. (en av världens dyraste oljor). Vid behov porrengöring. Rekommenderas för fet o oren hy, Avslutas med fettfri kräm rik på C-vitamin o Echinacea. Krämen smälter in i huden och reducerar talgproduktionen.
Pris 500
Kurbehandling 3 ggr 1200:-
Underbar, mjuk lugn punktmassage för hela ansiktet. För bästa resultat bokas den som serie. 1 gång/v i 4 veckor.
Den optimala inpackningar som gör din hud sammetslen,rensar kroppen på slagg. När du ligger inpackad i värme får din kropp o ansikte en massage med en varm ekologisk chokladolja. Efter en dusch får du en helkroppsapplikation med chokladlotion. Undvik vita plagg denna gång. Lämna gärna smycken hemma.
550 -. Boka 3 behandlingar nu och betala för 2.
Liten Ansiktsbehandling med Rosenserien ,baserad på certifierad Aloe Vera. Rengöring, hudanalys, lymfriktig ansikts,ögon dekolletagemassage samt vitaminmask. Avslutas med fuktkräm o ögonkräm
Mjuk massage av rygg, axlar, nacke samt dekolletage
Helkroppsmassage mjuk c:a 60 minuter
desinfektion, vaxning med spatel, tas bort med remsor,i olika riktningar beroende på hur håret växer.
först desinfektion av huden , varmt rollval, tas bort med remsor. avslutas med lugnande gel/lotion. Använd luftiga kläder efteråt.
Varmvaxning med rollkasett . Ibland även med spatel beroende på hårens struktur.
Benen tvättas med en desinfektion. Varmt vax rollas ut, tas bort med remsor, efterföljs omgående med snabba strykningar. Avslutas med lugnande gel/kräm.
Boka minst 2 behandlingar inom 2 veckor då håren har olika växtfaser. Kortare hår kommer annars snart att börja synas.
Varmvaxning av rygg med rollkasett. / ibland även spatel beroende av hårens struktur.
Vaxning kräver 2 st behandlingstillfällen då håret har olika växtfaser och man inte kan få bort allt vid samma tillfälle.Beroende av hårens struktur kan vissa personer behöva längre tid varför det kan krävas separata tillfällen för bröst och rygg. Det är helt individuellt. Ring gärna om du känner dig osäker.
Pris från 600
Vaxning båda underbenen. Avslutas med eftervaxolja,så du blir alldeles mjuk o irritationer lägger sig.
varmvaxning med efterföljande lugnande gel/ lotion.

Exklusiva och smärtfria

Massage med varm olja och lavastenar från Peru . En total djupavslappnande djupgående helkroppsmassage, även ansiktet. Avslutas med enkel ansiktsbehandling. Bara njut!
Välj gärna oömma kläder och helst inte vita.
Finns som tjänst Hotstone Choklad också.
Ljuvlig lugn mjuk och varsam behandlling .Hjälper kroppen att bl.a korrigera defekter i bl.a ryggraden ,genom s.k nyckeloljor.Stärker immunförsvaret.Nyckeloljorna tar hand om virus,bakterier,inflammationer m.m. Rek vid värk i rygg, nacke,axlar o mycket mer.Drick rikligt med vatten 1v.efteråt.
Vissa oljor kan du även handla med dig hem.T.ex vid stress, förkylning och sömnstörning m.m c:a 1,0-1,25 timmar.
Terapeutiskt ultraljud: Skjuter undan inflammation och startar läkning,med ny tillförsel av syrerikt blod.Väldigt bra vid t.ex idrottsskador, frakturer, fibromyalgi, ryggskott ,tennisarmbåge, atroser m.m Jag behandlar inte de områden som har en diagnostiserad cancer. Du är skyldig att uppge detta vid ditt besök. ! Ring gärna och fråga.
Finns från 380:-

Massage

Lugn massage med individuellt anpassade eteriska oljor ,utan varken triggerpunktsbeh .el stretch.Jag anpassar val av olja utifrån din önskan om ev specifikt syfte.Underbar också som gåva.ca 40 min
Klassisk massage med inslag av Hot Stone (varma lavastenar).
ca 45 min.
Koppning sker med hjälp av silikonkoppar som med ett mjukt vacuum dras längs vävnaden för att öka cirkulationen, frigöra slaggprodukter och ge en bättre och mjukare bindväv. Extra lämpligt för de med benskörhet att snabbt kunna få lindring utan något yttre tryck. Kan ges över hela kroppen.
Tidsåtgång varierar från 15 minuter och enligt önskade områden. Pris från 290;-
Lomi Lomi har utformats utifrån havets rytm ,likt vågorna så sköjer massagens mjuka långa vågrörelser över hela dig med varm olja.
Du får ta av alla plagg inför behandlingen. Engångstrosa/kalsong finns tillgängligt om så önskas.Lämna gärna alla smycken hemma.En total helkroppsbehandling som låter alla dina sinnen vara med. Cirka 1 timme.
klassisk massage enligt önskemål.
Skonsam och behaglig behandling för hela dig som kanske också har mycket smärtor och inte önskar vanlig massage.
Drick rikligt med vatten både före o efter behandling.
Bara njut.
Klassisk individuell terapeutisk massage, vid behov med inslag av triggerpunkter och stretch.Jag tar gärna hand om dina problemområden som t.ex smärtor i ben/nacke /axlar/ yrsel / hvudvärk/rygg/knä/höft/sömnbesvär/tinnintus/domningar i armar/andningsbesvär ,m.m
Individuell massage med ev stretch samt triggerpunktsbehandling.
Rekommenderas varmt för t.ex dig som önskar djupgående massage. T.ex för de flesta som besväras av ont.
Enligt önskemål. Kan t.ex vara rygg, säte och vänster ben.
eller rygg axlar och nacke eller...... det som passar just dig.
Kombi-beh. med de kraftfulla eteriska nyckeloljor som korrigerar defekter ,bekämpar virus/inflammationer,svamp,bakterier .Viktigt att dricka rikligt med vatten 1v.framåt!
Kombinerad massage som förstärks med zonterapi på ansikte, händer och/eller fötter.ca 45 min
Fokuserad behandling på käkarnas muskler o leder som är starkt sammankopplade med nacken. c:a 30 minuter.
Effektiv vid bl.a huvudvärk. Ges i ryggläge.
Separat behandling för endast nacke. Kan bl.a ge bra lindring id t.ex huvudvärk på baksida av huvudet.

NYHET

En varm väldoftande olja hälls på din kropp( vid önskemål-doftfri.) Du masseras med långa svepande mjuka rörelser.
Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen vilar du inlindad varmt o behagligt samtidigt som du får en skön hårbottenmassage.
650-:
Introduktionspris 500:-
Varma lavastenar samt eterisk olja läggs på din rygg o efter en stund ges mjuk lugn massage av rygg ,axlar o nacke. Du får sedan vända till rygg och stenarna läggs på kroppens framsida. Jag ger öronakupunktur för avslappning och masserar sedan ansiktet, dekolletage och armar och huvud. Bara lugn o ro.
Varmt välkommen in och bara få bli omhändertagen .
Du ges en ljuvlig helkroppsmassage med ekologisk varm chokladolja o tempererade varma lavastenar, för en djupavslappnande djupgående totalupplevelse för alla dina sinnen. Avslutas med enkel ansiktsbehandling från Jämtländska Chokladserien.
Superbra presenttips!
Undvik vita kläder, vid detta besök o lämna gärna smyckena hemma.
Välkommen!
Den optimala inpackningen som gör din hud sammetslen,rensar din kropp på slaggprodukter. När du ligger inpackad i värme får ditt ansikte en massage med en varm chokladolja. Efter en skön dusch får du en kroppsapplikation med chokladlotion alternativt brun utan sol.
Boka 3 behandlingar inom 3 månader och betala för 2.
Ord pris 750:-
Introduktionspris 600:-
Här kan du boka en tid för att få tips om produkter och hjälp med att välja rätt produkter. Medtag gärna e aktuell medicinlista. Du kan så klart handla även om tid ej bokats men kanske du får vänta en stund ,då jag ger behandlingar.
Först läggs en varm näringsrik och djuprengörande lera med Havtorn över hela kroppen. Därefter ligger Du inbäddad i värmefilt samtidigt som Du får en hårbottenmassage. Efter en skön dusch sprayas kroppen men en välgörande vitaminrik Kroppsolja med havtorn. Sist men inte minst får du en ansiktsbehandling. Behandlingen utförs inte på gravida personer eller de med högt blodtryck.
Boka 3 behandlingar inom 3 månader och betala för 2.
Ca 80 minuter.
800:-
Introduktionspris 650:-
Filning, handbad, nagelbandsfix, polering ,underarms o handmassage, ,nagelolja samt ofärgat lack. Du får tips om hur du själv enkelt får starkare naglar och mjukare händer.
Intropris 300:- OBS! Du kommer då UTAN nagellack.
Har du lack tillkommer 100:-
Den MEST effektiva behandlingen vid Striae och Celluliter
Vid Acne och Acneärr samt Skin Rejuvenation (hudföryngring). Kan även ge bra resultat vid pigmentering.
Den ökar hudens collagenproduktion med 80%.
Med maskin gör vi en kontrollerad skada via laserslipade sterila micronålar för att sätta fart på Collagenproduktionen. Genom dessa microkanaler slussar vi in aktiva ingredienser som hjälper huden att skapa nytt collagen och elastin. Din hud kan nu återfå både spänst och lyster redan efter 1:a behandlingen.
Nybildningen av collagen är en långsam process och det fulla resultatet får Du efter 3-6 månader. Bäst resultat får man om man genomgår en kur på 3-6 behandlingar.
Introduktionspris 980:
Behandlingen är inte helt smärtfri men de flesta upplever inga större obehag.

Kur på 3 behandlingar är priset 2500:-
Kur på 6 behandlingar är priset 4740:-
Två favoriter i en,där både kropp och ansikte får sitt. Du får njuta av en bodyscrub och en ansiktsbehandling anpassad efter just din hudtyp.
Boka 3 hehandlingar inom 3 månader och betala för 2.
Intro pris 600 (750:-)
Här njuter Du av en avslappnande helkroppsmassage. Inlindad i en värme får du en ansiktsrengöring, peeling och massage. Avslutas om så önskas men en kroppslotion eller brun utan sol applikation.
Ca 75 min

Öron/ Yrsel

Lugn och skön behandling av örat. Behandlingen för bl.a öronvax,vaxproppar, tinnitus, "lock för örat" klåda, nedsatt hörsel, öronsprång, inflammation m.m
rekommenderas varmt till personer med extern hörapparat samt de som vistas i dammig miljö eller använder öronproppar eller hörselkåpor.
Många somnar faktiskt under behandlingen!
Just nu finns även Öronljus XL och kostar 50:- extra.
Kan endast bokas hos mig!

Massagezonen Carina


Intro-priser på Ansikts/SPA behandlingar medan jag läser till naturkosmetisk HUDTERAPEUT!
Välkommen!
Du hittar även svenska Chokladserien med kaffe&havtorn samt Rosenserien med bas av aloe Vera där båda också har bonuskort /vipkort i dessa serier som kryllar av näring.

Telefon 070-6691537
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-Torsdag oftast 7:30-17:00 Fredag oftast 7:30- 13:30.
I samtliga behandlingstider ingår av/påklädning samt betalning.
Adress
Köpmannagatan 28 BV
95233 Kalix