Mikaela Hall Massage&Hälsa

betyg4.7 Fantastiskt bra(26 betyg)
Gustavsgatan 12, 802 54, Gävle
Just nu finns inga lediga tider ute pga att jag är hemma och är föräldraledig hela hösten 2020. Bokningsbara tider kommer att finnas tidigast januari 2021. Hos oss kan du använda dina Friskvårdskuponger och Actiway!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Mikaela Hall
(25 betyg)
Hälsoterapeut / Cert. massageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
26 betyg
till Mikaela Hall
Mikaela är fantastiskt bra !
till Mikaela Hall
Mikaela har alltid ett fint bemötande och är en fantastisk massör. Jag är en väldigt nöjd kund
till Mikaela Hall
Helt fantastiskt duktig och härlig tjej, rekommenderas verkligen.
till Mikaela Hall
Fantastisk hjälp med min rygg, axlar och tidigare ben. Jag känner mig som en ny människa när jag går därifrån. Jag har rest 30 mil för att få massage av Mikaela, så värt det. Både toppen gravidmassage och vanlig massage.

Om företaget

Välkommen! Jag är utbildad Hälsoterapeut vid Solbacka Akademi, en YH-utbildning som bygger på fyra pelare – massage, träning, kost och mentalträning. Utbildningen stämmer väl överens med min egen filosofi kring hälsa som handlar om att hitta sin egen balans i tillvaron och att helheten är viktig just för den balansen. Jag är certifierad massageterapeut i den svenska klassiska massagen, diplomerad taktil massör och SPAterapeut. Jag är även utbildat till gym- och gruppträningsinstruktör , vilket jag tycker är fantastiskt roligt. Jag brinner för är att motivera andra till att finna glädje och välmående i livet samt att kunna ge tips, råd och verkyg till egen självläkning.

Bilder