Vad vill du boka?

ERBJUDANDE! 
20% Rabatt som ny kund! För medicinsk fotvård behandlingen.

Vi finns på Tallgatan 9

Välkommen till medicinsk fotvårdsbehandling. 
Hos mig kan du få fotstatus och undersökning inför behandlingen.

naglar

Vårdande Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar och är grunden för den naturliga nageln. Upplev en underbart vårdande behandling med fantastisk lyxig känsla där vi tar hand om dina händer och naglar.
Vi filar och formar dina naglar, tar hand om dina nagelband, lackar dina naglar med shallack som hålla i 6 veckor. och sedan ger dig en skön handmassage. Transport och restid ingår i priset.

Fotvård

Olika insatser där vi koncentrerar oss på just dina problem, som t ex liktornar, fotvårtor,Nagelkorrigering, siliconavlastningar/tåspridare, nageltrång m.m. Tiden för behandlingen är mellan 15-30 minuter
Fotbad, nagelklippning, filning, kortare fotmassage och behandling med mjukgörande kräm
Massage av fot och underben ger en ökad cirkulation och rörlighet samt mjukar upp muskelaturen i underbenet.
Ibland kan det vara svårt att ta sig till kliniken. Men du förtjänar fina och friska fötter och därför erbjuder vi medicinsk fotvård hemma hos dig. Hembesök måste bokas senast dagen innan din önskade behandlingstid och vi gör hembesök inom en mils avstånd från kliniken i Sundbyberg. Bor du längre bort än så, kan vi eventuellt hjälpa dig ändå, men ber dig i så fall att kontakta oss på telefon 0700-514490 för prisuppgift och bokning.

En behandling där vi tar hand om foten från grunden och som lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage.

90 minuter inkluderar restid och hela behandlingen tar 45 minuter.

Transport och restid ingår i priset.
behandlar och lindrar. Behandlingen följer i princip följande steg; vi inleder med ett uppmjukande fotbad, därefter klipper vi naglarna, slipar och gör rent nagelbanden och åtgärdar eventuellt nageltrång. Sedan är det dags att ta tag i dina förhårdnader och fotsprickor, finns liktorn eller nagelsvamp/fotsvamp tar vi tag i detta och skulle du plågas av vårtor så tar vi bort dom. Behandlingen avslutas sedan med en härlig fotmassage.
Fotbad, nagelvård, slipning, problemvård, massage, insmörjning
Podofix är en metod med bygel/fjäder som hjälper till att korrigera inåtväxande och inrullade naglar vilket annars ger upphov till nageltrång. Detta är en effektiv metod av nagelkorrigering som hjälper nästan alla.
En avkopplande och stärkande behandling för dina fötter. Behandlingen startar med ett härligt fotbad för att mjuka upp fötterna innan vi påbörjar en peeling som ser till att dina fötter blir av med gammal hud, blir rena och fina och förbättrar din blodcirkulation. Efter det gör vi en inpackning av fötterna och du får ett par sköna och värmande sockor på fötterna under tiden som inpackningen verkar. Efter det kommer dina fötter vara härligt mjuka och sköna. Det sista steget i behandlingen är en välgörande och härlig fotmassage insmörjning med fotkräm. Behandlingar tar cirka 90 minuter.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Medicinsk Fotvård

Fotterapi.se är en tjänst för medicinsk fotvårds behandling på vår klinik i Sundbyberg eller i hemmet.
Väljer du att besöka oss, finns goda parkeringsmöjligheter utanför kliniken.

Fotterapi.se är för dig som ställer höga krav på kvalitet och service och vi erbjuder behandlingar för alla typer av fotbesvär och den förebyggande vård som just dina fötter behöver.

Eller varför inte en stunds avkopplande fot och underbens-massage?

Siri är undersköterska och utbildad inom medicinsk fotvård med examen från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Vi är medlemmar i Sveriges Fotterapeuters Förbund och har behandlings-skadeförsäkring.

Telefon 0700-514490
Webbsida
E-post
Öppettider Klockan 09-18. Boka här eller ring!

Hembesök inom en mils avstånd från kliniken, kan bokas här. Annars ring!

0700-514490
Adress
Tallgatan 9
172 69 Sundbyberg
Hembesök inom en mil