Vad vill du boka?

                      Den 1 februari 2018 flyttar vi till Vegagatan 1, Sundbyberg

                                                  Välkommen

Hittar du ingen tid som passar dig? Ring mig gärna på 0700-514490
Tar emot akuta besök.

Skriv gärna på Google om hur du upplevde din behandling på den här länken 
https://goo.gl/maps/LmNwSZhxMcp

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MEDICINSK FOTVÅRD

Behandlar och lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage och underben massage. Lackning + 100 kr

Tips! Ta gärna med rena strumpor.
Behandlar och lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage. Lackning + 100 kr

Tips! Ta gärna med rena strumpor.

Obs! Detta behandling GÅ EJ boka med friskvård kupong! Finns en annan behandlingar som gå att användas friskvård kupong. Se nedan rad som är FOTVÅRD som friskvård.

DENNA TJÄNST ÄR INTE GODKÄNT SOM FRISKVÅRDSBIDRAG
Fotbad, nagelvård, slipning, problemvård, massage, insmörjning. Lackning+ 100 kr
Tips! Ta gärna med rena strumpor..
Före behandlingen:
Var vänlig meddela om ni behandlas för
Allergi, Blödarsjuka, Cirkulationsrubbningar, Diabetes Reumatism

Avbokning ska ske minst 24 timmar innan bokad tid annars debiteras fullt pris.


DELBEHANDLING

Vårtbehandling med VERRUTOP är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat.

I genomsnitt räcker två till tre behandlingar, med ett intervall på ca 3 veckor.
Kan dock krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

- Vårtan torkas ut och går i nekros redan efter 2 timmar
- Ingen blåsbildning
- Ingen ärrbildning
- Passar även diabetiker
- Verrutop passar alla patienter från 8 år
- Inga restriktioner för patienten under pågående behandling

Priset gäller 1-3 vårtor och per besök. Denna behandling utförs endast på fotvårdklinik hos Medicinsk Fotvårdterapeut.
Olika insatser där vi koncentrerar oss på just dina problem, som t ex liktornar, nageltrångklippning, siliconavlastningar/tåspridare, vårtor m.m. Tiden för behandlingen är mellan 15-30 minuter
Fotbad, nagelklippning, filning, kortare fotmassage och behandling med mjukgörande kräm. Lackning + 100 kr
Podofix är en metod med bygel/fjäder som hjälper till att korrigera inåtväxande och inrullade naglar vilket annars ger upphov till nageltrång. Detta är en effektiv metod av nagelkorrigering som hjälper nästan alla.

FRISK VÅRD(Tjänsten är momsbelagd)

En avkopplande behandling för dina fötter. Behandlingen startar med ett härligt fotbad för att mjuka upp fötter blir rena och fina Efter det kommer dina fötter vara härligt mjuka och sköna. Klipp, fila forma av naglar och lacka naglar sista steget i behandlingen är en välgörande och härlig fotmassage insmörjning med fot kräm.

Obs! Detta behandling är endast ny lackning, Ta bort den gamla permanent lackning tillkommer 50
En avkopplande och stärkande behandling för dina fötter. Behandlingen startar med ett härligt fotbad för att mjuka upp fötterna innan vi påbörjar en peeling som ser till att dina fötter blir av med gammal hud, blir rena och fina och förbättrar din blodcirkulation. Efter det gör vi en inpackning av fötterna och du får ett par sköna och värmande sockor på fötterna under tiden som inpackningen verkar. Efter det kommer dina fötter vara härligt mjuka och sköna. Det sista steget i behandlingen är en välgörande och härlig fotmassage insmörjning med fotkräm. Behandlingar tar cirka 90 minuter.
Tips! Ta gärna med rena strumpor eller om skulle lacka naglar ta med isf sandalen.

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD ( Min friskvård kupong)

Behandlar och lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage. Detta är fotvård som friskvård dvs. 25%moms ingår enligt skatteverket.

HANDVÅRD/MANIKYR

Vårdande Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande behandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar.
Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar med shallack som hålla i 4 veckor. och sedan ger dig en skön handmassage.
Obs! denna tjänsten är med ny måla gellack annars till kommer att ta bort den gamla är 150 kr.
Mini Manikyr inledd av peeling av händerna, klippt och nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg. Avslutat med kort hand massage med mjukgörande handkräm.

HEMBESÖK

Behandlar och lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage. Lackning +100 kr.Rest tid och milersättning ingår.

OBS! endast bokning via telefon gå ej boka Online!

FRISKVÅRD

Massage av fot och underben ger en ökad cirkulation och rörlighet samt mjukar upp muskelaturen i underbenet.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Medicinsk Fotvård

Fotterapi.se är en tjänst för medicinsk fotvårds behandling på vår klinik i Sundbyberg eller i hemmet.
Väljer du att besöka oss, finns goda parkeringsmöjligheter utanför kliniken.

Fotterapi.se är för dig som ställer höga krav på kvalitet och service och vi erbjuder behandlingar för alla typer av fotbesvär och den förebyggande vård som just dina fötter behöver.

Eller varför inte en stunds avkopplande fot och underbens-massage?

Siri är undersköterska och utbildad inom medicinsk fotvård med examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Vi är medlemmar i Sveriges Fotterapeuters Förbund och har behandlings-skadeförsäkring.

Vi samarbetar med ePassi friskvård kupong!

Här är en länk till Google med karta, där du också kan se vad andra tycker om oss och själv lämna ett betyg efter din behandling.

https://goo.gl/maps/LmNwSZhxMcp

Telefon 0700-514490
Webbsida
E-post
Öppettider Klockan 0930-1800 Boka här eller ring!

OBS!
PRIS HÖJNING 2018-01-01.
GJORT PÅ BOKA DIREKT. WWW.FOTTERAPI.SE
Adress
Tallgatan 9
172 69 Sundbyberg
Hembesök inom en mil