Matt i kroppen? Solna C

betyg4.9 Fantastiskt bra(217 betyg)
Solna Torg 19 (5 tr), 171 45, Solna
Välkommen till Mattikroppen i Solna! Kanske är du redan en stammis eller så hittar du hit för första gången. Oavsett vilket är du varmt välkommen! Vi som masserar här är jag, Anna Matti, och ibland ett par av mina kollegor. Vi är alla välutbildade och erfarna massageterapeuter eller massörer/naprapater som kan hjälpa dig med dina muskelknutar, stressaxlar, tennisarmbågar och andra krämpor. Självklart kan du också få en avslappnande massage om det är vad du längtar efter just idag! Vi kommer båda göra vårt allra bästa för att hjälpa dig må bättre, förstå vad som orsakar dina problem och ge dig en avkopplande och uppmjukande behandling! Återigen Varmt Välkommen önskar Anna Matti ---- Vi vidtar extra noggranna åtgärder för att minska smittspridning och önskar därför att ni som besöker oss hjälper oss med det genom att vara (så vitt ni vet) symptomfria och tvätta händerna innan ni kommer in till oss. ---- Före ditt första besök önskar vi att du skriver ut och fyller i den här hälsodeklarationen och tar med den till oss vid första besöket. http://docdro.id/i6WTlfa Om du skulle missa det eller inte har tillgång till en skrivare så kan receptionisten hjälpa dig om du kommer några minuter före utsatt tid.

Boka tjänst

  • Friskvårdsmassage 30 minuter av Anna Matti30 minuter, 500 kr · Mer info
  • Friskvårdsmassage 45 minuter av Anna Matti45 minuter, 750 kr · Mer info
  • Friskvårdsmassage 60 minuter av Anna Matti60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  • Träna ute i Solna onsdagar 19-20 v.34-39 (LIVE)60 minuter, 895 kr · Mer info
  • Träna ute i Täby måndagar 17.30-18.30 v.34-39 (LIVE)60 minuter, 895 kr · Mer info

utövare

noImage
Anna Matti
(217 betyg)
Massageterapeut & PT
Presentkort
noImage
Gästmassör - Andrea KulcsarMassageterapeut
noImage
Träna med Mattikroppen!Lunchträning på zoom & träna ute i grupp
noImage
Karolina SvenssonMassageterapeut & Naprapatstuderande

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
217 betyg
till Anna Matti
Mycket bra massage!

Visa mer

till Anna Matti
Mycket bra klassisk massage

Visa mer

till Anna Matti
Anna var superduktig och kunnig! Kan varmt rekommendera henne! Kommer definitivt gå till Anna fler gånger :) 5/5 stjärnor!

Visa mer

till Anna Matti
Som vanligt är det givande samtal när man samtidigt blir av med spänningar i kroppen. Kroppen och själen blir omhändertagen.

Visa mer

Om företaget

Är du "Matt i kroppen"? Ja då är sannolikheten att du även är "Matt i knoppen"! Med en massage så blir du både mjukare, lugnare, avstressad och så förebygger du en mängd olika problem som annars lätt smyger sig på i dagens samhälle. En frisk kropp är en viktig grund för att kunna må bra även i själen och kunna prestera på topp såväl som i det privata och på jobbet! Vår huvudsakliga verksamhet är ambulerande företagsfriskvård av olika slag men sedan början på februari 2011 kan vi även erbjuda massage kost- och träningsrådgivning i våra lokaler i Solna centrum. För mer info om vår företagsfriskvård kontakta Anna på anna@mattikroppen.se För en massage, BOKA DIREKT! Vi kan friskvård!

Bilder