1. Hem
  2. Hudvård Malmö

Medlina

betyg4.9 Fantastiskt bra(9 betyg)
Stora Trädgårdsgatan 3D, 211 28, Malmö
Varmt välkommen till Medlina, en plats för dig att finna din inre kraft för att må så bra som möjligt. 🤗
20682

Boka tjänst

Coaching

  • Coaching 60 min
    60 minuter, 1 100 krMer info
    Boka

Personlig utveckling

  • Skapa ditt bästa jag med minst 3 tillfällen
    60 minuter, 3 000 krMer info
    Boka

Reiki

  • Reiki 30 min på distans
    30 minuter, 400 krMer info
    Boka
  • Reiki 45 min
    45 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Reiki Healing 90 min inkl. samtal
    90 minuter, 1 250 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Lina
4.9
(9 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
9 betyg
Mariann S.
till Lina
Lina är en fantastisk människa. Duktig på att lyssna och coacha. Tack Lina!

Visa mer

Sarah H.
till Lina
Reiki hos Lina är bli hållen i värme. Inför, under, och efter reikin. Lina utförde reiki på distans, jag ska ärligt säga att distansen enbart var geografisk för det var så tydligt att vår energi var sammankopplad hela sessionen. Fråga mig inte hur, men på något sätt var Lina så närvarande, trots det fysiska avståndet. Efter sessionen när Lina ringde upp samlade hon upp mig, och mötte upp tankar och bilder jag fått till mig innan hon delade de bilder som kommit till henne. Vette tusan hur hon gör det, men det kändes som att Lina läste en bok om mitt liv - med extramaterial jag själv ännu inte fått tillgång till (inga spoilers eller facit, mer som extra utförliga fotnoter till fortsatt reflektion). Allt i en varm omtanke, med många skratt, och Lina gav utrymme för mina tankar och reflektioner. Kommer bära med mig detta länge, TACK Lina!!

Visa mer

Paulina M.
till Lina
Lina är helt underbar! Varm och närvarande person, det kändes tryggt och väldigt kraftfullt. Allt som hon såg och kände var verkligt, som en bekräftelse där man är nu, vad man gått igenom och fina ord att ta med sig vidare. Tack Lina för en fin stund.

Visa mer

Anna J.
till Lina
Lina är duktig på det hon gör och förmedlar värme och omtanke, samtidigt som hon utmanar!

Visa mer

Om företaget

Medlina tar hand om dig och din hälsa inifrån och ut. Jag är utbildad Reikimaster och diplomerad coach enligt ICF och arbetar holistiskt för ditt högsta bästa. Jag ser till att möta dig där du är. Genom att kombinera mina kunskaper som Reikimaster och coach, skapar jag en helhetsapproach för att främja både din fysiska och mentala hälsa. Med engagemang och äkthet skapar jag en trygg och stödjande miljö där du kan utforska och utvecklas. Med Medlina vid din sida får du en erfaren guide som brinner för att stödja dig på din personliga utvecklingsresa. Det är oerhört viktigt för mig att verka utifrån mitt hjärta, att vara genuin och äkta i mötet med dig. Jag älskar mötet med människor och att få vara del i att guida dig till att finna din potential och mål.

Bilder

Detaljer och kontakt