MiAktiva

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
betyg4.9 Fantastiskt bra(68 betyg)
Sjödalsvägen 13B, 141 47, Huddinge
Längtar du efter en massage som behandlar på djupet? Behandlingarna jag utför är djupgående och tillsammans med Vacuum/Radiofrekvens återställs kraften i dina muskler, ökar din rörlighet och ditt välmående! Metoden beskrivs som skönt flödande, effektiv och djupt avslappnande! Riktig massage, helt enkelt! OBS! Med anledning av coronaviruset har jag tagit bort avbokningsregeln på 24-tim! ------------------------------------------------------------------------------ IBLAND KAN DET VARA SVÅRT ATT HITTA TIDER, SÅ ETT TIPS ÄR ATT FÖLJA MIAKTIVA PÅ FACEBOOK, DÄR LÄGGER JAG UPP INFO NÄR DET KOMMER UPP LEDIGA TIDER! Mia´s mobilnummer: 0733-144 551 (sms:a gärna) eller maila: miagodin@live.se Om du känner dig osäker på vilken massageform det är du vill ha så kan Massage 25 minuter vara ett bra alternativ att börja med. TIPS! 10% paketrabatt vid köp av 5 massagebehandlingar eller fler! (klippkortet är personligt) MiAktiva tar ej emot Actiway! OBS! DÖRRKOD finns i bokningsbekräftelsen samt påminnelsesms! (stjärna-kod-stjärna) Här finns nu även hudvård! Se hemsida: www.sveahudcenter.se Varmt välkommen önskar Mia & Leila!

Boka tjänst

Behandlande massage

 • Massage (25 min)25 minuter, 480 kr · Mer info
  Boka
 • BEHANDLANDE massage/Magic Pot (60 min)60 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • BEHANDLANDE massage/ Magic Pot (45 min)45 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Gravidmassage (45min)45 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Lugn o ro

 • Lyxmassage (90 min)90 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk helkroppsmassage (60min)60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Mia Godin
(67 betyg)
MassageterapeutPresentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
68 betyg
Alltid som en ny människa efter behandlingen. Känns som att man får hjälp precis där det behövs utan att man behöver säga något, magiskt! Stort tack.
Grym massage. Man kände verkligen att det tog. Supertrevlig också :)
Skönt när det gör ont
Fantastisk massage och precis vad min trötta rygg behövde! Rekommenderas!

Om företaget

Längtar du efter en massage som behandlar på djupet? Jag heter Mia och är Diplomerad Massageterapeut utbildad genom Svenska Hälsoteamet (2006) Metoden jag använder är en djupgående muskelmassage som har sin grund från den Svenska Klassiska massagen. Den här metoden beskrivs som skönt flödande och djupt avslappnande! En ordentlig massage, helt enkelt! Jag behandlar även ömmande triggerpunkter samt utför stretch. Som komplement till mina behandlingar använder jag en unik apparatur, Magic Pot, som behandlar med både värme, LED samt vacuum. Resultaten av Magic pot behandlingar innebär bl a: - Snabbare resultat på kortare behandlingstid En djupgående behandling som återställer kraften i dina muskler. Tänk på att undvika att ta behandling om du har en pågående infektion i kroppen! OBS!! MiAktiva tar EJ emot checkar från Actiway, Wellnet eller dyl. Välkommen! Mia

Bilder